miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Maxito, zapierdalamy jak kaseta w twoim odtwarzaczu Hahahahahaha :polew: znowu lerze weź już nie wstawaj -bo teraz tak będzie z tymi tekstami
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Maxito, zapierdalamy jak kaseta w twoim odtwarzaczu Hahahahahaha :polew: znowu lerze teraz to piszesz jak RUdi a nie leżysz
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 Maxito, zapierdalamy jak kaseta w twoim odtwarzaczu Hahahahahaha :polew: znowu lerze teraz to piszesz jak RUdi a nie leżysz
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Maxito, zapierdalamy jak kaseta w twoim odtwarzaczu Hahahahahaha :polew: znowu lerze teraz to piszesz jak RUdi a nie leżysz :polew:
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa bo zamknę się w sobie...
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa ej - bez takich mi tu - z czuciem z czuciem
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 rób co chcesz, ale zostaw te suty Miron, no ale przecież on cały czas jej dogaduje :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa ej - bez takich mi tu - z czuciem z czuciem Miron ty coś nie w humorze auto ci zmokło
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a tak poza tym, ja każdemu dogaduje nawet dziś odważyłem się PREZESOWI napisać " ssij" choć 5 minut się wahałem i się nie obraza a ona o byle co więc, jak to się brzydko mówi "kładę an to lachę"///
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Przez pucka sie pomylilem myslalem, ze nie zauwazycie, a tu d*pa 1 sekunde jest post i juz przylapany
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa ej - bez takich mi tu - z czuciem z czuciem Miron ty coś nie w humorze auto ci zmokło fura czysta - a niektóre posty mogą być obraźliwe
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa ej - bez takich mi tu - z czuciem z czuciem :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 królu, no powiedz jej wkońcu że ją kochasz, tak na dogadywanie to się w liceum laski wyrywa ej - bez takich mi tu - z czuciem z czuciem Miron ty coś nie w humorze auto ci zmokło fura czysta - a niektóre posty mogą być obraźliwe Przecież wiadomo że to wszystko na żarty a jak ktoś się nie zna na żartach to już jest jego problem
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a tak poza tym, ja każdemu dogaduje nawet dziś odważyłem się PREZESOWI napisać " ssij" choć 5 minut się wahałem i się nie obraza a ona o byle co więc, jak to się brzydko mówi "kładę an to lachę"/// Kladziesz na to suty
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Przez pucka sie pomylilem myslalem, ze nie zauwazycie, a tu pupa 1 sekunde jest post i juz przylapany 1 sekunda to tu 3 nowe posty są
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a kto stawia na 1200 ???? niech się lepiej powoli szykuje :> przecież to PRAWIE wszytsko na żarty a nasza wina że Guru wdupia kubki i tak przybrał na brzuchu?
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 a tak poza tym, ja każdemu dogaduje nawet dziś odważyłem się PREZESOWI napisać " ssij" choć 5 minut się wahałem i się nie obraza a ona o byle co więc, jak to się brzydko mówi "kładę an to lachę"/// niby tak - ja wszystko biore na klate - ale pamętajcie że forum czyta każdy i można się poczuć urażonym
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a nasza wina że Guru wdupia kubki i tak przybrał na brzuchu? ale pamętajcie że forum czyta każdy i można się poczuć urażonym To ja już bym wam musiał fury popalić :polew:
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 a tak poza tym, ja każdemu dogaduje nawet dziś odważyłem się PREZESOWI napisać " ssij" choć 5 minut się wahałem i się nie obraza a ona o byle co więc, jak to się brzydko mówi "kładę an to lachę"/// niby tak - ja wszystko biore na klate - ale pamętajcie że forum czyta każdy i można się poczuć urażonym zawsze pozostanie pisanie kropek
Rekomendowane odpowiedzi