Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Ja też nie podpuszczam że sprzedasz padake :decayed: Muszę zadzwonić do Gurego ... musi wiedzieć bo to decyzja wspólna musi być ... polko pisał kiedyś , że jak młoda będzie pełnoletnia to będzie myślał o zmianie ... ja nie wiem , czy zniosę tyle padniętych vp do tego czasu 1
tomaszstn Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Odnośnie opon w motocyklu to jeszcze nie miałem okazji zmieniać, zawsze wcześniej zmieniam motocykl Arturku, jak zmienisz autko to ja też stawiam litra finki, więc już masz 4 bądź 5 litrów więc się zastanów, to już prawie wartość auta
tomaszstn Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 W dniu 23.04.2018 o 17:35, diman napisał: Bo my nie mamy takiego drogiego motora i możemy sobie więcej bimbać Moto to najmniejszy problem, system mi zmienili Jak ktoś może twierdzić że praca po 8 godzin jest lepsza , kuźwa dzień w dzień w robocie, przecież to ja więcej kolegów widzę niż rodzinę
Polko_V Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Arturoo napisał: Muszę zadzwonić do Gurego ... musi wiedzieć bo to decyzja wspólna musi być ...polko pisał kiedyś , że jak młoda będzie pełnoletnia to będzie myślał o zmianie ... ja nie wiem , czy zniosę tyle padniętych vp do tego czasu
Polko_V Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 16 minut temu, tomaszstn napisał: Moto to najmniejszy problem, system mi zmienili Jak ktoś może twierdzić że praca po 8 godzin jest lepsza , kuźwa dzień w dzień w robocie, przecież to ja więcej kolegów widzę niż rodzinę ...tak niestety bywa.
Pucek Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Moto to najmniejszy problem, system mi zmienili Jak ktoś może twierdzić że praca po 8 godzin jest lepsza , kuźwa dzień w dzień w robocie, przecież to ja więcej kolegów widzę niż rodzinę A jeszcze idź soboty i niedziele to dopiero ześwirujesz! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Piniondze to nie wszystko pamiętajcieTak k**wa wiem świad bez piniendzy to c**j
tomaszstn Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 4 godziny temu, Pucek napisał: A jeszcze idź soboty i niedziele to dopiero ześwirujesz! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Mi tego nie musisz mówić, system pracy ciągłej, nie ma sobót, niedziel ani świąt
horny devil Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 17 minut temu, tomaszstn napisał: Mi tego nie musisz mówić, system pracy ciągłej, nie ma sobót, niedziel ani świąt to teraz wiesz co ja mam tyle że po 10-12 a czasem i więcej godzin. P.S. Dzieki za piwo
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 to teraz wiesz co ja mam tyle że po 10-12 a czasem i więcej godzin. Potomek jest to na samej wodzie go nie utrzymasz ... Sorki
horny devil Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 3 minuty temu, Arturoo napisał: Potomek jest to na samej wodzie go nie utrzymasz ... Sorki No myślałem że za tydzień do roboty a tu już 7 tydzień leży sra i się drze
Arturoo Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 No myślałem że za tydzień do roboty a tu już 7 tydzień leży sra i się drze Panie ... pamiętaj , że w tym wieku to one jeszcze naśladują
horny devil Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, Arturoo napisał: Panie ... pamiętaj , że w tym wieku to one jeszcze naśladują to już wiem co robi patrycja jak mnie cały dzień nie ma
tomaszstn Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 5 godzin temu, horny devil napisał: to już wiem co robi patrycja jak mnie cały dzień nie ma Dam jej to do przeczytania przy najbliższej okazji Ciekawe jak się odniesie do tych słów
Rekomendowane odpowiedzi