Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam i praktycznie się żegnam, auto jak narazie jeździ tak jak powinno, oczywiście młodszy Mistrz Pucek wiedział od początku co jest grane, no i ciśnienie jest konkret mój Mistrzunio oczywiście też mnie momentami zaskakiwał, no i dlatego to Mistrzunio właśnie dałem zamrozić matce coś kasy, na wypadek gdyby trzeba było coś naprawiać, teraz mogę zamówić IC no to spadam, trzeba o 4:40 wstawać do pracy, bo bez pracy nie będzie kaski na resztę modów no to Dobranoc
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 różowy, nie śmiej się tak bo pękniesz
diman Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 siemacie z wieczorka somes cos ty sie tak wystraszyl mojego wozidla pod tym rudimenti przeciez bym ci nie wyjechal szkoda by mi byla mojego padla
Guregoru Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 siemacie z wieczorka somes cos ty sie tak wystraszyl mojego wozidla pod tym rudimenti przeciez bym ci nie wyjechal szkoda by mi byla mojego padla No co ty nie zrobił byś dla niego wyjątku [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 00:15_________________________________________________Dobra spadam Do jutra
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 siemacie z wieczorka somes cos ty sie tak wystraszyl mojego wozidla pod tym rudimenti przeciez bym ci nie wyjechal szkoda by mi byla mojego padla ja Ci się nastawiałem przyczajony bo miałem nadzieję że jednak wyjedziesz nowe zderzaki i tak mam u lakiernika a tak to bym zarobił sobie jeszcze na coś Dobranoc
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 ale macie w tych gliwicach zzzziimno znowu byłeś w wielkim mieście - rozumiem zakupy swiąteczne żeby kupić coś innego niż reszta krakusów
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ale macie w tych gliwicach zzzziimno znowu byłeś w wielkim mieście - rozumiem zakupy swiąteczne żeby kupić coś innego niż reszta krakusów jestem od wczoraj do jutra...ale takiego zimna to nawet w Zakopanem nie ma
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie przesadzaj [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 10:11_________________________________________________tyle razy mówiłem "napraw to ogrzewanie" ale Ty zawsze mądrzejszy
czester Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Somes ty masz jakies problemy ze spaniem ?
Rekomendowane odpowiedzi