tomaszstn Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 No to dzisiaj nici ale za tydzień pełna mobilizacja Pamiętajcie o wigilii klubowej
stanley Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mario, gratki jeszcze raz Oby było niezawodne jak Audi
Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Czołem Panowie ;) Po długiej nieobecności tutaj śmiem zameldować się w piątek na wigilijce, bo nie powiem... trochę się za Wami stęskniłem ;) przyjmiecie nowego-starego? :D
stanley Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Jedzie ktoś w okolice Łodzi w najbliższych dniach ?
tomaszstn Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 08:54, Majkel napisał: Czołem Panowie Po długiej nieobecności tutaj śmiem zameldować się w piątek na wigilijce, bo nie powiem... trochę się za Wami stęskniłem przyjmiecie nowego-starego? Jasne
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2018 Co z piątkiem ? gdzie się spotykamy - jaka propozycja ? A co do fur - ja mam możliwość latania nowymi furami od czasu do czasu na szczęście nie musząc za nie płacić. Zawsze to mówiłem i dalej sie tego trzymam że czy bym miał kupić auto za 50 tyś 100 tyś czy nawet 300 tyś nigdy nie były by to nowe auta - w każdym przedziale cenowym znalazł bym odpowiednio ciekawsze używane a nie nowe. Wszystko ma plusy minusy - jedno wiem - u mnie auto ma spełnić jeden podstawowy warunek - jak do niego wsiadam bo muszę gdzieć pojechać to ma mieć rogala na twarzy i nie ważne jaka to jest marka i półka cenowa. Człowiek ma nie pierwsze auto - troche się już ich miało - swoje lata na karku też się ma - a jak w sobote wróciłem z tygodniowego pobytu na nartach (nie swoim autem) to wpadłem do domu, przywitałem się z rodzinką, wniosłem do domu walizke, deske i reszte i bez rozbierania się wyszedłem i wsiadłem w furke i musiałem przynajmniej 5km runde po knurowie zrobić tak po prostu bez celu dla samego przejechania się - i takie auto każdy powinien mieć - takie co cieszy i daje fan. A 3 auta nowe którymi miałem okazje ostatnio pośmigać mimo że były z przedziału cenowego 250-300 tyś na pewno nie były autami którymi musiałbym się bez celu przejechać po knurowie po tygodniowej przerwie w ich prowadzeniu
Majkel Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jeśli mogę dorzucić swoje 3 grosze... proponuje jakiś lokal żeby nie marznąć... może jakaś pizzeria na rynku albo lokal typu ministerstwo?
Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Odnośnie piątku, ja się nie wypowiadam bo i tak mnie na 80% nie będzie
miron78 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Będę wystawiał Doroty C2 na sprzedaż - 2006r ok 150 tyś przejechane - jak by ktoś był chętny pisać - cena ok 9 tyś
ucho.77 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 58 minut temu, miron78 napisał: Będę wystawiał Doroty C2 na sprzedaż - 2006r ok 150 tyś przejechane - jak by ktoś był chętny pisać - cena ok 9 tyś Quwa a ja punto kupiłem ?
egon47 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 aż mega dziwne że takie auto ukradli http://bielskiedrogi.pl/9929_skradziono_audi_80_b3_nr_sb2091w.html
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 W dniu 19.12.2018 o 12:01, miron78 napisał: Będę wystawiał Doroty C2 na sprzedaż - 2006r ok 150 tyś przejechane - jak by ktoś był chętny pisać - cena ok 9 tyś Pogadamy jutro
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 W dniu 18.12.2018 o 12:18, miron78 napisał: Co z piątkiem ? gdzie się spotykamy - jaka propozycja ? A co do fur - ja mam możliwość latania nowymi furami od czasu do czasu na szczęście nie musząc za nie płacić. Zawsze to mówiłem i dalej sie tego trzymam że czy bym miał kupić auto za 50 tyś 100 tyś czy nawet 300 tyś nigdy nie były by to nowe auta - w każdym przedziale cenowym znalazł bym odpowiednio ciekawsze używane a nie nowe. Wszystko ma plusy minusy - jedno wiem - u mnie auto ma spełnić jeden podstawowy warunek - jak do niego wsiadam bo muszę gdzieć pojechać to ma mieć rogala na twarzy i nie ważne jaka to jest marka i półka cenowa. Człowiek ma nie pierwsze auto - troche się już ich miało - swoje lata na karku też się ma - a jak w sobote wróciłem z tygodniowego pobytu na nartach (nie swoim autem) to wpadłem do domu, przywitałem się z rodzinką, wniosłem do domu walizke, deske i reszte i bez rozbierania się wyszedłem i wsiadłem w furke i musiałem przynajmniej 5km runde po knurowie zrobić tak po prostu bez celu dla samego przejechania się - i takie auto każdy powinien mieć - takie co cieszy i daje fan. A 3 auta nowe którymi miałem okazje ostatnio pośmigać mimo że były z przedziału cenowego 250-300 tyś na pewno nie były autami którymi musiałbym się bez celu przejechać po knurowie po tygodniowej przerwie w ich prowadzeniu Rozmawiałem z Mirkiem, możemy posiedzieć przy placu Krakowskim w pizzerii Piwniczka. Lokal znajduje się przy ulicy Łużycka 2e. Zbiórka powiedzmy o 18:00 ale można później jak komuś nie pasuje. Oczywiście można coś zjeść i się czegoś napić. Jutro roześlę sms-y po wszystkich i zobaczymy ile osób chętnych
Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Ja się melduje, powinienem być 18:00-18:15
tomaszstn Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Nazbierało się z 8 osób, mam nadzieję że już nikt się nie wykruszy
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 soorrrrki ...nie udało mi się wyrwać .... Pozdro Chłopaki
tomaszstn Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Artur, niewiele brakło, jakbyś napisał 15 minut wcześniej to jeszcze na kebabie siedzieliśmy
Rekomendowane odpowiedzi