miron78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Diman mogłeś stanąć z pół metra w prawo - to by Cię ręka za jaja trzymała :polew: widzę że humory dobre jak zawsze
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 dzięki jeszcze raz Mirek za szanse dłuuuugiej przejażdżki, chyba znów najdalej i najszybciej jeździłem z wszystkich dziewczyn jak potem siadłem do mojego to kuurde nie było aż takiej różnicy, ja poprostu muszę dłużej czekać aż wejdzie na wysokie obroty a i właśnie, wcale nie jest źle na 19'', nie wiem czego ludzie się boją, teraz jestem pewien że 18'' będzie, a no i u Ciebie środek robi robote jak jechałem tym moim to było w środku 38 światełek mniej niż u Ciebie
diman Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 no jestem po rezaniu wszystko zaswiecilo na autku pucek zrobil robote jak nalezy nalezy mu sie tytul REZACZA ROKU 2009 raz jeszcze dzieki pucek za przygotowke narazie ale zawsze to do przodu :> a i bananik na twarzy byl niezly jak ten bixenon ruszyl[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 16:47_________________________________________________no i szykuj sie juz na rezanie tego drl'a bo to tez musi ruszyc
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 duuuupa żadnego DRLa, ja aż taki magik nie jestem załóż sobie odrazu fotochromatyczne lusterko :> ale z tym to nie do mnie link http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_czujnik_deszczuswiatel_lusterko_fotochrom_oraz_coming_home-t84527.0.html rezacz to Gregor, mi poprostu od czasu do czasu coś się uda zrobić
A-rek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 a i właśnie, wcale nie jest źle na 19'', nie wiem czego ludzie się boją a na jakiej drodze sprawdzales ten komfort? na typowo polskiej czy na typowo niemieckiej drodze?
Bulik Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 a i właśnie, wcale nie jest źle na 19'', nie wiem czego ludzie się boją a na jakiej drodze sprawdzales ten komfort? na typowo polskiej czy na typowo niemieckiej drodze? na parkingu :polew:
diman Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 duuuupa żadnego DRLa, ja aż taki magik nie jestem załóż sobie odrazu fotochromatyczne lusterko :> ale z tym to nie do mnie link http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_czujnik_deszczuswiatel_lusterko_fotochrom_oraz_coming_home-t84527.0.html rezacz to Gregor, mi poprostu od czasu do czasu coś się uda zrobić wiem wiem skromnosc to podstawa ale ode mnie wielki szacun razaczu :notworthy: :notworthy: a drl'a i tak opanuje ale mysle ze mi pomozesz
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Diman, no zobaczymy, mam nadzieję że będzie Ci to świecić bez żadnych problemów szkoda że nie możesz mi na jeden dzień zostawić auta, to bym to na 100% dobrze zrobił, w spokoju Arek, a jechałem najpierw po autostradzie, a potem przez centrum Gliwic, po nierównościach, po kostce, ogólnie bardzo okej, fajnie sztywno, dawno na takim setupie nie jechałem :> teraz mam pakiet mega komfort, bo 15'' no i ori miękki zawias, ale to tylko na zimę już wypatrzyłem tego Ta Technixa, za 1400 zł do Q a jest miękki i do regulacji, a tak, musiał bym kupić sprężynki eibach, to już 600 zł+amory a to znów 1000 zł, poprostu chce mieć ori cały zawias w zapasie
A-rek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 potem przez centrum Gliwic, po nierównościach, po kostce, ogólnie bardzo okej, fajnie sztywno, dawno na takim setupie nie jechałem no to teraz sam jestem ciekaw jakie sa odczucia Miron jaka masz opone?
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 nawet wjechałem do jednej studzienki, specjalnie żeby zobaczyć co to będzie, myśle że Mirek nie musi prostować felgi z tego co wiem to ma profil 35 ale szerokość to powinna być 235, tak mi sie wydaje Arek, nie możemy też zapominać że to jednak B7, nowsze auto, nic jeszcze nie jest wywalone, ale z drugiej strony myślę że to godne porównanie do 18'' w B5, tym bardziej że mamy rocznik 2000 to tragedii nie będzie a tak pozatym to ten SERVO TRONIC? jest BOSKI :kox:
miron78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 a tak pozatym to ten SERVO TRONIC? jest BOSKI [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 19:58_________________________________________________ potem przez centrum Gliwic, po nierównościach, po kostce, ogólnie bardzo okej, fajnie sztywno, dawno na takim setupie nie jechałem no to teraz sam jestem ciekaw jakie sa odczucia Miron jaka masz opone? 235/35/19[br]Dopisany: 31 Październik 2009, 19:58_________________________________________________Pucek jeszcze musiałbyś się sam przejechać Bo 3 osoby na pokładzie a tylko szofer to jednak odczuwalna różnica [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:00_________________________________________________ jak jechałem tym moim to było w środku 38 światełek mniej niż u Ciebie ogólnie czy na samych drzwiach
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 co Miron lipa...wszyscy sie zbunkrowali...
