krolu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 " Umiesz liczyc, licz na siebie, napewno nie na krola " nie no, przeciez na VIP'a mozna liczyc Możesz [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:59_________________________________________________ Nie znasz powiedzenia " Umiesz liczyc, licz na siebie, napewno nie na krola " ;( ;( ;( ;( ;( ;( eśśśśśśśśśs to że raz obiecałem zrobić alternatywne logo spotów a nie zrobiłem to nie znaczy że zaraz nie można liczyć... ;( ;( ;( Jutro reguluję z mistrzem kąt moich wtrysków więc na spocie będę mega wyrezanym autkiem :kox:
Guregoru Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ;( ;( ;( ;( ;( ;( eśśśśśśśśśs to że raz obiecałem zrobić alternatywne logo spotów a nie zrobiłem to nie znaczy że zaraz nie można liczyć... ;( ;( ;( To znaczy że mam nie wspominać tego że miałeś mojego białego "gluta" postawić na czarnych felgach na co do dziś czekam :gwizdanie:
DOGI Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 niemki ponoć nie biorą z połykiem więc nie opłaca się 600km robić
Guregoru Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 niemki ponoć nie biorą z połykiem więc nie opłaca się 600km robić :polew: No i szybko podsumował :polew:
DOGI Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Panowie jutro zrobimy małą przymierzalnie- chodzi o to że myślałem do eSy na zimę nad 15' felgami bo mam okazję kupić w dobrej cenie, ale nie mam okazji ich przymierzyć. Czy będzie na spocie ktoś kto ma 15' koła i użyczył by na chwile celem przymierzenia z przodu bo boję się że tarcza może nie wejść do 15' i będzie zonk. Wiedy bede musiał wrzucić 16' albo 17'
czester Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 stal Moge ci wziac jedna felge, ale mysle, ze konkurent w "S5 by krolu" ma zalozone stalowe 15, i nie bedzie potrzeby targac kolejnej :>
DOGI Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ale może przynajmniej nie trzeba będzie drugiego podnośnika
krolu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Jeśli chodzi o stal to mogę jutro przywieźć jedną letnia oponę na stalówce 15" nie trzeba będzie moich odkręcać :gwizdanie: (kołpaki się niszczą) A jak zapomnę to użyczę ci 1 :gwizdanie: (raczej na 87% zapomnę) To znaczy że mam nie wspominać tego że miałeś mojego białego "gluta" postawić na czarnych felgach na co do dziś czekam :gwizdanie: A nie było coś w tym, że miałeś mi foty do VT wysłać ??? za dużo biorę na siebie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ale może przynajmniej nie trzeba będzie drugiego podnośnika to nie problem bo szykuje sie wiecej podmianek
czester Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 To moze ja wezme hydrauliczny podnosnik ?
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 albo zrobimy spota na jakims warsztacie
Pucek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 po robocie... no i nie było szczęśliwie nie wiem czy jechać na spota bo taki mam krwiak na czole że szok, ręce obdarte i prawdopodobnie 1500 zł pójdzie mi sie rypać jednym słowem mega lipa, dobrze że żyje ale cóż, z własnej głupoty czas spać, to narazie
Guregoru Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 po robocie... no i nie było szczęśliwie nie wiem czy jechać na spota bo taki mam krwiak na czole że szok, ręce obdarte i prawdopodobnie 1500 zł pójdzie mi sie rypać jednym słowem mega lipa, dobrze że żyje ale cóż, z własnej głupoty czas spać, to narazie Pucek ku*wa zmień ty tą robotę albo przestań tam na dole myśleć cały czas o audi Coś se zrobił przyznaj się I wpadaj na spota a nie wymyślaj najwyżej jak cię nie poznamy to się przedstaw że ty to ty :gwizdanie: I w ogóle to z rana
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 nie wiem czy jechać na spota bo taki mam krwiak na czole że szok, ręce obdarte i prawdopodobnie 1500 zł pójdzie mi sie rypać jednym słowem mega lipa, dobrze że żyje ale cóż, z własnej głupoty cos to narobil? kuzyn mojej zony tez co jakis czas wyjezdza pokiereszowany i potem siedzi na L4 no i Dzien Do z rana
czester Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Bry z rana Piekny dzien na spota. :>
Guregoru Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Oby tak się utrzymało do wieczora bo przecież spoty mamy pod forum
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Pucek wyspij sie i jedziemy na spota bo prezes obiecal nam przymiarke swoich felg jesli wezmie ze soba klucz do zabezpieczenia :gwizdanie: Czester twoje tez chetnie przymierze
czester Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Rozumiem, ze jadnak bedzie na spocie w miare punktualnie ?
Rekomendowane odpowiedzi