miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 brutto ? 3 złote za korbkę i 2 złote w łapę żeby koleś nie powiadamiał skarbówki o dokonanej transakcji Gregor a tak przy okazji - nie chciałeś w piątek z B6 pośmigać na strefie Dogi żałował że nie mógł być
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 http://www.funner.pl/link/8636/Chlopak_Jolanty_Rutowicz/ :polew:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Gregor - filmik całkiem, całkiem - choć stary a stary
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 A ja dziś o mało co nie wyrwałem przedniego zderzaka, zajechałem za daleko na wyższy krawężnik Włos się jeży na głowie Co by było jakbym miał jakiegoś gwinta znam to z wlasnej autopsji. A4 jest moim najwyzszym autem, a jednak zdarzylo mi sie rowniez zachaczyc o kraweznik
piterra Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Nara dziewczyny czas do pracy q*rwa mać
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 A ja dziś o mało co nie wyrwałem przedniego zderzaka, zajechałem za daleko na wyższy krawężnik Włos się jeży na głowie Co by było jakbym miał jakiegoś gwinta znam to z wlasnej autopsji. A4 jest moim najwyzszym autem, a jednak zdarzylo mi sie rowniez zachaczyc o kraweznik tego się nie uniknie niestety [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 20:47_________________________________________________ Nara dziewczyny czas do pracy q*rwa mać co zrobić jak się zbiera na R8
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no to spokojnej nocki Piterr i jak zawsze - śpij dobrze
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no to spokojnej nocki Piterr i jak zawsze - śpij dobrze śmiejesz się a biedny Piterra zapier****l z młotkiem po hali i naprawia co popadnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no to spokojnej nocki Piterr i jak zawsze - śpij dobrze śmiejesz się a biedny Piterra zapier****l z młotkiem po hali i naprawia co popadnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: uczy młodych źle robić - żaby mieć stabilniejszą posade
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no to spokojnej nocki Piterr i jak zawsze - śpij dobrze śmiejesz się a biedny Piterra zapier****l z młotkiem po hali i naprawia co popadnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: uczy młodych źle robić - żaby mieć stabilniejszą posade też to jest jakieś wyjście
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 no to spokojnej nocki Piterr i jak zawsze - śpij dobrze śmiejesz się a biedny Piterra zapier****l z młotkiem po hali i naprawia co popadnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No z tym naprawianiem to bym nie przesadzał
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 kurcze już nie będę najszybszy w klubie.... ;( ;( ;( bo na pewno jakaś granatowa b5 z grilem z esy i z mocniejszym silnikiem się znajdzie ;( ;(
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 no to spokojnej nocki Piterr i jak zawsze - śpij dobrze śmiejesz się a biedny Piterra zapier****l z młotkiem po hali i naprawia co popadnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No z tym naprawianiem to bym nie przesadzał w pitka nie wierzysz [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:20_________________________________________________ kurcze już nie będę najszybszy w klubie.... ;( ;( ;( bo na pewno jakaś granatowa b5 z grilem z esy i z mocniejszym silnikiem się znajdzie ;( ;( to znaczy ?
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to znaczy ? teraz mam dodatkową cechę wyróżniająca - wgnieciony bok - a jak to naprawię to będzie pupa ;( ;(
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 to znaczy ? teraz mam dodatkową cechę wyróżniająca - wgnieciony bok - a jak to naprawię to będzie pupa ;( ;( :> no fakt :>
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 to znaczy ? teraz mam dodatkową cechę wyróżniająca - wgnieciony bok - a jak to naprawię to będzie pupa ;( ;( Ale zawsze możesz zostawić wgniecioną maskę
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Guru tu masz tanio: http://www.allegro.pl/item797695539_audi_a4_cabrio_03_08r_glosniki_wzmacniacz_bose.html [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:25_________________________________________________ to znaczy ? teraz mam dodatkową cechę wyróżniająca - wgnieciony bok - a jak to naprawię to będzie pupa ;( ;( Ale zawsze możesz zostawić wgniecioną maskę muszę mieć jeszcze coś innego nie powtarzalnego... [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:26_________________________________________________http://www.allegro.pl/item799110819_kolpaki_audi_13_14_15_16_17_black_grafit_czarne.html :kox: :kox:
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Krolu ale ja nie chcę całego boose potrzebuję po prostu jakieś głośniczki na przód do drzwi i myślałem że może głośniczki z boose by były dobre (bo myślałem że są na sprzedaż tylko te dwa a nie jako cały komplet) [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________No Krolu wzór nr 10 konkret
egon0407 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Guru tu masz tanio: http://www.allegro.pl/item797695539_audi_a4_cabrio_03_08r_glosniki_wzmacniacz_bose.html [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:25_________________________________________________ to znaczy ? teraz mam dodatkową cechę wyróżniająca - wgnieciony bok - a jak to naprawię to będzie pupa ;( ;( Ale zawsze możesz zostawić wgniecioną maskę muszę mieć jeszcze coś innego nie powtarzalnego... [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:26_________________________________________________http://www.allegro.pl/item799110819_kolpaki_audi_13_14_15_16_17_black_grafit_czarne.html :kox: :kox: buhahaha kupilem takie na stalowki na zime <LOL>
Rekomendowane odpowiedzi