Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

ja i Mistrzunio napewno się nie pogniewamy jak piwka będą za tydzień :decayed:

a ja dalej czekam na przesyłkę, no ale jakoś nie widać tego kuriera z moim wskaźnikiem :disgust:

no i jeszcze tylko 3 nocki :)

:polew: :polew: :polew:

pucek zmień nick na "tołdi" on tez tka mówił - księciunio...

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:

widzę że te wygrana z B7 Cie podniosła na duchu :polew:

a czy będzie teraz piwo czy za tydzień to mi to jedno, bo ja i tak nie pije :decayed:

Opublikowano

Właśnie Krolu jak to było z tą wygraną opisz co i jak ?

no po prostu na pustym parkingu w nocy przy przygaszonym oświetleniu stawiły się 2 powerskie A4 na epicki pojedynek... po 3 przejazdach było już wszystko jasne... AFF górą :)

Opublikowano

no po prostu na pustym parkingu w nocy przy przygaszonym oświetleniu stawiły się 2 powerskie A4 na epicki pojedynek... po 3 przejazdach było już wszystko jasne... AFF górą :)

"2 powerskie A4" :polew::decayed:

Opublikowano

jestem mega zaskoczony - chciałbym to widzieć :good:

Opublikowano

Te Prezes porządek u siebie w wątku zrobiony boś tam rano ostro rezał :przebiegly:

Opublikowano

jestem mega zaskoczony - chciałbym to widzieć :good:

za tydzień Max chce rewanż... wiec nagramy filmiki [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 18:41_________________________________________________ja chce takie :

http://moto.allegro.pl/item814988728_zawor_upustowy_turbo_blowoff_do_diesli_wawa.html

tylko czemu to takie drogi... :disgust:

Opublikowano

Te Prezes porządek u siebie w wątku zrobiony boś tam rano ostro rezał :przebiegly:

O k**wa 36 stron z 52 :shocked: toś porezał tam ostro :blink:

Opublikowano

:hi:

Krolu :oklaski:

ps: 2.4 w B5 byly montowane w latach 97-98'

Opublikowano

Witam! :hi:

Panowie i panie :)

Lecicie z tymi stronami jak na autostradzie do Gliwic :gwizdanie:

Powiem, szczerze że jestem 30 stron do tyłu i nie mam kiedy tego nadrobić z braku czasu, choć teraz to już raczej brak chęci, bo 30 stron czytać :no4: Bo ostatnio na forum czytałem w środę w zeszłym tygodniu :rolleyes:

Więc na tym spocie będzie znów browar :blink: To chyba wasz rekord, w jeden tydzień 100stron :shocked:

Kto to wogóle stawia?? Jest wogóle jakiś chętny?

Na serio, albo macie tak bardzo uporządkowane życie, dużo wolnego czasu lub jest to jednym z waszych głównych zajęć :tongue4::wink4:

Mnie nie będzie na spocie w tym tygodniu więc browar mnie prawdopodobnie ominie, no chyba że zdecydujecie się przełożyć na przyszły :gwizdanie:

Opublikowano

O ku***a 36 stron z 52 :shocked: toś porezał tam ostro :blink:

wczoraj z 57 zrobilo sie 9 :gwizdanie: ale chyba kogos ponioslo ze "sprzataniem"

Opublikowano

rozumiem, że to za link do audi klubu ? :)

Opublikowano

O ku***a 36 stron z 52 :shocked: toś porezał tam ostro :blink:

wczoraj z 57 zrobilo sie 9 :gwizdanie: ale chyba kogos ponioslo ze "sprzataniem"

No ale to słyszałem (czytałem) że Miron go tam szybko ustawił i wszystko wróciło :wink4:

Opublikowano

Apropo 2.4 bo widzę że to na topie, to jest to silnik do powolnego w miarę komfortowego toczenia się i tyle. Jeśli ktoś chce się jedynie przemieszczać to czemu nie, ale jeśli ktoś chce coś więcej to raczej nie polecałbym tego motoru :gwizdanie:

Opublikowano

Gregor w tym tygodniu ja mam stawiać tylko nie wiem czy mi nie wypadnie iść do roboty :kwasny:

ale Ty się nic nie martw dla Gregora naszej muzy i natchnienia w rezanku zawsze się browar znajdzie :drinks:

Opublikowano

Gregor w tym tygodniu ja mam stawiać tylko nie wiem czy mi nie wypadnie iść do roboty :kwasny:

ale Ty się nic nie martw dla Gregora naszej muzy i natchnienia w rezanku zawsze się browar znajdzie :drinks:

Gregor co ty jakąś sektę zakładasz :mysli::rolleyes:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

rozumiem, że to za link do audi klubu ? :)

do Audi Klubu naleze od 4 lat :tongue4: to bylo za wygrane :wink4: