Darkoz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam! Panowie licze na wasza pomoc :th: chcalbym zamontowac antene gps na dachu mojego samochodu tak zeby wygladala na ori.. Nie chodzi mi o podlaczenie tej anteny tylko samo jej ulokowanie na odpowiednim miejscu.. czyli bardzo prosze sprawdzcie u siebie jaka jest odleglosc od szyby to z pewnoscia bardzo ulatwi mi prace.. Prosze rowniez o doradzenie na jakim kleju najlepiej bedzie sie trzymac.. odpada wiercenie dachu itp.
pre_pl Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Prosze rowniez o doradzenie na jakim kleju najlepiej bedzie sie trzymac.. odpada wiercenie dachu ale tam są przewody...
Darkoz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 ja mam zamiar je poucnac bo interesuje mnie tylko sama obudowa tej anteny..
milo222 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 ja mam zamiar je poucnac bo interesuje mnie tylko sama obudowa tej anteny.. przyklej na taśmę 3m albo silikon do szyb (czarny) tylko po co sama obudowa ?
Darkoz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2008 przyklej na taśmę 3m albo silikon do szyb (czarny) tylko po co sama obudowa ? dzieki za podpowiedz.. tez zastanawialem sie nad tasma ale czy na myjce cisnieniowej nie pusci ten klej ? dlaczego sama obudowa? dla swietego spokoju.. mam zamiar wyjechac kilka razy za granice naszego kraju a podobno kontroluja sprzet w samochodach i zwracaja uwage na tego "rekinka" na dachu.. antene gps mam wbudowana w kokpit.. zreszta estetycznie wyglada to dobrze pod warunkiem ze jest w kolorze nadwozia..
pre_pl Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Przyznam, że nie mogę sobie przypomnieć europejskiego sedana z antenką... w Ameryce i owszem. Nie twierdzę na 100%, że nie było. Jednak proszę, są również bez anten :
Darkoz Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2008 nie wazne.. moj bedzie z antenka na dachu.. na wypasie [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2008, 22:30 _________________________________________________antena przyklejona
luki105 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 :> nie no oczywiscie auto bez anteny jest nie do przyjecia :>
Gik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 odświeżę kotleta. szukam czegoś pomocnego dla siebie i tylko to znalazłem. Wie ktoś jak wygląda przeciąganie kabla do anteny GPS od RNS-E na dach? po słupku przednim i po dachu do tyłu? Boje się trochę o demontaż elementów tapicerki i poduszki... . Wszystkie sugestie mile widziane!
michail55 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 da sie wyciagnac rekinka bez koniecznosci wcigania calej wiazki do radia??
wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 da sie wyciagnac rekinka bez koniecznosci wcigania calej wiazki do radia?? Tak da .
grzesiek506716 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Panowie ja sie podpinam pod temat potrzebuje wiedziec jak wymienic antene gps w avancie... trzeba cała podsufitke sciagac???
Łęga Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Panowie ja sie podpinam pod temat potrzebuje wiedziec jak wymienic antene gps w avancie... trzeba cała podsufitke sciagac??? pewnie tak
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-b6-demontaz-anteny-dachowej-avant-b6-146196/
Rekomendowane odpowiedzi