Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no fakt :)[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 23:17_________________________________________________to postawisz na okrągłe 1500 :)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ta Różowa...

troche spaślata ale jak się ma smaki to wszystko dobre co się rusza :>

Rudi, to proszę po zimnym żywcu i nie za dużą świnie z rożna... :kox:

Opublikowano

ok - wystarczy na 1 strone menu :decayed:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 23:34_________________________________________________dziewczyny - jak Wam pizza nie smakowała albo cena nie teges - to jak następnym razem chcemy coś zamówić to załatwcie namiary na jakąś inną :wink4:
Opublikowano

kurde, a zapomniałem napisać :polew:

"...WOLAŁ BYM JECHAĆ Z KAMPINGIEM..." :decayed::polew:

Opublikowano

spadaj :tongue4: :tongue4: :decayed:

Opublikowano

co, teraz znów taki porządny? :decayed:

Opublikowano

Gregor coś słabo tym piwem dzieliłeś bo chyba nawet połowa Ci nie poszła :decayed:[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 23:37_________________________________________________

co, teraz znów taki porządny? :decayed:

:gwizdanie:

Opublikowano

chciałem brać drugie ale Mistrzunio musi mi jeszcze porobić przy aucie więc nie chciałem podpaść :decayed:

a teraz ide spać, bo oczy mi się zamykają :) to Dobranoc, mam nadzieję że jutro wieczorem nie będzie za dużo do czytania :gwizdanie:

Opublikowano

nie nie - nie będzie :gwizdanie:

Opublikowano

Witam pierwszy z rana :hi:

tak to jest jak się nocki wali :wallbash:

Dzięki wszystkim za wczorajszego spota ,Mironowi przymiarkę polaru, Gregorowi za wspaniały złoty płyn :drunk:

D4rk za info i chęci wrzucenia do mojego S-line instalacji podtlenku LPG :polew: :polew: :polew:

i oczywiście za pochlebne opinie o nowych kółkach :kox:

Opublikowano

Heloł z rana :hi:

Opublikowano

jak zawsze udany - a dzisiejszy jakoś szczególnie :)[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:24_________________________________________________to kto stawia na 1200 egon ? patrikos ? :naughty:[br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 22:25_________________________________________________wypadałoby żeby Egon - jest dłużej na forum :gwizdanie:

szczerze to wolal bym na 1300 bo mam nadzieje ze wypadnie po 8 Grudnia czyli po wyplacie :polew:

Opublikowano
:siema: wszystkim dopiero sie podnioslem z wyrka ale przynajmniej wkoncu sie wyspalem no i oczywiscie gonie do garazu myc furke jutro musi wygladac wkoncu
Opublikowano

:hi:

Jacyś mało rozmowni jesteście po tej pizzy :polew:

Myślałem że wejde na forum i znowu jakieś z 10 stron do nadrobienia a tu niespodzianka : cichosza

Opublikowano

Witam :hi:

Spocik dany :good: Dzieki gregor za czeskiego sikacza, i kawalek pizzy :polew:

Miron mozesz tego rozowego dopisac do listy, bo wczoraj cos majaczyl, ze jedzie z nami. Ja o maly wlos bym nie pojechal, bo matka ma jutro urodziny i jakas imprezke robi, ale dobrze ja posciemnialem :decayed:

Opublikowano

Witam :hi:

Spocik dany :good: Dzieki gregor za czeskiego sikacza, i kawalek pizzy :polew:

Miron mozesz tego rozowego dopisac do listy, bo wczoraj cos majaczyl, ze jedzie z nami. Ja o maly wlos bym nie pojechal, bo matka ma jutro urodziny i jakas imprezke robi, ale dobrze ja posciemnialem :decayed:

:decayed:

z bólem serca już go dopisuję :)

Opublikowano

Cześć laski :hi:

Sorrki że tak tylko na chwilkę wpadłem :(

Mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu uda mi sie przynajmniej na dwie godzinki zawitać :wink4:

Gregory dzięki za browarka choć wcale mi sie nie należał

Opublikowano

witojcie ponownie fura gotowa do wyjazdu umyta i plyny uzupelnione wiec mozna ruszac :>

Opublikowano

witojcie ponownie fura gotowa do wyjazdu umyta i plyny uzupelnione wiec mozna ruszac :>

ja tak samo umylem sprawdzilem plyny i mozna ruszac jednak jade na zimówkach jeszcze jutro tylko CB podlącze :gwizdanie: :chytry: