poziek Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Mirka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, poziek napisał: Mirka ? ? że niespodzianka ? Edytowane 16 Marca 2018 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 CześćNie ma to jak śnieżna wiosna! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jest ktoś chętny na wyjazd z orlena w SGL o 8.45 w następny piątek - czy jedziemy osobno i spotykamy się za bramkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jest ktoś chętny na wyjazd z orlena w SGL o 8.45 w następny piątek - czy jedziemy osobno i spotykamy się za bramkami ?Ja bym się pisał lecz jadę Toyotą, więc do was się nie umywam [emoji16]Będę się za wami pomału toczył [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja bym się pisał lecz jadę Toyotą, więc do was się nie umywam [emoji16]Będę się za wami pomału toczył [emoji6]A co z audi? Nie dojedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja bym się wstępnie pisał na wyjazd z Orlenu Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 My na bramkach...na dzień dzisiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A co z audi? Nie dojedzie? Dojedzie ale łożysko siadło i huczy a to mnie wkurzaA zrobić już nie dam rady, czasu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Ja chyba odpuszczam wspólną jazdę bo wybrać się na czas z małymi dzieciorami to nie małe wyzwanie, a pewnie na miejscu będziemy o podobnej godzinie Szkoda że trzeba jechać na zimówkach Edytowane 17 Marca 2018 przez Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja też jadę osobno nie będę wizualnie psuł Wam kolumny PS: Nie nadążyłbym Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Siema My Orlen jak będzie ekipa oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 2 minuty temu, tomaszstn napisał: Ja też jadę osobno nie będę wizualnie psuł Wam kolumny Nie rób scen pojadę za Tobą nikt się nie kapnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No czyli Orlen na różne wozidla i tyle kto może pocisnie kto nie da rady pojedzie wolno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 I tak kazdy bedzie o tym samym czasie w piaskownicy Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 I tak kazdy bedzie o tym samym czasie w piaskownicy [emoji6]Wysłane z mojego E5603 przy użyciu TapatalkaDokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 5 minut temu, MAJKI napisał: I tak kazdy bedzie o tym samym czasie w piaskownicy Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Nadupany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi