czester Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Siema O ktorej w Zabrzu ? Musze wyprobowac nowa fure :> Miron niestety nie bylo zadnej S4, albo bylo A4 B5 za 9tys euro z korbkami
Pucek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 coś to za parcha Czester kupił??? emeryckie B6? :>
krolu Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 I co nici z tymi wyścigami ... a ja już wiem co Czester kupił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 witka z wieczorka I co nici z tymi wyścigami ... a ja już wiem co Czester kupił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: no to chwal sie co tam kupil
Guregoru Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam po tym ciężkim weekendzie O ja pierdziu ale się porobiło od piątku na forum Adam chwal się a nie w ch*ja lecisz
Pucek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 obstawiam że B6, sedan, diesel 131 KM może czarny, ale niech się sam pochwali
Guregoru Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 obstawiam że B6, sedan, diesel 131 KM może czarny, ale niech się sam pochwali No Czester czekamy :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 hmmmmmmmmmmmmm :mysli: napięcie rośnie nie wiem czy warto podkręcać atmosferę ale Czester sam zaczął :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 jak nie chce napisać to nie, przecież prosić się nie będziemy
diman Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 poczekamy az podjedzie na spota
Eyesmon Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Hej forumowicze, Mam taką kwestię techniczną ale jako, że jestem z okolic (Rybnik) to szukam rozwiązania właśnie w okolicach (pozdrawiam Gliwice) Otóż muszę wymienić zaworek N75 w moim AVG (po regeneracji turbiny i odcięciu kata + EGR tylko to mi jeszcze szwankuje więc w końcu muszę podmienić) i teraz pojawia się problem - CENA NA ALLEGRO! Otóż do mojego kosztuje jakieś 350 - 400 zł - powinien być o nr seryjnym: 1h0906627. Owszem są po 120-150 ale rzekomo nie pasują do mojego modelu - i tu właśnie prośba do kogoś kto się zna - można wsadzić inny który jest pod A4 ale nie ma takiego samego nr seryjnego? Jeśli nie to może jakaś podpowiedź gdzie kupić to badziewie w rozsądnych pieniądzach? Pozdrawiam
Pucek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 może zapytaj na technicznym... bo Tych którzy się znaja, to akurat nie ma na forum, no i troszkę poczekasz, zapodaj pytanie w odpowiednim dziale, napewno ktoś zaraz pomoże a i nabijesz sobie posta
DOGI Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 było dobrze na m1 coś się wygrało co się przegrało ale ogólnie na plus :>
Guregoru Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 jak nie chce napisać to nie, przecież prosić się nie będziemy To ja wiem Adam wklej nam zdjęcie na forum a my zgadniemy co to jest
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 to ja wygrałem, Guru stawiasz 4 pack jako pomysłodawca, jesteś też sponsorem
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Z rana to ja wygrałem, Guru stawiasz 4 pack jako pomysłodawca, jesteś też sponsorem Oż ty poczekaj
keżor Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Hej forumowicze, Mam taką kwestię techniczną ale jako, że jestem z okolic (Rybnik) to szukam rozwiązania właśnie w okolicach (pozdrawiam Gliwice) Otóż muszę wymienić zaworek N75 w moim AVG (po regeneracji turbiny i odcięciu kata + EGR tylko to mi jeszcze szwankuje więc w końcu muszę podmienić) i teraz pojawia się problem - CENA NA ALLEGRO! Otóż do mojego kosztuje jakieś 350 - 400 zł - powinien być o nr seryjnym: 1h0906627. Owszem są po 120-150 ale rzekomo nie pasują do mojego modelu - i tu właśnie prośba do kogoś kto się zna - można wsadzić inny który jest pod A4 ale nie ma takiego samego nr seryjnego? Jeśli nie to może jakaś podpowiedź gdzie kupić to badziewie w rozsądnych pieniądzach? Pozdrawiam kup ten z 1j0906627 jest dokładnie taki sam, ale troche różni sie wtyczka , da sie łatwo przerobić , a w ASO ten zaworek kosztuje coś 160zł , ja taki miałem na aucie i było ok
A-rek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 witka Arek, Siemka, a to może kiedyś mnie przygarniesz nie widze problemu arek a wy gdzie emka czy strefa?? jesli jest "grubo" to wisłostrada, a tak przewaznie to przed granica Czeską (okolice Chalupek). a ze wczoraj pogoda dopisala to bylo z 50-60 autek (scigajacych ok 20) ja tez wiem co Czester kupil Audi A4 :>
Patrikos28 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Witam Mam takie pytanie ... czy ktoś przypadkiem nie zna osoby która potrafi zakodować kluczyk do mojego dupowozu Chodzi mi o zakodowanie funkiel nowego kluczyka : central może dam rade samemu zakodować :> ale z immo nie dam rady bo tez nie znam pinu Niestety tak zakupiłem wózek z jednym kluczykiem ... co ten czester zapodał ?
MAJKI Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Witam Mam takie pytanie ... czy ktoś przypadkiem nie zna osoby która potrafi zakodować kluczyk do mojego dupowozu Chodzi mi o zakodowanie funkiel nowego kluczyka : central może dam rade samemu zakodować :> ale z immo nie dam rady bo tez nie znam pinu Niestety tak zakupiłem wózek z jednym kluczykiem ... co ten czester zapodał ? Hmm powiem Ci tak gość który na ul Krupniczej dorabia klucze coś takiego potrafi tylko nie wiem ile sobie za to liczy i jak to wychodzi czasowo tu namiary do niego http://abut.prv.pl/ Z ciekawości podjedź albo zadzwoń do serwisu VW besmarex tam mi nowy kluczyk uruchomili w ciągu godz za 120zł bez żadnych kłopotów
Rekomendowane odpowiedzi