miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Coś słabo przypadła do gustu jak woli jechać do pracy zamiast wpaść na spota :gwizdanie: jakby Ci po 200zł za nadgodziny liczyli też byś poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 do odcięcia powiadasz???? nie ma sprawy, podstawowe pytanie TYLKO GDZIE??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ekipa Faktycznie jest w porządku choć nie poznałem jeszcze wszystkich ... Ale myślę że reszta jest także w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Pucek ja tak do jaj z tą kwotą 4 tyś a widzę Ty wcale nie żartujesz ( wiesz, nie orientuję się co do stawek na kopalni dlatego tak do jaj strzeliłem )[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:22_________________________________________________ Ekipa Faktycznie jest w porządku choć nie poznałem jeszcze wszystkich ... Ale myślę że reszta jest także w porządku nic się nie martw - najważniejszych poznałeś - reszta to szaraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 do odcięcia powiadasz???? nie ma sprawy, podstawowe pytanie TYLKO GDZIE??? I to jest właśnie problem bo noce już są coraz zimniejsze i musielibysmy dużo wypić żeby spać w jakiś domkach no chyba że wszyscy w jednym łóżku :gwizdanie: ale każdy by musiał mieć oczy papierem zawiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Coś słabo przypadła do gustu jak woli jechać do pracy zamiast wpaść na spota :gwizdanie: jakby Ci po 200zł za nadgodziny liczyli też byś poszedł Tzn że co że za normalną stawkę miałbym nadgodziny robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a Pan z APU ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 do odcięcia powiadasz???? nie ma sprawy, podstawowe pytanie TYLKO GDZIE??? No do zielonej nas już nie wpuszczą a szczególnie nie na Gregora nazwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Pucek ja też kiedyś poszedłem na rozmowe do jedenj firmy, przyjeli mnie i miałem robić za 4 tyś zł. Tyle że potem się okazało że im o miesięczną wypłate chodziło a nie o tygodniówke i zrezygnowałem :polew: [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:24_________________________________________________ a Pan z APU ?? nie poznałeś go ? nic nie straciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Patryku, szkoda że Cie nie będzie, bo byśmy poogladali nasze APU, no i pogadali o modach oj fioletowy, zbiera Ci się no Miron, nie ma się co chwalić ale nie jest źle... jak w zielonej usłyszą Kan... to będzie odrazu NIE Mirek :polew: doooobre[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:26_________________________________________________dziewczyny się rozpisały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Patryku, szkoda że Cie nie będzie, bo byśmy poogladali nasze APU, no i pogadali o modach oj fioletowy, zbiera Ci się no Miron, nie ma się co chwalić ale nie jest źle... jak w zielonej usłyszą Kan... to będzie odrazu NIE Mirek :polew: doooobre tłumaczyłem im potem że co mi po 4 tyś miesięcznie jak moja 1200 co piątek na Arenie zostawia - a gdzie opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 no dokładnie, dlatego nie ma to jak roznoszenie ulotek za 12 tyś zł i przeglądanie allegro i mobile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 no dokładnie, dlatego nie ma to jak roznoszenie ulotek za 12 tyś zł i przeglądanie allegro i mobile Ustawianie wózków pod Areną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:30_________________________________________________hehehe - dobrze że jest wieczór - przynajmniej pomarzyć sobie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 to ma fuche na waciki dla Doroty [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 23:30_________________________________________________dobrze że za marzenia nie zabijają...bo dawno bym już zgnił pod ziemią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 no dokładnie, dlatego nie ma to jak roznoszenie ulotek za 12 tyś zł i przeglądanie allegro i mobile Ustawianie wózków pod Areną Z wózkami to taka dorywcza na umowe zlecenie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrikos28 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja zmykam , bo moja żonka czeka Trzeba dzielić obowiązki z przyjemnościami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 taaaa ciekawe ile kart do konta jej za to dajesz jak widzisz, Mirek to tylko oddaje tą złotą, Maestro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja zmykam , bo moja żonka czeka Trzeba dzielić obowiązki z przyjemnościami Tzn żona to obowiązek tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja zmykam , bo moja żonka czeka Trzeba dzielić obowiązki z przyjemnościami moja też czeka - dlatego siedzę na forum i czekam aż zaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi