Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gregory powiedz mi ile idzie wycisnąć z k04 +program + filtr+ wywalony kat będzie 2** ?

Zależy jakie K04 :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Papa turbo :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:17_________________________________________________Gregor ile może mieć esa Dogiego kucy bez katów ? w stosunku do serii może to być wyczuwalna różnica ?

Opublikowano

Gregory powiedz mi ile idzie wycisnąć z k04 +program + filtr+ wywalony kat będzie 2** ?

Zależy jakie K04 :gwizdanie:

z tego co widzę to Gregor szuka K03 :tongue4: :tongue4: :tongue4: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

bo jeżeli tak to by znaczyło że w starciu z seryjna eską powinienem być zawsze przed nią

Opublikowano

Gregor szuka bo chce założyć do dupska tą K03, nawdupiać się grochówy no i na strefe :naughty:

tak mi pisal :polew:

Patrikos, wiem co gregor napisze :polew:

hybrydy beeee :> ale poczekaj :decayed:

Opublikowano

Papa turbo :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:17_________________________________________________Gregor ile może mieć esa Dogiego kucy bez katów ? w stosunku do serii może to być wyczuwalna różnica ?

Wiesz tam raczej jakiegoś kosmosu nie będzie kilka KM. Ale jak on by miał nawet 265KM a ty 285KM w Dieslu to powinna być właśnie wyrównana walka, z powodu że benzyna się wyżej kręci. Pamiętaj tylko, że ty już jesteśpo programie a on jeszcze nie :gwizdanie: Jak eSa będzie po programie to cię wciągnie :gwizdanie:

Mnie mocno ciekawi jak moje będzie jeździć 100% i będę miał takie drag slicki to nasz pojedynek może być ciekawy :)

Opublikowano

Gregor szuka bo chce założyć do dupska tą K03, nawdupiać się grochówy no i na strefe :naughty:

Pucek jak jeszcze z 2 razy napiszesz ( że wiesz co Gregor napiszesz ) to pomyślę że Ty mieszkasz u niego :polew:

Opublikowano

buihahhahaha

to mój mistrz, więc przewiduje już jego wypowiedzi :decayed:

Opublikowano

Gregor , a co powiesz na temat takiego wynalazku :

http://moto.allegro.pl/item798497529_vw_audi_1_8_tb_k03_k04_180_km_turbo_tuning.html

wyciśnie sie więcej na programie z takiej suszarki niż ze standardowej k03 takiej jaką mam teraz ?

jeżeli tak to co do tego trzeba by jeszcze dorezać ? jakiś większy cooler ...

Widać, że turbo jest nieco rozwiercone bo ma większy wirnik, ale teraz pytanie czy zostało to dobrze zrobione i ile pochodzi. Jak będzie źle wyważone to długo nie pochodzi. Ja osobiście bym się za takie wynalazki nie brał.

Opublikowano

Wiesz tam raczej jakiegoś kosmosu nie będzie kilka KM. Ale jak on by miał nawet 265KM a ty 285KM w Dieslu to powinna być właśnie wyrównana walka, z powodu że benzyna się wyżej kręci. Pamiętaj tylko, że ty już jesteśpo programie a on jeszcze nie :gwizdanie: Jak eSa będzie po programie to cię wciągnie :gwizdanie:

Mnie mocno ciekawi jak moje będzie jeździć 100% i będę miał takie drag slicki to nasz pojedynek może być ciekawy :)

Gregor - to jest dla mnie oczywiste że porównywać się mogę tylko z Esą w serii - oczywista sprawa.Po programie ma + 20kucy i - 100/130kg w stosunku do mojej. Wynik naszej konfrontacji jest z góry wiadomy - ale i tak chętnie się z nim ustawię ( dla porównania różnic ) :)

Opublikowano

Pucek jak jeszcze z 2 razy napiszesz ( że wiesz co Gregor napiszesz ) to pomyślę że Ty mieszkasz u niego :polew:

No i wydało się :embarrassed: A miał o tym nikt nie wiedzieć. Pucek zgodził się mi gotować sprzątać, i myć auto jeśli mu oddam trochę swojej wiedzy i doświadczeń :polew:

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

Gregor - to jest dla mnie oczywiste że porównywać się mogę tylko z Esą w serii - oczywista sprawa.Po programie ma + 20kucy i - 100/130kg w stosunku do mojej. Wynik naszej konfrontacji jest z góry wiadomy - ale i tak chętnie się z nim ustawię ( dla porównania różnic ) :)

Miron eSa ma po programie okolice 300KM więc to jest ok. 40KM więcej, zdarzają się egzemplarze co wyplują 310 :gwizdanie:

Opublikowano

ja dużo wiem bo o to samo co Ty Patrokos już go pytałem, no i tutaj jestem górą

bo zamiast do lasek to dzwonie do niego i pytam :decayed:

Gregor, miałeś być cicho... już Ci nie umyje pleców :angry:

Opublikowano

Miron eSa ma po programie okolice 300KM więc to jest ok. 40KM więcej, zdarzają się egzemplarze co wyplują 310 :gwizdanie:

Gregor 20 kucy więcej odemnie :) a nie że program doda jej 20 :wink4:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:39_________________________________________________Smigałem klubową esą po sofcie - bosko to latało

Opublikowano

Gregor, miałeś być cicho... już Ci nie umyje pleców :angry:

Teraz weźmiesz szczotkę, ale drucianą :polew:

Opublikowano

a Ty Mirek musisz się z tym pogodzić, że za chwilę to Cie królu będzie łykał :decayed:

żebyś wiedział, i paste a nie mydełko...to już nie będziesz tak ładnie pachniał

Opublikowano

Gregor 20 kucy więcej odemnie :) a nie że program doda jej 20 :wink4:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:39_________________________________________________Smigałem klubową esą po sofcie - bosko to latało

Aha...aha tak masz rację :embarrassed: . Przeliczyłem to jak kasę w Chacie Polskiej :polew:

Opublikowano

a Ty Mirek musisz się z tym pogodzić, że za chwilę to Cie królu będzie łykał :decayed:

żebyś wiedział, i paste a nie mydełko...to już nie będziesz tak ładnie pachniał

będę musiał z tym żyć :([br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________

Aha...aha tak masz rację :embarrassed: . Przeliczyłem to jak kasę w Chacie Polskiej :polew:

:polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:42_________________________________________________Tak czy siak - muszę się publicznie przyznać jestem naprawdę zadowolony, że jestem w stanie dotrzymać kroku S4 tym ciężkim gnojowozem :)