kris_91 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wlasnie zona sie zarazila. Kolejny projekt in progress a3 8p. A a4 bedzie w staticu. Zime jakos przeturlam na 17" avus. A na wiosne zobaczymy co sie bedzie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelnozz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Furka kox, napatrzyć się nie mogę! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Auto zmienia ostatnio oblicze. Wpadl zawias gwintowany kw v2. Airride idzie na sell. Chyba sie starzeje. Chyba na odwrót - jak człowiek się starzeje to z gwintu przesiada się dla wygody na airride Jakie A3 8P ? Edytowane 11 Września 2015 przez carrera369 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Widziałem foty tej A3 na FB świeci się jak psu jajka. Masz jakieś wieści jak tam twój golf MK2 ? Ja swojego ostatnio widziałem już na zwykłej stali niestety bo ATS podobno ukradli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Co do golfa ponoc juz ma kolejnego wlasciciela ale niewiem co sie z nim dzieje. Jednak na zime zostaja rs6 18" w kolorze black piano. Troszke sie pozmienia w srodku ale o tym juz niedlugo napisze Airride sprzedany a ja juz zaopatrzylem sie w nowe felgi. Tym razem 20" 4x10J. Po wstepnej przymiarce nie jest najgorzej wiem ze potrzebny dystans 10mm na przod a z tylem jeszcze zobaczymy. Na foto 15mm. W wnetrze wpadla nowa podsufitka bo stara postanowila sie odkleic. Oraz konkretniejszy mod czyli kiera z a8 d3 z MF oraz tempomat. Teraz czas na mieszek i galke czarna oraz raczke recznego. Auto obecnie na RS6 18" w czarnym piano. Jak znajde chwile na umycie to podesle fotki. Edytowane 25 Października 2015 przez kristof91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 10J no niezle pokaż felge jak wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 kiera siadła za***iście no a felgi wiadomo będzie ogień krzychu co sezon przybywa szerokości aż strach myśleć do będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Nie robmy wielkich tajemnic. Kolo jak kolo. Mi sie podoba. Moze jakis kolor wpadnie na nie. W planach tez zmiana koloru budy ale co z tego wyjdzie zobaczymy wiosna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mi też się te koło podoba bardzo dobrze pasuje do b6 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Masz najlepszy kolor dla B6 Avant - po co zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ta chyba najbardziej niewdzieczny. Oczywiscie zmiana koloru bedzie poprzez oklejenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 nie chciałes ori vossenów? uzywki ten model ladne mozna kupic w fajnej kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 felgi fajne;) hamulce takie małe sie zrobiły przy nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dominik jakos nie widzialem nic z tego modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 nie chciałes ori vossenów? uzywki ten model ladne mozna kupic w fajnej kasie Może dlatego że nie występują w rozmiarze 20x10.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 hejka koło super wyglada na b6 , sam bym założył szkoda ze kupiłem inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Teraz to przy swapie hebli bo bez niego sie nieobejdzie przymierz to u kogos ns zacusk bo sie mozesz zdziwic Teraz to przy swapie hebli bo bez niego sie nieobejdzie przymierz to u kogos ns zacusk bo sie mozesz zdziwic Teraz to przy swapie hebli bo bez niego sie nieobejdzie przymierz to u kogos ns zacusk bo sie mozesz zdziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalbi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Było i jest nadal konkret czekam na spasy i dalszy etap prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster2201 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Felgi robią robote Jakie gumy będziesz na to zakładał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi