miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 i spokój mi tu do rana Chciałbyś nie pyskuj
krolu Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja dostałem od Mirona smsa, że mam iść spać. bo beze mnie spokój na gliwickich zapanuje :evil:
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 i spokój mi tu do rana Chciałbyś nie pyskuj
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja też powoli zabieram dupsko bo jak zawsze muszę wstawać o 4:40 na dodatek pracuje 6 dni bo odrabiam świąta :gwizdanie: szlak mnie trafia cóż, ktoś musi robić to Narazie Spamerki :> jednak wszedł :polew:
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ja dostałem od Mirona smsa, że mam iść spać. bo beze mnie spokój na gliwickich zapanuje :evil: Kłamał żeby cię podbudować na duchu
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 co Wy z tym ssaniem dzisiaj macie - na głodziej jesteście czy jak
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 co Wy z tym ssaniem dzisiaj macie - na głodziej jesteście czy jak
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 co Wy z tym ssaniem dzisiaj macie - na głodziej jesteście czy jak Tylko auta auta i auta, nic z tych rzeczy
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 co Wy z tym ssaniem dzisiaj macie - na głodziej jesteście czy jak Tylko auta auta i auta, nic z tych rzeczy jedno nie wyklucza drugiego :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy Śląskie najważniejsze ale ja też śmigam po całym forum
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy Śląskie najważniejsze ale ja też śmigam po całym forum no myślę
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy Śląskie najważniejsze ale ja też śmigam po całym forum Czyli Slaskie i Nawbie :polew:
miron78 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy Śląskie najważniejsze ale ja też śmigam po całym forum Czyli Slaskie i Nawbie :polew: [br]Dopisany: 15 Listopad 2009, 23:37_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy Śląskie najważniejsze ale ja też śmigam po całym forum Czyli Slaskie i Nawbie :polew: Wiedziałem że ktoś to napisze :polew: :polew:
czester Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy Śląskie najważniejsze ale ja też śmigam po całym forum Czyli Slaskie i Nawbie :polew: Wiedziałem że ktoś to napisze :polew: :polew: No bo to prawda :>
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 ok - do jutra Trzymaj się kurcze Wy na inne wątki wchodzicie na forum czy tylko na śląskich siedzicie - posty Krola czasami gdzies spotykam i Gregora ale reszta :gwizdanie: na śląskich forum się kończy Śląskie najważniejsze ale ja też śmigam po całym forum Czyli Slaskie i Nawbie :polew: Wiedziałem że ktoś to napisze :polew: :polew: No bo to prawda :> Chciałbyś
Guregoru Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja dziś dyżuruję całą noc na forum żebym jutro zaś nie musiał nadrabiać
Rekomendowane odpowiedzi