kryha80 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 witam mam problem z silnikiem na wysokich obrotach traci moc jak by turbo nie dzialalo a na niskich obrotach dziala turbo czy ktos wie co to morze byc
slaweq Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Wczoraj juz o to pytales i poleciało w kosz... http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_tdi130-t35737.0.html Nie bądź uparty tylko poszukaj bo wiele razy było na Forum o braku mocy w TDI.
gzrybol Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Proponuje zrobic logi, sprawdzic czy to nie N-75 lub przepływka a moze wężyk którys spadł
pre_pl Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czy po wyłączeniu samochodu działa ok ponownie ? Jakieś niepokojące odgłosy ? Kopcenie ? szukaj pod kątem : notlauf, tryb awaryjny. Niekoniecznie oczywiście będzie u Ciebie to samo.. Ale objawy na to wskazują. Również może to być przepływomierz, albo sto innych rzeczy - choć nie sądzę.
letallec Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zacznij od podłączenia VAG'a. Tak zaczyna się 90% postów związanych z Twoim problemem. Następnie trzeba sczytać błędy ze sterownika silnika.
przema Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Sprawdź furkę VAG-iem,miałem ten sam problem.Podłączyłem KTS-200/pożyczony z zaprzyjaźnionego warsztatu/ i odrazu pokazał się błąd<za małe ciśnienie doładowania....>Mój typ padł na kierownice w turbinie ale przy dokładnym osłuchaniu i obejżeniu silnika stwierdziłem........że spadł przewód z interkulera!
kryha80 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2008 panowiekgdzie moge kupic program do komputera VGA
NYNA Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/diagnostyka_vag-b24.0/ poszukać troszke się nie chce
Rekomendowane odpowiedzi