Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 coś z ta trawą musi być, bo jak sam gadałem z tymi słowaczkami to było okej, a jak młody i Guru przyszli, gdzie wcześniej staliśmy jak w ameryce przy śmietniku to one uciekły, a nawet Gregor nie dał rady je zatrzymać, wołał za nimi że ma auto wyrezane ale jakoś się bały
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 FIOLETOWYM mówimy dobranoc :cwaniak1:
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 coś z ta trawą musi być, bo jak sam gadałem z tymi słowaczkami to było okej, a jak młody i Guru przyszli, gdzie wcześniej staliśmy jak w ameryce przy śmietniku to one uciekły, a nawet Gregor nie dał rady je zatrzymać, wołał za nimi że ma auto wyrezane ale jakoś się bały może nie rozumiały słowa "wyrezane"
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Guru ale żeby sie ukrywać przedemną? A kto powiedział że przed tobą coś z ta trawą musi być, bo jak sam gadałem z tymi słowaczkami to było okej, a jak młody i Guru przyszli, gdzie wcześniej staliśmy jak w ameryce przy śmietniku to one uciekły, a nawet Gregor nie dał rady je zatrzymać, wołał za nimi że ma auto wyrezane ale jakoś się bały Znały nas :polew:
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 FIOLETOWYM mówimy dobranoc :cwaniak1:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja mam słaby? a nie widzisz że wyrwałem tą blondyne z scooby doo?
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 ja mam słaby? a nie widzisz że wyrwałem tą blondyne z scooby doo? taaaaaaaa na pokarm
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja mam słaby? a nie widzisz że wyrwałem tą blondyne z scooby doo? To taki kundel z ciebie :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no patrzcie jaki uparty, te ViPy nie czytają regulaminu, a tam wyraźnie pisze że o 22:30 mają już dawno spać
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja mam słaby? a nie widzisz że wyrwałem tą blondyne z scooby doo? tak i wyrwałeś jeszcze Ule Ręczule na dziś wieczór :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 no patrzcie jaki uparty, te ViPy nie czytają regulaminu, a tam wyraźnie pisze że o 22:30 mają już dawno spać ale nie jest napisane że bez kompa
Guregoru Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 no patrzcie jaki uparty, te ViPy nie czytają regulaminu, a tam wyraźnie pisze że o 22:30 mają już dawno spać On najpierw musi z Hugo na PW pogadać co by jeszcze na drugi dzień mu Vip-a zostawili
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 ja mam słaby? a nie widzisz że wyrwałem tą blondyne z scooby doo? tak i wyrwałeś jeszcze Ule Ręczule na dziś wieczór :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 pies czy co innego, ważne że poza fajna a czy blondi, czy czarna, czy też ruda, to bez rożnicy, ważne żeby chodziła o własnych siłach
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Czester On... Pucek może zaraz się dowiesz :decayed: :decayed: :decayed:
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 Czester On... Pucek może zaraz się dowiesz :decayed: :decayed: :decayed: może fote zobaczy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 a myślicie dlaczego Miron nie ma stacji dyskietek? przecież komp ich dzieli, a tak na ule jechać to dziwnie przy żonie
Rekomendowane odpowiedzi