miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja byłem dzisiaj na mieście, łaziłem pół dnia po centrum i widziałem: Ferrari, Nissana GTR, Porsche Gt2, Najnowsze RS6, no i tego bentley-a też, brzmiało to przerąbiście [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 21:56_________________________________________________a nie widziałeś jakiegoś bezdomnego z B7 3.0tdiQ
SoMeS Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 takimi padlinami to tam pocztę rozwożą
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja byłem dzisiaj na mieście, łaziłem pół dnia po centrum i widziałem: Ferrari, Nissana GTR, Porsche Gt2, Najnowsze RS6, no i tego bentley-a też, brzmiało to przerąbiście to prawie jak w Knurowie
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja byłem dzisiaj na mieście, łaziłem pół dnia po centrum i widziałem: Ferrari, Nissana GTR, Porsche Gt2, Najnowsze RS6, no i tego bentley-a też, brzmiało to przerąbiście to prawie jak w Knurowie [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 22:10_________________________________________________ takimi padlinami to tam pocztę rozwożą a B5 stoją jako skrzynki na listy
boniu Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 hejka spamerzy :hi: gregory gdzie to byles?? ja kiedys jezdzilem na woszczyce ale teraz nie wiem kiedy sa i o ktorej
Pucek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 a jednak jestem, nie jadę, oleje to, bo zdycham po spocie, a nie mam zamiaru wylądować na L4
bakuś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 a jednak jestem, nie jadę, oleje to, bo zdycham po spocie, a nie mam zamiaru wylądować na L4 A co ty taki pracuś?
gregory Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja byłem dzisiaj na mieście, łaziłem pół dnia po centrum i widziałem: Ferrari, Nissana GTR, Porsche Gt2, Najnowsze RS6, no i tego bentley-a też, brzmiało to przerąbiście [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 21:56_________________________________________________a nie widziałeś jakiegoś bezdomnego z B7 3.0tdiQ No właśnie, że się nie zdołowałem bo przewaga była tam zwykłych aut, ale te wyjątkowe to akurat było słychać z daleka i od razu się obracałem i już patrzyłem. Między budynkami było dość duże echo, a ci w tych sportowych furach żeby to spokojnie jeździli, ale czerwone światło to stają, zapala się zielone ogień, za chwila piesi na przejściu staje rusza i znów ogień Od ferrari stałem 3 metry od jego tyłka jak zapodał to rykło, chukło i zagrzmiało a ja już byłem mokry Coś pięknego taka super sportowa fura Nie dość, że za***rdala jest mega wygodna to jeszcze możesz z nią pojechać do ASO i wszystko ci naprawią. No ale za to się bardzo słono płaci, za ten prestiż.[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 22:48_________________________________________________ gregory gdzie to byles?? We Wiedniu.[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 22:49_________________________________________________A-rek znasz tego srebrnego golfa mk II ? Bo ja chyba znam, on jest z Czechowic Dziedzic?
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Gregor - mogłeś kolesiowi w ferrari zapukać szybę i zapytać jak mu się śmiga na mokrym - i kiedy dozbiera kasy na coś z Q I mogłeś szepnąć mu słówko o mnie i Pucku - że znasz takich co mają Q
A-rek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 A-rek znasz tego srebrnego golfa mk II ? Bo ja chyba znam, on jest z Czechowic Dziedzic? Gregor jesli chodzi o tego Golfa z filmikow to jest koloru błekitnego, pochodzi z okolic Orzesza i znam go jak i wlasciciela
gregory Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Gregor - mogłeś kolesiowi w ferrari zapukać szybę i zapytać jak mu się śmiga na mokrym - i kiedy dozbiera kasy na coś z Q I mogłeś szepnąć mu słówko o mnie i Pucku - że znasz takich co mają Q A-rek znasz tego srebrnego golfa mk II ? Bo ja chyba znam, on jest z Czechowic Dziedzic? Gregor jesli chodzi o tego Golfa z filmikow to jest koloru błekitnego, pochodzi z okolic Orzesza i znam go jak i wlasciciela 1.8T pod maską?[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________Oglądacie walkę?
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 na którym ? [br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 23:13_________________________________________________już mam
KERCZI Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Nie oszukujmy sie, musielismy przyjechac do Was pokazac Wam r8, bo do tej pory tylko w zapowiedziach
gregory Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Panowie widziałem dziś również B6 RS4 Cabrio i dziwiłem się że takie coś wogóle istnieje
KERCZI Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 przyjezdzac, jutro nawet karpaty i pomorze bedzie u nas wiec nie robcie wiochy i przyjezdzajcie
miron78 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 przyjezdzac, jutro nawet karpaty i pomorze bedzie u nas wiec nie robcie wiochy i przyjezdzajcie jasne..chyba na skype z rana
Rekomendowane odpowiedzi