Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nooooooooooo ja na tą chatę jestem chętny :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pomysł gdzie uczcić 1000 stronę

ja wszystkie swoje rezania robie w górach, tam mam chatę, co prawda garaż też tam jest ale to jakieś 100km od Katowic,

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

w końcu Miszka był u nas x2 :naughty: :naughty: :decayed: :decayed: :decayed:

i chyba chce być Naszym kolegą :kox: :kox: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:good: :good: :naughty:

Opublikowano

ja wszystkie swoje rezania robie w górach, tam mam chatę, co prawda garaż też tam jest ale to jakieś 100km od Katowic,

i chyba chce być Naszym kolegą :kox: :kox: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mysle, ze temat do ogarniecia....ale w lecie-bo to taka chata bardziej na lato, ale bede mial to na uwadze i nie mowie nie, ale Guru nie jedzie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 08:28_________________________________________________

mysle, ze temat do ogarniecia....ale w lecie-bo to taka chata bardziej na lato, ale bede mial to na uwadze i nie mowie nie, ale Guru nie jedzie

:polew:[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 08:29_________________________________________________http://allegro.pl/show_item.php?item=803418470[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 08:31_________________________________________________a tu całkiem ciekawy wątek

http://www.a4-klub.pl/smf/zakopane_hotel_za_25zl-t101237.0.html

Opublikowano

k**wa.... Panowie ktoś mi w nocy przebił 4 opony..... co za chamstwo... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

wezwałem policje i zgłosiłem szkodę do warty...

Opublikowano

ku***a.... Panowie ktoś mi w nocy przebił 4 opony..... co za chamstwo... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

może ex-szefu ?
Opublikowano

Witam z rana :hi:

Pucek dobry kolo :polew:

Miron oferta fajna :good: tylko daleko do Zakopca

Krolu gdzie ty mieszkasz, albo cos ty zrobil sasiadom, ze ci opony poprzebijali. Teraz pozycz od kogos nowki opony spusc powietrze, to moze oddadza ci na nowe opony, nalepiej jeszcze 16"

Opublikowano

ku***a.... Panowie ktoś mi w nocy przebił 4 opony..... co za chamstwo... :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

może ex-szefu ?

k**wa nie wiem, wiem, że kumple wczoraj pili w knajpie a nie na ławce... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

mysle, ze temat do ogarniecia....ale w lecie-bo to taka chata bardziej na lato, ale bede mial to na uwadze i nie mowie nie, ale Guru nie jedzie :polew: :polew: :polew:

Miszka a Zielonej tez bylo zimno, i dalismy rade :>

Ja mam domek tylko ze 400km stad, ale mozna jechac :)

Opublikowano

:hi: z rana

ku***a.... Panowie ktoś mi w nocy przebił 4 opony..... co za chamstwo...

oj komus musiales podpasc

Opublikowano

to ktoś z forum, zazdroszczą mi eSy... ;( ;( ;( ;(

czekam na policje juz ponad 1h ...

Opublikowano

to ktoś z forum, zazdroszczą mi eSy... ;( ;( ;( ;(

czekam na policje juz ponad 1h ...

Na dworze czy w domu :polew:? a moze powietrze ci spucili ? :mysli:

Opublikowano

Czester to akurat wkleiłem bez zwiazku ze stroną 1000 :wink4:

tak tylko jakby ktoś był prywatnie zainteresowany[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 10:10_________________________________________________

;(

Krolu mi się wydaje że zrobił to ktoś z zazdrości - było ciemno i pomyślał że to S4 :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 10:11_________________________________________________szczęście w nieszczęściu że nie miałeś grila RS4 bo byś jeszcze bez szyb był :wink4:

Opublikowano

Jedyny na świecie model Audi... A9

http://moto.onet.pl/5639500,32,4,filmy.html?node=32

:slina: :slina:

tak tylko jakby ktoś był prywatnie zainteresowany

Na weekend dobra opcja :wink4:

Opublikowano

Audi A9 widzialem juz jakis czas temu i dlugo zajelo mi dochodzenie do siebie ;(

Opublikowano

tak tylko jakby ktoś był prywatnie zainteresowany[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 10:10_________________________________________________

;(

Krolu mi się wydaje że zrobił to ktoś z zazdrości - było ciemno i pomyślał że to S4 :>[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 10:11_________________________________________________szczęście w nieszczęściu że nie miałeś grila RS4 bo byś jeszcze bez szyb był :wink4:

Policja przyjechała, spisała nie wnosiłem o ściganie sprawców, z WARTY ktoś podjedzie do 48h...