Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brutto ?

3 złote za korbkę i 2 złote w łapę żeby koleś nie powiadamiał skarbówki o dokonanej transakcji :decayed:

:polew:

Gregor a tak przy okazji - nie chciałeś w piątek z B6 pośmigać na strefie

Dogi żałował że nie mógł być :)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gregor - filmik całkiem, całkiem - choć stary a stary :)

Opublikowano
A ja dziś o mało co nie wyrwałem przedniego zderzaka, zajechałem za daleko na wyższy krawężnik Włos się jeży na głowie Co by było jakbym miał jakiegoś gwinta

znam to z wlasnej autopsji. A4 jest moim najwyzszym autem, a jednak zdarzylo mi sie rowniez zachaczyc o kraweznik :wallbash:

Opublikowano

Nara dziewczyny

czas do pracy q*rwa mać

:hi:

Opublikowano
A ja dziś o mało co nie wyrwałem przedniego zderzaka, zajechałem za daleko na wyższy krawężnik Włos się jeży na głowie Co by było jakbym miał jakiegoś gwinta

znam to z wlasnej autopsji. A4 jest moim najwyzszym autem, a jednak zdarzylo mi sie rowniez zachaczyc o kraweznik :wallbash:

tego się nie uniknie niestety :confused4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 20:47_________________________________________________

Nara dziewczyny

czas do pracy q*rwa mać

:hi:

co zrobić jak się zbiera na R8 :naughty:

Opublikowano

no to spokojnej nocki Piterr :hi:

Opublikowano

i jak zawsze - śpij dobrze :decayed:

Opublikowano

śmiejesz się a biedny Piterra zapier****l z młotkiem po hali i naprawia co popadnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

śmiejesz się a biedny Piterra zapier****l z młotkiem po hali i naprawia co popadnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

uczy młodych źle robić - żaby mieć stabilniejszą posade :decayed:

Opublikowano

uczy młodych źle robić - żaby mieć stabilniejszą posade :decayed:

też to jest jakieś wyjście :wink4:

Opublikowano

No z tym naprawianiem to bym nie przesadzał :decayed:

Opublikowano

kurcze już nie będę najszybszy w klubie.... ;( ;( ;( bo na pewno jakaś granatowa b5 z grilem z esy i z mocniejszym silnikiem się znajdzie ;( ;(

Opublikowano

No z tym naprawianiem to bym nie przesadzał :decayed:

w pitka nie wierzysz :mysli:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:20_________________________________________________

kurcze już nie będę najszybszy w klubie.... ;( ;( ;( bo na pewno jakaś granatowa b5 z grilem z esy i z mocniejszym silnikiem się znajdzie ;( ;(

to znaczy ?

Opublikowano

to znaczy ?

teraz mam dodatkową cechę wyróżniająca - wgnieciony bok - a jak to naprawię to będzie pupa ;( ;(

Opublikowano

to znaczy ?

teraz mam dodatkową cechę wyróżniająca - wgnieciony bok - a jak to naprawię to będzie pupa ;( ;(

:> no fakt :>

Opublikowano

to znaczy ?

Ale zawsze możesz zostawić wgniecioną maskę :cool1:

Opublikowano

Guru tu masz tanio:

http://www.allegro.pl/item797695539_audi_a4_cabrio_03_08r_glosniki_wzmacniacz_bose.html

:wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:25_________________________________________________

to znaczy ?

muszę mieć jeszcze coś innego nie powtarzalnego... :mysli:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:26_________________________________________________http://www.allegro.pl/item799110819_kolpaki_audi_13_14_15_16_17_black_grafit_czarne.html

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Krolu ale ja nie chcę całego boose :no: potrzebuję po prostu jakieś głośniczki na przód do drzwi i myślałem że może głośniczki z boose by były dobre (bo myślałem że są na sprzedaż tylko te dwa a nie jako cały komplet) [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:27_________________________________________________No Krolu wzór nr 10 konkret :wink4:

Opublikowano

Guru tu masz tanio:

http://www.allegro.pl/item797695539_audi_a4_cabrio_03_08r_glosniki_wzmacniacz_bose.html

:wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:25_________________________________________________

to znaczy ?

muszę mieć jeszcze coś innego nie powtarzalnego... :mysli:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:26_________________________________________________http://www.allegro.pl/item799110819_kolpaki_audi_13_14_15_16_17_black_grafit_czarne.html

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

buhahaha kupilem takie na stalowki na zime <LOL>