miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 i niech ktoś powie że w polsce jest bezrobocie Kiedyś skorzystał z oferty mój bracik - ale nie przedłużyli mu umowy - za dużo oglądających myślało że to guziec
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Boniu, a Ciebie kto karmi że takie rarytasy masz? rozumiem że to obiad, bo wtedy nie zasłużyłeś a szkoda było wyrzucić ale sępy, wszystkie najlepsze fuchy zajęte, a wożą się takimi furami, a ja za osła mam robić
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 i ja dopiero teraz sie dowiaduje mirek myslalem ze dobrze zyjemy i o takich fuchach mowisz mi pierwszemu Diman nie możesz być jednocześnie Osiołkiem i Marią a zapomnialem ze mi jeden angarz juz zalatwiles Widzę że pełna szydera ostatnio w modzie u nas w wątku
boniu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 miron jest gwiazda betlejemska... Pucek mnie karmi zonka obiad byl a drugi kotlet na kolacje
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 to widze że idzie za ciosnem, za jednym strzałem obiad i kolacja Guru, nooo a co? [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:48_________________________________________________jak ucichło... :gwizdanie:
boniu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 niiieee obiad byl o 13 a teraz musialem zjesc bo zaraz znajomi wpadaja sie napic :drunk:
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 to widze że idzie za ciosnem, za jednym strzałem obiad i kolacja Guru, nooo a co? [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:48_________________________________________________jak ucichło... :gwizdanie: i tak do środy
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 noo i w piątek będziemy myśleć co tu robić na spocie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 miron jest gwiazda betlejemska... Pucek mnie karmi zonka obiad byl a drugi kotlet na kolacje 21 lat i żonka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Tu większość stare kawalery :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 noo i w piątek będziemy myśleć co tu robić na spocie :gwizdanie: Pucek - to " i tak do środy" tyczyło pierwszego zdania ze kotlety na każde danie do środy [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 19:58_________________________________________________ miron jest gwiazda betlejemska... Pucek mnie karmi zonka obiad byl a drugi kotlet na kolacje 21 lat i żonka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Tu większość stare kawalery :gwizdanie: :gwizdanie: też na to zwróciłem uwagę - Boniu poprostu jest odważny
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 buhahhahah a co znasz z własnego doświadczenia? Guru, a Ty co miałeś na kolacje? pomidorowa z szklanki? Mirek a co Ty? jak już sie chwalimy to na całego... Króla nie pytam bo on anorektyk
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Pucek ja jeszcze nie wiem - w garażu jestem
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 świeta się ponoć spędza z ukochaną - no to siedzę w garażu [br]Dopisany: 01 Listopad 2009, 20:02_________________________________________________ Ja kanapki sobie zrobiłem z masłem
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 jeszcze polerka, a widzisz ten odprysk nad prawą lampą? :> Boniu to naprawde jest odażny, bo nie dość że żona to z ADR poszedł na AEB i to swap
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 świeta się ponoć spędza z ukochaną - no to siedzę w garażu I się wydało sobotni zakupowiczu Ja kanapki sobie zrobiłem z masłem Z sałatą, rzodkiewką, serem, szynką, pomidorem no i oczywiście masłem
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 świeta się ponoć spędza z ukochaną - no to siedzę w garażu I się wydało sobotni zakupowiczu Ja kanapki sobie zrobiłem z masłem Z sałatą, rzodkiewką, serem, szynką, pomidorem no i oczywiście masłem jak tak będziesz szalał to tego programu nie zrobisz
czester Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Siema spamerzy Co wejde to kolejne 10 stron wiecej, a jeszcze 1000 nie opita. Jak mamy isc na kregle to faktycznie, albo Ruda, Rybnik, albo moze Katosy i Silesia, tam tez jest jakas imprezka na pieterku
Rekomendowane odpowiedzi