ml0dy Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam, Ukradziono mi emblematy na błotniku kolo kierunkowskazów takie małe jajka ze znaczkiem audi gdzie można to kupić i za ile bo na allegro znaleźć nie mogę
slaweq Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zapytaj w ASO albo poluj dalej na allegro, moze trafisz :th:
ykk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 http://allegro.pl/item387346783_znaczek_emblemat_audi_do_listwy_.html
Młody Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 http://allegro.pl/item387346783_znaczek_emblemat_audi_do_listwy_.html No masz to pewnie Twoje
Nosfer Opublikowano 26 Czerwca 2008 Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://allegro.pl/item374649648_audi_znak_emblemat_logo_naklejka_listwa_listewka.html
Wila1 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Masz juz te emblematy??Bo ja u siebie "wyrzucalem"i chyba gdzies mam.
fend18 Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Masz juz te emblematy??Bo ja u siebie "wyrzucalem"i chyba gdzies mam. jesli masz jeszcze to bylbym zainteresowany, interesuje mnie jeden znaczek, ile bys chcial za niego?
majkel_majki Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Dzwoń chłopie od razu do ASO, takie pierdółki u nich nieraz są tańsze niż życzą sobie kolesie z allegro.
Nosfer Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzwoń chłopie od razu do ASO, takie pierdółki u nich nieraz są tańsze niż życzą sobie kolesie z allegro. Ciekawy jestem ile kosztują
fend18 Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzwoń chłopie od razu do ASO, takie pierdółki u nich nieraz są tańsze niż życzą sobie kolesie z allegro. nie ma u mnie ASO audi, najblizszy mam 120km. Chyba ze w ASO VW beda miec, ale jak chcialem u nich sprawdzic VIN to mi powiedzieli ze o audi nic mi nie moga powiedziec, kojarzycie czy plasticzek do ustawiania oswietlenia kabiny czy ma swiatelko srodkowe palic sie po otwarciu drzwi czy caly czas lub w ogole jest takie samo jak w VW np passacie B5 czy golfie IV?
Nosfer Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzwoń chłopie od razu do ASO, takie pierdółki u nich nieraz są tańsze niż życzą sobie kolesie z allegro. nie ma u mnie ASO audi, najblizszy mam 120km. Chyba ze w ASO VW beda miec, ale jak chcialem u nich sprawdzic VIN to mi powiedzieli ze o audi nic mi nie moga powiedziec, kojarzycie czy plasticzek do ustawiania oswietlenia kabiny czy ma swiatelko srodkowe palic sie po otwarciu drzwi czy caly czas lub w ogole jest takie samo jak w VW np passacie B5 czy golfie IV? Schodzisz z tematu.. Zależy w jakiej pozycji masz ustawiony przełącznik, jeśli na "otwarte drzwi" to powinno się palić środkowe i dwa boczne - gaśnie kilka sekund po zamknięciu lub po przekręceniu kluczyka.. Zapala się po wyjęciu kluczyka i otwarciu drzwi.. Staraj się proszę pisać zgodnie z zasadami naszego języka, lub chociaż z interpunkcją, bo tego się nie da czytać..
Rekomendowane odpowiedzi