tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 U mnie dopiero się zacznie, mam nadzieję
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Hi U mnie dopiero się zacznie, mam nadzieję Sposób w jaki kupujesz , czy auto , czy motor , czy rower.... świadczy o tym , że ......miron Ci hipotekę będzie pewnie pomagał załatwić .... pewnie też to będzie jego pierwsza hipoteka załatwiana z okresem spłaty na 9 miesięcy :grin:
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Arturku, prawie wszystko za gotóweczkę Jedynie motocykl rozbiłem na kawałki bo nawet za gotówkę się nie opłacało A Miron jeszcze nic nie załatwił PS: Jest w trakcie
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Co myślicie? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-full-s-line-bixenon-ledy-przod-tyl-skora-neon-nawigacja-biala-jak-nowa-ID6zK2ko.html Tak tylko badam rynek
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-1-8-tfsi-navi-xenon-salon-pl-1wl-gwarancja-ID6zJtsH.html
egon47 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Tomasz obydwa fajne białasy duży mega plus ze sedan ten drugi to cenna netto. Te 1.8tfsi w polifcie ponoć spoko ważne żeby było właśnie 170KM Jeśli chcesz jechać oglądać służę pomocą Edytowane 31 Marca 2018 przez egon47
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 1 godzinę temu, egon47 napisał: Tomasz obydwa fajne białasy duży mega plus ze sedan ten drugi to cenna netto. Te 1.8tfsi w polifcie ponoć spoko ważne żeby było właśnie 170KM Jeśli chcesz jechać oglądać służę pomocą Wiem że cena netto, bardziej chodziło o silniki czy jest to jakieś w miarę dobre i po drugie jak skrzynie, bo widziałem parę sztuk ale w automacie, bodajże pisało s-tronic. Dawid, dziękuję za wsparcie, na razie chyba nie ale być może ........
Mario22 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Wesołych świąt Wszystkim Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 12 godzin temu, tomaszstn napisał: Arturku, prawie wszystko za gotóweczkę Jedynie motocykl rozbiłem na kawałki bo nawet za gotówkę się nie opłacało A Miron jeszcze nic nie załatwił PS: Jest w trakcie przeca w tym kontekście napisałem
Pucek Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Miron to dobry doradca, za moj kredyt zwiedził Holandię, za Pajdy był w naszych górach a za Kedziora spędził weekend na bogato, mało tego, po podpisaniu umowy masz kolegę na 30 lat z którym na pewno nie stracisz kontaktu PolecamWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Miron to dobry doradca, za moj kredyt zwiedził Holandię, za Pajdy był w naszych górach a za Kedziora spędził weekend na bogato, mało tego, po podpisaniu umowy masz kolegę na 30 lat z którym na pewno nie stracisz kontaktu [emoji4]PolecamWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka+1 [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi