Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diman mogłeś stanąć z pół metra w prawo - to by Cię ręka za jaja trzymała :polew:

:polew: :polew: :polew:

widzę że humory dobre :naughty:

jak zawsze :)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki jeszcze raz Mirek za szanse dłuuuugiej przejażdżki, chyba znów najdalej i najszybciej jeździłem z wszystkich dziewczyn :naughty:

jak potem siadłem do mojego to kuurde nie było aż takiej różnicy, ja poprostu muszę dłużej czekać aż wejdzie na wysokie obroty :)

a i właśnie, wcale nie jest źle na 19'', nie wiem czego ludzie się boją, teraz jestem pewien że 18'' będzie, a no i u Ciebie środek robi robote :kox:

jak jechałem tym moim to było w środku 38 światełek mniej niż u Ciebie :polew:

Opublikowano

no jestem po rezaniu wszystko zaswiecilo na autku pucek zrobil robote jak nalezy nalezy mu sie tytul REZACZA ROKU 2009 raz jeszcze dzieki pucek za przygotowke narazie ale zawsze to do przodu :> a i bananik na twarzy byl niezly jak ten bixenon ruszyl[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 16:47_________________________________________________no i szykuj sie juz na rezanie tego drl'a bo to tez musi ruszyc

Opublikowano

duuuupa

żadnego DRLa, ja aż taki magik nie jestem :decayed:

załóż sobie odrazu fotochromatyczne lusterko :> ale z tym to nie do mnie :polew:

link http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_czujnik_deszczuswiatel_lusterko_fotochrom_oraz_coming_home-t84527.0.html

rezacz to Gregor, mi poprostu od czasu do czasu coś się uda zrobić :)

Opublikowano
a i właśnie, wcale nie jest źle na 19'', nie wiem czego ludzie się boją

a na jakiej drodze sprawdzales ten komfort? na typowo polskiej czy na typowo niemieckiej drodze? :cool1:

Opublikowano
a i właśnie, wcale nie jest źle na 19'', nie wiem czego ludzie się boją

a na jakiej drodze sprawdzales ten komfort? na typowo polskiej czy na typowo niemieckiej drodze? :cool1:

na parkingu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

duuuupa

żadnego DRLa, ja aż taki magik nie jestem :decayed:

załóż sobie odrazu fotochromatyczne lusterko :> ale z tym to nie do mnie :polew:

link http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_czujnik_deszczuswiatel_lusterko_fotochrom_oraz_coming_home-t84527.0.html

rezacz to Gregor, mi poprostu od czasu do czasu coś się uda zrobić :)

wiem wiem skromnosc to podstawa ale ode mnie wielki szacun razaczu :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

a drl'a i tak opanuje ale mysle ze mi pomozesz

Opublikowano

Diman, no zobaczymy, mam nadzieję że będzie Ci to świecić bez żadnych problemów :)

szkoda że nie możesz mi na jeden dzień zostawić auta, to bym to na 100% dobrze zrobił, w spokoju :)

Arek, a jechałem najpierw po autostradzie, a potem przez centrum Gliwic, po nierównościach, po kostce, ogólnie bardzo okej, fajnie sztywno, dawno na takim setupie nie jechałem :>

teraz mam pakiet mega komfort, bo 15'' no i ori miękki zawias, ale to tylko na zimę

już wypatrzyłem tego Ta Technixa, za 1400 zł do Q a jest miękki i do regulacji, a tak, musiał bym kupić sprężynki eibach, to już 600 zł+amory a to znów 1000 zł, poprostu chce mieć ori cały zawias w zapasie :)

Opublikowano
potem przez centrum Gliwic, po nierównościach, po kostce, ogólnie bardzo okej, fajnie sztywno, dawno na takim setupie nie jechałem

no to teraz sam jestem ciekaw jakie sa odczucia :mysli:

Miron jaka masz opone?

Opublikowano

nawet wjechałem do jednej studzienki, specjalnie żeby zobaczyć co to będzie, myśle że Mirek nie musi prostować felgi :decayed:

z tego co wiem to ma profil 35 ale szerokość to powinna być 235, tak mi sie wydaje

Arek, nie możemy też zapominać że to jednak B7, nowsze auto, nic jeszcze nie jest wywalone, ale z drugiej strony myślę że to godne porównanie do 18'' w B5, tym bardziej że mamy rocznik 2000 to tragedii nie będzie

a tak pozatym to ten SERVO TRONIC? jest BOSKI :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

a tak pozatym to ten SERVO TRONIC? jest BOSKI

:)[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 19:58_________________________________________________

potem przez centrum Gliwic, po nierównościach, po kostce, ogólnie bardzo okej, fajnie sztywno, dawno na takim setupie nie jechałem

no to teraz sam jestem ciekaw jakie sa odczucia :mysli:

Miron jaka masz opone?

