Mario22 Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 siema. ja ide spać... o 18 wstaje i o 19 jestem na arenie... czekam do 19.45 i o 20 kebab dwa razy bułka same mieso i o 21 jade na nocke... czy ktoś będzie czy nie ja i tak jade bo smaka mam na kebsa
Mario22 Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 to się dupny zlot szykuje... dawno tyle osób się nie zdeklarowało że będzie..
Polko_V Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Ja walczyłem z autem od kumpla, może next time Edytowane 13 Lipca 2018 przez Polko_V
egon47 Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Mario https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-2007-2-0-tdi-s-line-ledy-maly-przebieg-ID6AFOF9.html
miron78 Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Opublikowano 16 Lipca 2018 Na zlota nie dotrałem - akurat graliśmy w ten piątek w pingpong Teraz mnie też nie będzie - dawno już nigdzie nie byłem................................ i jadę wypocząć .................................. nie zgadniecie gdzie szukałem coś na spontana i żeby w razie pogody się nie nudziło Dawidowi i żeby nie za daleko i zarezerwowałem Grand Stasinde na 5 dni W piątek dzwoniłem nie było wolnych pokoi a dzisiaj jakoś miałem pczeczucie żeby zadzwonić raz jeszcze i akurat się trafił wolny pokój Jakoś tak dziwnie jechać tam w 1 audice hehe
pajda Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 5 godzin temu, miron78 napisał: Na zlota nie dotrałem - akurat graliśmy w ten piątek w pingpong Teraz mnie też nie będzie - dawno już nigdzie nie byłem................................ i jadę wypocząć .................................. nie zgadniecie gdzie szukałem coś na spontana i żeby w razie pogody się nie nudziło Dawidowi i żeby nie za daleko i zarezerwowałem Grand Stasinde na 5 dni W piątek dzwoniłem nie było wolnych pokoi a dzisiaj jakoś miałem pczeczucie żeby zadzwonić raz jeszcze i akurat się trafił wolny pokój Jakoś tak dziwnie jechać tam w 1 audice hehe My z Dorota też jeździmy do grad stasindy nie tylko w marcu bardzo mam spasował ten ośrodek. Kiedy to jedziesz? Są jeszcze wolne pokoje?
Miszka82 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 elo pany potrzebuję odebrać jedną rzecz z galerii Focus w SR, najlepiej dziś lub jutro pomoże kto ?
Pucek Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 8 godzin temu, Miszka82 napisał: elo pany potrzebuję odebrać jedną rzecz z galerii Focus w SR, najlepiej dziś lub jutro pomoże kto ? Trzeba było pisać na FB - cały dzień lało i miałem luzy, jutro niestety odpada
miron78 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Opublikowano 17 Lipca 2018 W dniu 16.07.2018 o 21:54, pajda napisał: My z Dorota też jeździmy do grad stasindy nie tylko w marcu bardzo mam spasował ten ośrodek. Kiedy to jedziesz? Są jeszcze wolne pokoje? teraz w piątek do wtorku
Rekomendowane odpowiedzi