stanley Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 14 minut temu, A4-Tomek napisał: To miłej zabawy Pany będzie
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 hejka przy drineczku Stasiu szkoda że z latem Ci nie wyszło - 50% śląska by na rotorach jechała Wiem że część z nas jedzie na lecie - ktoś powie że lansiarze - a wszyscy wiemy że mamy pierdzielca na punkcie fur i każdy lubi jak autko atrakcyjnie wygląda - a na lecie zawsze wygląda lepiej - co się tu oszukiwać - tym bardziej że pogoda jest jaka jest - temp. pozwala na jazdę i na lecie i na zimie a że opadów brak a jazda lajtowa a nie torowo/wyścigowa to jadąc na lecie krzywdy sobie ani pasażerom nie robimy. Szymek co do Ciebie to Twój wbór - jako że prosiak jest nowy a R8 "stare" to pewnie większy fan byś miał z jazdy tym pierwszym - i jak mam być szczery to pewnie ja na Twoim miejscy taką decyzje bym podjął tym bardziej że pogoda raczej nas negatywnie nie zaskoczy Zresztą zrób jak uważasz - bo mojemu dziesięciolatkowi jest obojętne czym pojedzie z Tobą z SGL do bramek bo jego tata ani jednego ani drugiego mieć na pewno nie będzie miał
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 Ja na tą chwile mam zimówki, furka brudna ma maxa i ogólnie w d*pie mam jak auto wygląda
stanley Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Miron, od 7:30 ASO czynne ale chcialem, żeby położyli mi na felgi ceramike więc odpuściłem.... poza tym nie wiem czy przy parametrach 19" ET45 8,5J nie trzeba dystansów których nie mam. Chyba, że założę gotowe pompeje Edytowane 22 Marca 2018 przez stanley
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 ja dzisiaj do pracy przyjechałem 2 godziny później (bo siłownia ważniejsza) i pracując do 17.00 wyszedłem o 14.00 Wychodząc z biura i będąc już w progu szefowa pyta " a Ty gdzie o tej godzinie" a ja bez zwalniania kroku " polerować" Niestety dopiero w poniedziałek się dowiem czy zrozumiała czy mam nagane
stanley Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 2 minuty temu, miron78 napisał: Ja na tą chwile mam zimówki, furka brudna ma maxa i ogólnie w d*pie mam jak auto wygląda poyeb
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 1 minutę temu, stanley napisał: Miron, od 7:30 ASO czynne ale chcialem, żeby położyli mi na felgi ceramike więc odpuściłem.... poza tym nie wiem czy przy parametrach 19" ET45 8,5J nie trzeba dystansów których nie mam. Chyba, że założę gotowe pompeje na bank Stasiu dystanse będą potrzebne
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 A co do CB to tym razem jadę bez - nawet nie wiem gdzie jest i czy działa - przeżyję bez tym razem Przynajmniej mniej się dzieciak przekleństw nasłucha
stanley Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 2 minuty temu, miron78 napisał: ja dzisiaj do pracy przyjechałem 2 godziny później (bo siłownia ważniejsza) i pracując do 17.00 wyszedłem o 14.00 Wychodząc z biura i będąc już w progu szefowa pyta " a Ty gdzie o tej godzinie" a ja bez zwalniania kroku " polerować" Niestety dopiero w poniedziałek się dowiem czy zrozumiała czy mam nagane
walada1987 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Miron, od 7:30 ASO czynne ale chcialem, żeby położyli mi na felgi ceramike więc odpuściłem.... poza tym nie wiem czy przy parametrach 19" ET45 8,5J nie trzeba dystansów których nie mam. Chyba, że założę gotowe pompeje Ja mam 19 8.5 J i nie zakładałem żadnych dystansow wszystko jest rowne z buda no chyba ze chcesz żeby wstawało to min 5mm musisz zazucicWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Teraz, walada1987 napisał: Ja mam 19 8.5 J i nie zakładałem żadnych dystansow wszystko jest rowne z buda no chyba ze chcesz żeby wstawało to min 5mm musisz zazucic Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Ty masz inne auto, więc nie ma co porównywać, no i ET ważne
Tomi_81 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 4 minuty temu, miron78 napisał: ja dzisiaj do pracy przyjechałem 2 godziny później (bo siłownia ważniejsza) i pracując do 17.00 wyszedłem o 14.00 Wychodząc z biura i będąc już w progu szefowa pyta " a Ty gdzie o tej godzinie" a ja bez zwalniania kroku " polerować" Niestety dopiero w poniedziałek się dowiem czy zrozumiała czy mam nagane
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) 4 minuty temu, walada1987 napisał: Ja mam 19 8.5 J i nie zakładałem żadnych dystansow wszystko jest rowne z buda no chyba ze chcesz żeby wstawało to min 5mm musisz zazucic Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Walada - koło musi być tak spasowane że rant felgi jest na równo z błotnikiem a dekielek ma być tak głęboko że łatwiej Ci go dosięgnąć z drugiej strony wtedy masz kox głębie Edytowane 22 Marca 2018 przez miron78
diman Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 A co do CB to tym razem jadę bez - nawet nie wiem gdzie jest i czy działa - przeżyję bez tym razem Przynajmniej mniej się dzieciak przekleństw nasłuchaEj co to za aluzja ja też CB nie mam [emoji16]
Tomi_81 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Stasiu jak coś mam 13mm i 17mm dystanse gdybyś chciał dopasować
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Szymek jak Ci pasuje to mozesz wpaść na orlen Knurów - a jak wolisz nie zbaczać z trasy to się zdzwaniamy, spotykamy na wysokości schela i lecimy do kolejnej zbiórki za bramkami razem (gdybym ja miał te pare minut na zbiórke w sgl się spóźnić Edytowane 22 Marca 2018 przez miron78
MAJKI Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Ej co to za aluzja ja też CB nie mam [emoji16] Hahaha tez jakos z Toba mi sie skojarzyło Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Walada - koło musi być tak spasowane że rant felgi jest na równo z błotnikiem a dekielek ma być tak głęboko że łatwiej Ci go dosięgnąć z drugiej strony wtedy masz kox głębie No to tak mam tylko ze na ta chwile wpadł zimowy offset jak zabezpieczeń lato to na spocisza sie przykulamWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 2 minuty temu, diman napisał: Ej co to za aluzja ja też CB nie mam
Rekomendowane odpowiedzi