Skocz do zawartości
Ze względów bezpieczeństwa, wyłączamy logowanie za pomocą loginu z forum. Prosimy logować się za pomocą adresu e-mail.
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O mistrz ciętej riposty powrócił :decayed: a co ty zazdrosny jesteś o mnie i o Pucka czy w końcu o Prezesa :kox:

Prezes pamiętam kiedy masz urodziny bo mój młodszy bracik też ma urodziny 26 marca :wink4: (kapłem się w zeszłym roku że ty też) :)

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

jestem, najgorszy dzień w tym tygodniu zaliczony, bez wpadki :naughty:

Miron, no i na co Ci to było? te wklejanie mojej foty, tak naprawde to tak wyglądałem po MAYDAY, jak się zjarałem :>

w piątek POGADAMY... :baseball:

Pitek, widzisz jak to jest, dwie laski + Guru walczą o moje serce :polew:

to mówicie że ten fioletowy ma urodziny w pierwszy dzień ogólnopolskiego, a to musisz znami się najebać :decayed:

Opublikowano

tak naprawde to tak wyglądałem po MAYDAY, jak się zjarałem :>

Ale jak się zastrzegał: "Ja tylko piłem nic więcej" :polew: :polew:

Opublikowano

no kurna, wygadałem się :decayed:

Opublikowano

no kurna, wygadałem się :decayed:

:wink4:

Opublikowano

nie spamujce ... bo musz isc dalej rezac a potem nie chce mi sie tego cztac :decayed:

Opublikowano

A będziesz czytał :tongue4::decayed:

Opublikowano

nie będę jak jest powyżej 5 stron do nadrabiania to nie czytam... ty guru nic nie rezasz jeżdzisz glutem to sobie spamuj ja się wole lansowac :D [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 15:43_________________________________________________oczywiście z lady gaga w radio :kox:

Opublikowano

To ja chyba wolę jeździć moim glutem niż się twoim lansować :tongue4::decayed:

Opublikowano

jak nie czytasz wszystkiego to spadaj :gwizdanie:

Patrikos...jutro dostanę przesyłkę :wink4:

królu...widzę że nie odpuszczasz :good: będziesz już na tej dmuchawie w piątek?

Opublikowano

jak nie czytasz wszystkiego to spadaj :gwizdanie:

Patrikos...jutro dostanę przesyłkę :wink4:

królu...widzę że nie odpuszczasz :good: będziesz już na tej dmuchawie w piątek?

nie jak byś czytał, to bys wiedział, że w piątek dopiero biorę od czestera kolektor ... na mnie gadasz a sam nie czytasz... a dalej nad felgami pracuję dziś je maluje na czarny poler :kox:

Opublikowano

czarny poler? lepiej matt

i tak Ci je rdza wdupi :naughty:

jak bym czytał tylko śląskie to bym wiedział, ale poprostu dużo rzeczy ostatnio muszę pamiętać i brakuje mi miejsca na moim małym dysku :polew:

Opublikowano

czesc chlopaki mam takie pytanie czy ktos z was umi zrobic logi dynamiczne i statyczne ?? i czy wogule ktos chcial mi to zrobic ??

Opublikowano

bbetoon

czyli robimy logi i więcej się nie widzimy???

jeśli tak to ma wyglądać to trochę nie ładnie z Twojej strony :gwizdanie:

Opublikowano

no prosil bym ale chialem zapytac nawet blagam zeby ktos mi mogl to zrobic :)) [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 15:58_________________________________________________nie dopiero co tu przyjechalem do polski ale chodzi o to ze mam dobitny problem i niewiem czy turbo do regenracji dac czy nie czy to jakis inny problem z autem mam :PP

Opublikowano

Przypomniała mi się taka sytuacja jak przyjechało dwóch nowych, wysiedli z auta i jeszcze dobrze nie zdążyli cześć powiedzieć a już padło od nich "macie może naklejki klubowe" :chytry:

Opublikowano

ej chlopaki nieiwedzialem jak zapytac a nie da sie tak jezdzic moim autem ze 120km/h i nic wiecej i jeszcze niekiedy mi predkosc spada a dzisiaj odebralem auto od mechanika i to samo sie dzieje a mnie sciagnal i powiedzial ze to pewnie turbo do regeneracji

Opublikowano

no właśnie, przyjedz Kolego, zobaczymy co tam się dzieje, a masz szczęście bo będzie taki luj który lubi Vagować klekoty :gwizdanie:

szybki królu, tak go nazywają :polew:

Rudi, niestety taka jest prawda, a jeszcze niedawno bywał na spotach kolega zielonym ADRem, no i ślad po nim zaginął

ale najlepszy jest ten gość z czarnej b7 3.0 tdi, który pożyczył od Dimana plytke z navi i do teraz się nie zjawił :polew:

takich przypadków było sporo, że ktoś wpadł raz, naprawił auto i olał NAS, ostatnio nawet w kato się tak dzieje

a zapodam jeszcze taką ciekawostkę, u mnie w mieście jest super mechanik, podpina kompa i mówi co jest zjebane :naughty: życzy sobie za skasowanie błędu 70 zł, ciekawe ile bierze za logi...

u NAS to free, no i ludzie to wykożystują :)

Opublikowano

czarny poler? lepiej matt

i tak Ci je rdza wdupi :naughty:

jak bym czytał tylko śląskie to bym wiedział, ale poprostu dużo rzeczy ostatnio muszę pamiętać i brakuje mi miejsca na moim małym dysku :polew:

Pucek jaki mat :

jak mają docelowo tak wyglądać :

tc-concepts-a8-2.jpg[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 16:14_________________________________________________

no właśnie, przyjedz Kolego, zobaczymy co tam się dzieje, a masz szczęście bo będzie taki luj który lubi Vagować klekoty :gwizdanie:

szybki królu, tak go nazywają :polew:

Rudi, niestety taka jest prawda, a jeszcze niedawno bywał na spotach kolega zielonym ADRem, no i ślad po nim zaginął

ale najlepszy jest ten gość z czarnej b7 3.0 tdi, który pożyczył od Dimana plytke z navi i do teraz się nie zjawił :polew:

takich przypadków było sporo, że ktoś wpadł raz, naprawił auto i olał NAS, ostatnio nawet w kato się tak dzieje

a zapodam jeszcze taką ciekawostkę, u mnie w mieście jest super mechanik, podpina kompa i mówi co jest zjebane :naughty: życzy sobie za skasowanie błędu 70 zł, ciekawe ile bierze za logi...

u NAS to free, no i ludzie to wykożystują :)

Pucek sama prawda:

ostatnio widziałem tego gościa z 3.0 tdi w automacie w Katowicach spojrzał się na mnie i odwrócił...