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 buhehehhe ogólnie tak mało tego świeciło, że aż się zaśmiałem, ale w porównaniu z ADRem to u mnie jest choinka, kiedyś takiego czarnula sobie kupie Miszka, nie ciś kitu bo ja jestem, nabijam sobie licznik życia na forum
miron78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 tak mało tego świeciło, że aż się zaśmiałem, ale w porównaniu z ADRem to u mnie jest choinka, kiedyś takiego czarnula sobie kupie o moim B6 też tak mówiłeś [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:22_________________________________________________Pucek startuj na klubowicza
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Pucek startuj na klubowicza Mirek, no kurde nie wiem a co jak mnie nie zechca? :> jeszcze mam za mało wiedzy z punktu widzenia technicznego żeby być godnym klubowiczem [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:46_________________________________________________a odnośnie B6 to za szybko go sprzedać chciałeś no i nie powiem, fajnie się czarnulką jeździ, a Ci ludzie z poloneza na światłach no i tak czy siak, za 3 lata jak będe mojego sprzedawał to dawno będziesz mial inne auto [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:51_________________________________________________patrzcie co mi Gregor wysłał kup se potem porsche
miron78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Mirek, no kurde nie wiem a co jak mnie nie zechca? sprubować zawsze warto [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:57_________________________________________________ Pucek startuj na klubowicza Mirek, no kurde nie wiem a co jak mnie nie zechca? :> jeszcze mam za mało wiedzy z punktu widzenia technicznego żeby być godnym klubowiczem [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:46_________________________________________________a odnośnie B6 to za szybko go sprzedać chciałeś no i nie powiem, fajnie się czarnulką jeździ, a Ci ludzie z poloneza na światłach no i tak czy siak, za 3 lata jak będe mojego sprzedawał to dawno będziesz mial inne auto [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:51_________________________________________________patrzcie co mi Gregor wysłał kup se potem porsche dobrze że ci z zazdrości autka nie porysowali ( mojego oczywiście - o czym oni nie wiedzieli ) [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:58_________________________________________________ no i nie powiem, fajnie się czarnulką jeździ, a Ci ludzie z poloneza na światłach no i tak czy siak, za 3 lata jak będe mojego sprzedawał to dawno będziesz mial inne auto może się okazać, że nie w co ja akurat wierzę [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:00_________________________________________________Ostatnio coś Patryk z compsportu wspominał że jest jakaś wizja przekroczenia 300kucy w 3.0tdi ale narazie bez konkretów - tak tylko strzelił - no i nie wiem jaki koszt i co miałoby być dokładnie robione. Bo jak przyrost 20km za 4-5 tyś to oczywiście olewam temat
Pucek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 no chyba że ktoś Ci je poprostu da, te 4/5 tyś zł to weźniesz Mirek i pojedziesz moim apu do Patryka, powiesz że to auto od Doroty i Ci zrobi program za 1000 zł ja Ci odpale 200 zł i pasuje :>
miron78 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 no chyba że ktoś Ci je poprostu da, te 4/5 tyś zł to weźniesz Mirek i pojedziesz moim apu do Patryka, powiesz że to auto od Doroty i Ci zrobi program za 1000 zł ja Ci odpale 200 zł i pasuje :> nie nadużywam znajomości dla kasy Ps. oczywiście zadzwonie i zapytam o cene jak już będzie tak daleko ( w Twoim imieniu )
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 no chyba że ktoś Ci je poprostu da, te 4/5 tyś zł to weźniesz Mirek i pojedziesz moim apu do Patryka, powiesz że to auto od Doroty i Ci zrobi program za 1000 zł ja Ci odpale 200 zł i pasuje :> nie nadużywam znajomości dla kasy Ps. oczywiście zadzwonie i zapytam o cene jak już będzie tak daleko ( w Twoim imieniu ) to w moim też pls ...........no co bylem 2 razy na gliwickich
Rekomendowane odpowiedzi