Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 na zlocie pomalujemy I to VAG-iem
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Egon 3 tyski (okolo) i mozesz miec biala z czarnym dachem
egon47 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 hehehe ja dziekuje jeszcze bede mial tylko biala maske i zderzak przedni jak Pitek
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 hehehe ja dziekuje jeszcze bede mial tylko biala maske i zderzak przedni jak Pitek :polew: Nie no co ty na nim się uczyliśmy teraz już wiemy jak przemalować całe auto
egon47 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Egon 3 tyski (okolo) i mozesz miec biala z czarnym dachem szczerze jak bym mial kase to moze bym sie pokusil ale niemam [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 22:21_________________________________________________ hehehe ja dziekuje jeszcze bede mial tylko biala maske i zderzak przedni jak Pitek :polew: Nie no co ty na nim się uczyliśmy teraz już wiemy jak przemalować całe auto ok ok to sie zgadujemy na Vagocolorowanie mojej Audicy na Piatek
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 ok ok to sie zgadujemy na Vagocolorowanie mojej Audicy na Piatek No jeden co ma jaja a nie tak jak reszta :gwizdanie:
piterra Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Egon 3 tyski (okolo) i mozesz miec biala z czarnym dachem szczerze jak bym mial kase to moze bym sie pokusil ale niemam to nie fantazjuj bo jak się nie ma miedzi to się na d*pie siedzi
piterra Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 ok ok to sie zgadujemy na Vagocolorowanie mojej Audicy na Piatek No jeden co ma jaja a nie tak jak reszta :gwizdanie: ty a ty też nie masz
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 ok ok to sie zgadujemy na Vagocolorowanie mojej Audicy na Piatek No jeden co ma jaja a nie tak jak reszta :gwizdanie: ty a ty też nie masz O moje to się nie bój są tam gdzie mają być i we takiej ilości w jakiej mają być
egon47 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 dobra Dziewczyny ja zmykam dobranoc wszystkim
piterra Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 ok ok to sie zgadujemy na Vagocolorowanie mojej Audicy na Piatek No jeden co ma jaja a nie tak jak reszta :gwizdanie: ty a ty też nie masz O moje to się nie bój są tam gdzie mają być i we takiej ilości w jakiej mają być 10 sztuk w lodówce :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Na razie Egon [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 22:29_________________________________________________ ok ok to sie zgadujemy na Vagocolorowanie mojej Audicy na Piatek No jeden co ma jaja a nie tak jak reszta :gwizdanie: ty a ty też nie masz O moje to się nie bój są tam gdzie mają być i we takiej ilości w jakiej mają być 10 sztuk w lodówce :polew: :polew: Tak myślisz że wszyscy robią tak jak ty
piterra Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 a wogóle to ty guru egonowi grzebałeś pod rozporem
miron78 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 dobra Dziewczyny ja zmykam dobranoc wszystkim
piterra Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Różowy a ty znów te swoje stare texty z przedszkola
Rekomendowane odpowiedzi