czester Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 W koncu przczytalem ten spam Moze pol strony czegos sesnsownego. Co wy chcecie od pitka jak te styki bardzo latwo sie czysci, wystarczy kiere wyjac i jeden plastik odkrecic.
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 W koncu przczytalem ten spam Moze pol strony czegos sesnsownego. Co wy chcecie od pitka jak te styki bardzo latwo sie czysci, wystarczy kiere wyjac i jeden plastik odkrecic. Czester ja już dawno doszedłem do wniosku że tego nie ma sensu czytać jak się tu wchodzi :gwizdanie: pokażesz mi na spocie gdzie to jest?
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Normalnie sam spam Majki nie mamy identycznej ale podobne by się znalazły (tylko może troszkę lepsze także i droższe) Ps. 2 Johny Bravo to ja wciągam na deser
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mirek weź ty zamknij ten swój wątek bo to nie ma sensu tam same kropki lecą Wczodzisz a tam co dwa posty ktoś ma dopisane: ble ble ble...... I tak w kółko
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 SMS taki koles z malej miesciny...nie pytalem sie go jaka cena za boczek on by musial widziec boczek zeby sie okreslic...jak chcesz to podam Ci namiary na niego ?? ja jak kiedy mu dawalem boczki z e36 coupe to za 4 mnie skasowal 200 zl...ale nie wiem jak teraz kasuje,ale robi szybko kiere mi powiedzial ze przywoze mu wieczorem i rano o 10 do odbioru
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja zawsze nadrabiam zeby byc na bierzaco no to zapraszamy mame :gwizdanie: Jak będę miał kiedyś czas to wpadnę tam do was jeszcze i zabiorę żonkę. Tylko fajnie by było jakby sama nie była... moja zonka tez chetnie by zagrala w kręgle :gwizdanie: A tak nawiasem mówić niby małe miasto ale ile szybkich dorożek B7 Mirona, twoja eSa i chyba to wszystko
SoMeS Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ok Boniu to podeślij jakieś namiary na priv Guru powiedz mi co trzeba tam u Mirona zrobić żeby kropka dostać? bo ja się staram ostatnio a mi nie wychodzi tak w ogóle... Prezes coś o jakimś basenie mówiłeś nowym? gdzie?
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Guru powiedz mi co trzeba tam u Mirona zrobić żeby kropka dostać? bo ja się staram ostatnio a mi nie wychodzi To idź się do jego wątku zapytaj co musisz zrobić na kropka :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zmień tego posta bo ostatni co tak napisał dostał kropka ale żółtego (uciszenie)
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 To samo Ci na gg pisalem miro sie wkurwil ze ludzie se jaja robia i sie mu nie dziwie[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:27_________________________________________________wrrrr...chcialem pomoc Somesowi i sam zarobilem
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no widzisz Boniu ty juz masz, a Somes dalej musi sie starac
boniu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 no niechcialem a dostalem [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 19:54_________________________________________________kufaa zas mi ktos podpis edytowal
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 kufaa zas mi ktos podpis edytowal mi tez juz raz ktos "grzebal" w podpisie
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 mi też zmniejszyli czcionkę... Ch**e gorole
miron78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Somes - basen w Paniówkach ( ale jeszcze nie otwarty - oficjalnie ) Majki jesteś pewien że cena 1700 zł to z całym przerobieniem ? jakoś ciężko mi w to uwierzyć
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mirona napisałem do kilku ludzi o VIN dla mnie i dodałem : "w razie wątpliwości pisz do Mirona78" Więc jak coś to potwierdź proszę...
Rekomendowane odpowiedzi