miron78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 nie wierzysz w moje możliwości masz szanse wytrzymać bo zostało Ci 30 min i nie masz z kim pisać
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 noo u Ciebie podpaść nie mogę więc muszę trzymać pysk cicho ide się ogolić, bo może wytargam jakąś panne
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 noo u Ciebie podpaść nie mogę więc muszę trzymać pysk cicho ide się ogolić, bo może wytargam jakąś panne
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 już się tak nie śmiej bo Ci ten "bebech" pęknie :>
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 a Różowy przecież jedzie, chyba nie chce całkiem podpaść Miron, wiedziałem że się nie kapniesz :> mieszkasz na śląsku a nie znasz innego oznaczenia BRZUCHA
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 a Różowy przecież jedzie, chyba nie chce całkiem podpaść Miron, wiedziałem że się nie kapniesz :> mieszkasz na śląsku a nie znasz innego oznaczenia BRZUCHA no co Ty jasne że znam - chodziło oto że niby jaki bebech( że go nie mam ) ale niestety mam
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 nie masz??? masz większy niż ja trzeba mniej jeść i mniej piwska pić
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 mega dużo nie jem - piwo też z umiarem - a basior jest w pewnym wieku chyba już się na to nie ma zbytnio wpływu mimo że ćwiczę na okrągło
egon0407 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Guru...wiem że dzisiaj świeciło słońce, ale żeby aż tak Ci odwaliło??? Rudi, a czy my się kłócimy??? my się tylko lubimy [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 23:23_________________________________________________Egon, a co Ty? szkoda Ci paliwa na Częstochowe? Arek, mam nadzieje że weźmiesz żonę, no i wpadniecie przynajmniej każdy będzie zadowolony, baby na zakupach, a faceci przy autach, cisza i spokój Hejka no wlasnie zastanawiam sie czy jechac bo w tym miesiacu troche ciezko z kasa zobacze co sie da zrobic za duzo wydatkow oplaty auta przeglad ... ;/
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 no widzisz, jak by nie było jesteś już stara d*pa więc brzuch na starość rośnie, nie ma co ukrywać widzisz, opanowałem się, teraz czas na mnie :> Mirku, nie bierz sobie tego do serca, jesteś sexi
Patrikos28 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 niech żyje Więc pierwsza kasa na mody wydana
A-rek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Arek, mam nadzieje że weźmiesz żonę, no i wpadniecie przynajmniej każdy będzie zadowolony, baby na zakupach, a faceci przy autach, cisza i spokój tak chce zrobic ale niestety moja zona nie miala jeszcze okazji poznac innych zon wiec mysle ze to najwyzszy czas Nie wiem czy było czy nie bo nie chce mi się od wczoraj 30 stron nadrabiać ale Klima ma na sprzedaż całkiem fajny samochodzik- cena jakieś 5 koła? http://www.racingforum.pl/Fiat-Cinquecento-20-16V-t71405.html Dogi widze ze mamy wspolnego znajomego link do ogloszenia http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10611790 no i witam wszystkich
gregory Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 nie masz??? masz większy niż ja trzeba mniej jeść i mniej piwska pić Pogadamy Pucek za kilka lat, jak będziesz liczył chłopczyku kilka wiosenek więcej [br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 20:02_________________________________________________ Nie wiem czy było czy nie bo nie chce mi się od wczoraj 30 stron nadrabiać ale Klima ma na sprzedaż całkiem fajny samochodzik- cena jakieś 5 koła? http://www.racingforum.pl/Fiat-Cinquecento-20-16V-t71405.html Najbardziej podoba mi się ten skaczący licznik
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 cicho tu................. może i dobrze
diman Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 cicho tu................. może i dobrze dobrze dobrze bo przynajmniej nie musze nadrabiac za duzo
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Opublikowano 17 Listopada 2009 cicho tu................. może i dobrze dobrze dobrze bo przynajmniej nie musze nadrabiac za duzo ja też
Guregoru Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 cicho tu................. może i dobrze dobrze dobrze bo przynajmniej nie musze nadrabiac za duzo ja też O tak bo ty to akurat tutaj najmniej sam piszesz co
Rekomendowane odpowiedzi