235/35/19[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 19:58_________________________________________________Pucek jeszcze musiałbyś się sam przejechać :)

Bo 3 osoby na pokładzie a tylko szofer to jednak odczuwalna różnica :wink4:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:00_________________________________________________

jak jechałem tym moim to było w środku 38 światełek mniej niż u Ciebie

ogólnie czy na samych drzwiach :decayed:

Opublikowano

co Miron lipa...wszyscy sie zbunkrowali...

Opublikowano

buhehehhe ogólnie :polew:

tak mało tego świeciło, że aż się zaśmiałem, ale w porównaniu z ADRem to u mnie jest choinka, kiedyś takiego czarnula sobie kupie :wink4:

Miszka, nie ciś kitu bo ja jestem, nabijam sobie licznik życia na forum :decayed::polew:

Opublikowano

tak mało tego świeciło, że aż się zaśmiałem, ale w porównaniu z ADRem to u mnie jest choinka, kiedyś takiego czarnula sobie kupie

o moim B6 też tak mówiłeś :decayed:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:22_________________________________________________Pucek startuj na klubowicza :)

Opublikowano

Pucek startuj na klubowicza

Mirek, no kurde nie wiem :polew: a co jak mnie nie zechca? :>

jeszcze mam za mało wiedzy z punktu widzenia technicznego żeby być godnym klubowiczem :decayed:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:46_________________________________________________a odnośnie B6 to za szybko go sprzedać chciałeś :confused4:

no i nie powiem, fajnie się czarnulką jeździ, a Ci ludzie z poloneza na światłach :polew:

no i tak czy siak, za 3 lata jak będe mojego sprzedawał to dawno będziesz mial inne auto :naughty:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:51_________________________________________________patrzcie co mi Gregor wysłał :polew:

kup se potem porsche

Opublikowano

Mirek, no kurde nie wiem :polew: a co jak mnie nie zechca?

sprubować zawsze warto :wink4:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:57_________________________________________________

Pucek startuj na klubowicza

Mirek, no kurde nie wiem :polew: a co jak mnie nie zechca? :>

jeszcze mam za mało wiedzy z punktu widzenia technicznego żeby być godnym klubowiczem :decayed:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:46_________________________________________________a odnośnie B6 to za szybko go sprzedać chciałeś :confused4:

no i nie powiem, fajnie się czarnulką jeździ, a Ci ludzie z poloneza na światłach :polew:

no i tak czy siak, za 3 lata jak będe mojego sprzedawał to dawno będziesz mial inne auto :naughty:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:51_________________________________________________patrzcie co mi Gregor wysłał :polew:

kup se potem porsche

dobrze że ci z zazdrości autka nie porysowali ( mojego oczywiście - o czym oni nie wiedzieli ) :decayed:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:58_________________________________________________

no i tak czy siak, za 3 lata jak będe mojego sprzedawał to dawno będziesz mial inne auto

może się okazać, że nie :wink4: w co ja akurat wierzę :wink4:[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:00_________________________________________________Ostatnio coś Patryk z compsportu wspominał że jest jakaś wizja przekroczenia 300kucy w 3.0tdi :naughty:

ale narazie bez konkretów - tak tylko strzelił - no i nie wiem jaki koszt i co miałoby być dokładnie robione.

Bo jak przyrost 20km za 4-5 tyś to oczywiście olewam temat :)

Opublikowano

no chyba że ktoś Ci je poprostu da, te 4/5 tyś zł :polew:

to weźniesz Mirek i pojedziesz moim apu do Patryka, powiesz że to auto od Doroty i Ci zrobi program za 1000 zł :naughty:

ja Ci odpale 200 zł i pasuje :>

Opublikowano

to weźniesz Mirek i pojedziesz moim apu do Patryka, powiesz że to auto od Doroty i Ci zrobi program za 1000 zł :naughty:

:decayed:

nie nadużywam znajomości dla kasy :):wink4:

Ps. oczywiście zadzwonie i zapytam o cene jak już będzie tak daleko ( w Twoim imieniu ) :wink4:

Opublikowano

:decayed:

nie nadużywam znajomości dla kasy :):wink4:

Ps. oczywiście zadzwonie i zapytam o cene jak już będzie tak daleko ( w Twoim imieniu ) :wink4:

to w moim też pls :polew:...........no co bylem 2 razy na gliwickich