Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 kurde, a mieliśmy iść spać Czester, wątpiesz wemnie???
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Masz coś przeciwko statusowi Klubowicza ? Puckowi ? za co klubowicza Krolu nie wiem, a ile dajesz ? http://www.allegro.pl/item845837235_kolektor_wydechowy_audi_a4_vw_passat_awx_afn_1_9.html hmmm negocjujmy
czester Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a Guru już mi 2 PW wysłał w stylu "przepraszam za wszystko tylko niech mi go nie zabierają - nie mogę zawieść nowych" Spaaadaaaaaj :polew:
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jeden fioletowy i jeden rozowy w zupelnosci nam wystarczy
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie no ja spadam, widzę że za tydzień znów piwko na spocie
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 SPADAĆ do wyr - ja to co innego - i tak nie mam gdzie
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie no ja spadam, widzę że za tydzień znów piwko na spocie Oj chyba tak SPADAĆ do wyr - ja to co innego - i tak nie mam gdzie A ty do garażu
czester Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 kurde, a mieliśmy iść spać Czester, wątpiesz wemnie??? Nie pucek to dla twojego dobra, patrz na gurego jak go wykonczyl nerwowo ten klubowicz Masz coś przeciwko statusowi Klubowicza ? Puckowi ? za co klubowicza Krolu nie wiem, a ile dajesz ? http://www.allegro.pl/item845837235_kolektor_wydechowy_audi_a4_vw_passat_awx_afn_1_9.html hmmm negocjujmy Czekam na propozycje A masz tez dolotowy ?? Tylko wylotowy. A po co ci w ogole wydechowy kolektor ?
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to nara teraz już ide, wyłączam forum i koniec muszę tylko zapamiętać numer strony na której skończyliśmy ten spam
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Biorę za te 40 zł i już myślałem, że będzie taniej dla klubowiczów :decayed: Tylko wylotowy. A po co ci w ogole wydechowy kolektor ? bo u mnie turbo jest u góry i trzeba trochę porezac żeby AFNowe pasowało...
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 kurde, a mieliśmy iść spać Czester, wątpiesz wemnie??? Nie pucek to dla twojego dobra, patrz na gurego jak go wykonczyl nerwowo ten klubowicz No to prawda
czester Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wiecej na zlomie dostane i pamietaj, ze za przesylke nie musisz placic A tak na powaznie to nie wiem czy te 40 zl to duzo ?
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wiecej na zlomie dostane i pamietaj, ze za przesylke nie musisz placic A tak na powaznie to nie wiem czy te 40 zl to duzo ? jest ok w piątek go odbiorę jeszcze tylko 20 różnych części i będzie komplet do zakładania :wallbash:
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wiecej na zlomie dostane i pamietaj, ze za przesylke nie musisz placic A tak na powaznie to nie wiem czy te 40 zl to duzo ? jest ok w piątek go odbiorę jeszcze tylko 20 różnych części i będzie komplet do zakładania :wallbash: czester, pewnie i tak dostałeś gratis ten kolektor z turbiną AWX , bo sie komuś nie chciało odkręcąć
Guregoru Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja też idę bo obiecałem sobie że dziś schodzę z kompa najpóźniej 00:00 a tu d*pa Do jutra
czester Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wiecej na zlomie dostane i pamietaj, ze za przesylke nie musisz placic A tak na powaznie to nie wiem czy te 40 zl to duzo ? jest ok w piątek go odbiorę jeszcze tylko 20 różnych części i będzie komplet do zakładania :wallbash: czester, pewnie i tak dostałeś gratis ten kolektor z turbiną AWX , bo sie komuś nie chciało odkręcąć Akurat byl odkrecony, ale powiedzialem, ze chce z kolektorem bo myslalem, ze jest inny Krolu tylko mnie w piatek niestety nie bedzie, ale moze przekaze go komus
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to daj numer konta na pw chyba, że poczekasz do następnego spota, mi to jedno [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 00:57_________________________________________________ja idę spac
boniu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Powital :hi: a ja sobie dzis w domu siedze
Rekomendowane odpowiedzi