krolu Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 jeździłem furem od Pucka mi wystarczyło twój glut za wolny był :thumbdown: :thumbdown: No widzisz Pucek twoje 150 rumaków jest szybsze od moich 150 :polew: :polew: rumaki to nie wszystko puckowóz zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie - eśśśśśśśśśśśś mało mi do szczęścia potrzeba
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 chciałem żebyś zemną stanął, to nie chciałeś Staniemy kiedyś bo sam jestem ciekaw rumaki to nie wszystko puckowóz zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie - eśśśśśśśśśśśś mało mi do szczęścia potrzeba Krolu ty się nam tak nie rozczulaj
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 właśnie że nie wiem czym królu, tam nie ma nic nadzwyczajnego no Guru, tylko jak Ty będziesz chciał stanąć to u mnie już będzie trochę wiecej kucy, bo Ty jak zrobisz program to bez gratów :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 no Guru, tylko jak Ty będziesz chciał stanąć to u mnie już będzie trochę wiecej kucy, bo Ty jak zrobisz program to bez gratów :gwizdanie: Ty mnie tu nie podpuszczaj
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 to nic Guru, musisz się pogodzić z przegraną
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 to nic Guru, musisz się pogodzić z przegraną Menda [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 23:50_________________________________________________Ty prezes jest offline I nawet się nie pożegnał :polew:
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 musiał się zdołować bo mu nie chciałeś powiedzieć dobranoc teraz pewnie płacze w poduszke a Dorota go głaszcze po głowie i mówi "ale Mirek, oni Cie lubią, to nic że sie nie pożegnali" :polew:
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 musiał się zdołować bo mu nie chciałeś powiedzieć dobranoc teraz pewnie płacze w poduszke a Dorota go głaszcze po głowie i mówi "ale Mirek, oni Cie lubią, to nic że sie nie pożegnali" :polew: :polew: :polew: O ku*wa spadłem z krzesła normalnie :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 chyba to wyedytuje bo coś mi sie zdaje że na zimowym będę miał pochodnie z d*py i łopate gratis
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 chyba to wyedytuje bo coś mi sie zdaje że na zimowym będę miał pochodnie z d*py i łopate gratis Jak to przeczyta to kupi sobie taką szeroką łopatę do śniegu specjalnie dla ciebie
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 noooo a to może bardzo zaboleć chyba że będę pił z nim i będę trzeźwy a tak w ogóle to ja przecież piję zawsze z głową
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 noooo a to może bardzo zaboleć chyba że będę pił z nim i będę trzeźwy Mi mówił że jak pojechał na pierwszy ogólnopolski to stwierdził że na trzeźwo boli bardziej a tak w ogóle to ja przecież piję zawsze z głową Tylko zależy gdzie masz tą głowę
krolu Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Nara leszcze, idę spać p.s. ładnie się tu ze mną pożegnać bo jutro suty skasuję :decayed:
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 zmiana tematu, teraz bym Ci musiał pojechać o bełtaniu :> narazie królu zostaw te piękne suty [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 00:07_________________________________________________ja też spadam bo muszę z rana coś pogrzebać w aucie no i w ogóle to go uruchomić, bo stoi już 3 dni rozebrane :gwizdanie: a w sobotę montaż wskaźnika ciśnienia oleju, nowa sonda lambda, test pipe i prawdopodobnie podziałam już z dolotem :>
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 zmiana tematu, teraz bym Ci musiał pojechać o bełtaniu :> Tzn że co że ja preferuję do kibla a ty za ławeczkę :polew: [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 00:18_________________________________________________Dobra też uciekam Do jutra
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ręka boli??? Nie bo powoli jechałem [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 00:29_________________________________________________Dobra teraz serio idę
Pucek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 to dobrze, to wszystko, możesz iść spać narka
miron78 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 chyba to wyedytuje bo coś mi sie zdaje że na zimowym będę miał pochodnie z d*py i łopate gratis to masz bankowo
Rekomendowane odpowiedzi