Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam wszystkich klubowiczów. Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4. Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu. Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni. Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX. Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało …. chyba tylko Tobie - ostatni raz się dałem namówić :polew: Witam wszystkich klubowiczów. Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4. Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu. Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni. Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX. Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało …. No Max kombinuj teraz co dalej
Maxito Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam wszystkich klubowiczów. Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4. Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu. Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni. Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX. Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało …. chyba tylko Tobie - ostatni raz się dałem namówić ' jak ci sie nie podobało na kolejny nie musisz jechać [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 14:21_________________________________________________tylko naklejki pożyczysz
Maxito Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 mogę Ci zamówić pomyślę bo fajnie to wygląda
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 mogę Ci zamówić pomyślę bo fajnie to wygląda Tylko trzeba wolno jeździć :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ale szczeże to wolałbym twoje ledy jak bedziesz sprzedawał furacza to się zamienimy :polew: oczywiście za rozsądna dopłatą [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 14:37_________________________________________________ mogę Ci zamówić pomyślę bo fajnie to wygląda Tylko trzeba wolno jeździć :gwizdanie: przeci moje 116km szybko nie jeździ
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 przeci moje 116km szybko nie jeździ No fakt jak jechaliśmy do Częstochowy to każdy cię wyprzedzał jak chciał
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 ale szczeże to wolałbym twoje ledy jak bedziesz sprzedawał furacza to się zamienimy :polew: oczywiście za rozsądna dopłatą [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 14:37_________________________________________________ mogę Ci zamówić pomyślę bo fajnie to wygląda Tylko trzeba wolno jeździć :gwizdanie: przeci moje 116km szybko nie jeździ wiesz.......... z tymi lampkami nie ma problemu - troche się juz znamy więc w 5 tyś zł się zmieścisz :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 ale szczeże to wolałbym twoje ledy jak bedziesz sprzedawał furacza to się zamienimy :polew: oczywiście za rozsądna dopłatą [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 14:37_________________________________________________ mogę Ci zamówić pomyślę bo fajnie to wygląda Tylko trzeba wolno jeździć :gwizdanie: przeci moje 116km szybko nie jeździ wiesz.......... z tymi lampkami nie ma problemu - troche się juz znamy więc w 5 tyś zł się zmieścisz :gwizdanie: to chyba mi juz w promocji świątecznej oferujesz
bakuś Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Chłopaki, czy ktoś u was ma CHYBA granatowego sedana B5 z rejestracją kończącą się na 57XY czy jakoś tak?
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Chłopaki, czy ktoś u was ma CHYBA granatowego sedana B5 z rejestracją kończącą się na 57XY czy jakoś tak? tak Egon ( 1.8T ) na kołpakach z trytytkami
Guregoru Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Chłopaki, czy ktoś u was ma CHYBA granatowego sedana B5 z rejestracją kończącą się na 57XY czy jakoś tak? tak Egon ( 1.8T ) na kołpakach z trytytkami
egon47 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Chłopaki, czy ktoś u was ma CHYBA granatowego sedana B5 z rejestracją kończącą się na 57XY czy jakoś tak? tak Egon ( 1.8T ) na kołpakach z trytytkami dokladnie ja mam a czemu ?? ale na lato alu :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Chłopaki, czy ktoś u was ma CHYBA granatowego sedana B5 z rejestracją kończącą się na 57XY czy jakoś tak? tak Egon ( 1.8T ) na kołpakach z trytytkami dokladnie ja mam a czemu ?? ale na lato alu :gwizdanie: Bez obrazy, ale sprawdzałeś może kiedyś u siebie samochodzie geometrię kół? Bo jak za Tobą jechałem to miałem wrażenie, że zostawiasz cztery ślady...
egon47 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Chłopaki, czy ktoś u was ma CHYBA granatowego sedana B5 z rejestracją kończącą się na 57XY czy jakoś tak? tak Egon ( 1.8T ) na kołpakach z trytytkami dokladnie ja mam a czemu ?? ale na lato alu :gwizdanie: Bez obrazy, ale sprawdzałeś może kiedyś u siebie samochodzie geometrię kół? Bo jak za Tobą jechałem to miałem wrażenie, że zostawiasz cztery ślady... kurde niesprawdzalem moze dlatego ze ostatnio mialem lozysko w kole i tarcze wymieniane... hmmm ale sciagac mi nigdy niesciagala i sprowadzalem ja sam z niemiec wiec watpie zeby byla przestawiona
bakuś Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Luzik, widocznie mi się wydawało.
egon47 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Luzik, widocznie mi się wydawało. ale dzieki pojade sprawdzic z ciekawosci a jeszcze jedno z przodu mam 195/65 a z tylu 185/65 wiec moze byc takie zludzenie
Patrikos28 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 witam z wieczorka globtroterów :polew:
czester Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Siema Mozecie powiedziec po co do Wrocka pojechaliscie ? Ja dzisiaj w koncu wymienilem lozysko i poduchy pod silnikiem, takze nic nie huczy i nie rzuca buda
miron78 Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Opublikowano 23 Listopada 2009 Chłopaki, czy ktoś u was ma CHYBA granatowego sedana B5 z rejestracją kończącą się na 57XY czy jakoś tak? tak Egon ( 1.8T ) na kołpakach z trytytkami dokladnie ja mam a czemu ?? ale na lato alu :gwizdanie: z dłuższymi trytytkami [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 18:30_________________________________________________ Mozecie powiedziec po co do Wrocka pojechaliscie ? Nowego kebaba otworzyli
Rekomendowane odpowiedzi