Tomi_81 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 1 minutę temu, Arturoo napisał: Nadupany Czyli jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Nadupany Z lesniczym i " zaginionym " termosem Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 8 godzin temu, MAJKI napisał: Z lesniczym i " zaginionym " termosem Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Mów co chcesz ale kulturka była ... w piaskownicy drinki z lodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 9 godzin temu, Tomi_81 napisał: Czyli jedziesz Nie da rady Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 No to spotykamy się 8.45 orlen Diman, Tomaszu - co Wy z tymi autami Ani to wyścigi ani konkurs piękności - każdy jedzie czym jedzie - najwolniejszy wskakuje na szpice i się bezpieczenie kulamy do celu. Będzie i bezpieczeni i ekonomicznie Także nie marudzić tylko widzimy się 8.45 Tomaszu a Ty nie kombinuj tylko też masz być - bo zawsze jedziesz sam osobno jak jakiś typ z innego klubu może w tym roku Cie Diman toyotą zmobilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Tylko musimy 8.50 wystartować co by na drugim punkcie kontrolnym być w miarę o czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Pucek Ty też dasz rade na zbiórke - tylko powiedz Ani że w tym roku ruszamy o 7.00 to akurat na 9.00 sie wyrobi z dziećmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 8.45 to ja już będę kawę pil w zakopanym z tesciemWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 10 godzin temu, Arturoo napisał: Nadupany Ja w tym roku nie mam zamiaru pić od samego przyjazdu W tym roku chce coś mieć z tego zlotu i wykorzystać to co jest w ośrodku Basen, sale, gry i.t.p. Tak żeby Dawid pokorzystał z wypadu a nie ja co roku że sie zamykaliśmy w piwnicy i się piło od rana do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Kierownik wyluzuj ja tam napinać się nigdy nie napinalem, więc ja wystartuje z wami a jak będziecie chcieli gonić to porostu pojedziecie luz a co do picia to pije tyle, żeby mój syn nie musiał mnie do pokoju kludzić [emoji16] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Ja tam też raczej nie mam zamiaru gonić bo dziewczyny po tym dzwonie to się ogólnie boją jeździć autem Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 10 minut temu, MAJKI napisał: Ja tam też raczej nie mam zamiaru gonić bo dziewczyny po tym dzwonie to się ogólnie boją jeździć autem Wysłane z mojego SGH-I337M przy użyciu Tapatalka Jakim dzwonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Jakim dzwonie? A miały dzwonka na 88 za rozjazdem na A1 bo miła Pani chciała sobie tam zawrócić tylko ich nie zobaczyła Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 No to na lajcie się turlamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 No to na lajcie się turlamy Ja napewno [emoji39] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Mario znalazłem Ci ciekawą lampę rowerową http://allegro.pl/tylna-lampka-rowerowa-jaja-i7201012302.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 55 minut temu, diman napisał: Ja napewno ...ja nawet rurę będę robić cichą , ale spoko...na pstryczek będzie głośna, aż tak, to ja się nie starzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 57 minut temu, H4mm3R napisał: Mario znalazłem Ci ciekawą lampę rowerową http://allegro.pl/tylna-lampka-rowerowa-jaja-i7201012302.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 2 godziny temu, MAJKI napisał: A miały dzwonka na 88 za rozjazdem na A1 bo miła Pani chciała sobie tam zawrócić tylko ich nie zobaczyła Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Kur*a te 88 to porażka. Powinni tam bandę betonową postawić jak na bytomiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Siefie to co Orlen Knurów 8.45? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi