jedrekx Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Udało się w końcu porządnie spasować tylne zawieszenie. Cały odbój z poliuretanu tylko zostawiłem gumową podkładkę żeby przy dobijaniu było jakieś tłumienie. Wleciał dystans 15mm na tył i jest gites. Ale docelowo wpadnie 15mm na przód a na tył 20mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyka4 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dużo kombinowałeś żeby wsadzić tylną kanape z a6 c6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dnia 4.06.2017 o 17:51, Fanatyka4 napisał: Dużo kombinowałeś żeby wsadzić tylną kanape z a6 c6 ? Troszkę pracy było ale się udało. Po przemyśleniach zmieniłem opony na 225 35. Zmieniełem dystanse z tyłu z 15mm na 7mm co dało możliwość zejścia niżej o jakieś 2cm. Wpadły złote nakładki na śruby. I małe poprawki w sofcie oraz poprawiony i przeniesiony wyzej popcorn limiter. Auto na chwile wróciło na cywlina wysokość i zimówki w celu zrobienia przeglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 No z tymi przeglądami to jest ciekawie , mi kiedys na przeglądzie jak zjeżdżał z rolek to zay....bał sankami, aż mnie zagotowało, niby powoli ale maja tak tam wyprofilowane te podjazdy że masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ja odkąd mam gwint nie pozwalam im wjeżdżać, byłem miesiąc temu to zagotowałem diagnostę bo powiedziałem ze nie dam mu auta i sam będę wjeżdżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Daj spokój szyna przez cały kanał na wysokość ponad 5cm po co to? Jak i tak diagnosta wjeżdża. Masakra robia te stacje jakby każdy suv-em jeździł. A tak wyszła odcina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Ostatnimi czasy zająłem się trochę lakierem. Całość przepolerowana i zabezpieczona woskiem Soft99. Na szyby wpadła powłoka Soft99. Felgi zabezpieczone Gtechniq Liquid Crystal. Edytowane 11 Lipca 2017 przez kristof91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 20 godzin temu, kristof91 napisał: Ostatnimi czasy zająłem się trochę lakierem. Całość przepolerowana i zabezpieczona woskiem Soft99. Na szyby wpadła powłoka Soft99. Felgi zabezpieczone Gtechniq Liquid Crystal. dobra ta fota... się patrzę co ty tam za wiadra pokazujesz i za chwilę ogarnąłem, że to odbicie... hehe jest kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Felgi Veemann sprzedane. Jeżdżą na B5 Sedan. A B6-tka wróciła na cywilizowaną wysokość i 19" RS6 z oponą 225/35/19. Niestety używam auta na co dzień i taki setup był bardzo męczący stąd decyzja o powrocie do "normalności". Jako że po podkręceniu gwintu tył wyglądał słabo powróciła wycieraczka. Oczywiście tym razem z Q5. A z modów wpadła czarna gałka z A6 C7 oraz czarny ręczny w skórze. Aktualnie działam z podświetleniem klamek oraz boczków a'la ambiente z C6. I przemieszczam się z punktu A do B:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4vid Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Jak tam z podświetleniem ala c7? Ja siebie mam zamiar zrobić też takiego moda, były jakieś trudności czy bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Po testach stwierdzilem ze to nie to i zrezygnowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ładny ten Twój Mingblau Ten kolor taki nie wiadomo jaki Zależnie od kąta patrzenia trochę granatu, trochę fioletu, z daleka znowu jak czarny... Szukałem kiedyś cokolwiek z pakietu S-line w kolor LZ5L i nic... Ale teraz bynajmniej po Twoim widzę, że grill na czarno nie wygląda źle przy takim lakierze Lotka na klapę w planach ? W sumie dodaje sporo uroku... Pozdro dla "prawie, że" bliźniaka hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 No lotka i zderzak s-line z tyłu dopełniły by całość napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Na tych 19" z RS6 są zimowe opony jak w zeszłym roku ? Jak się jeździło w tym rozmiarze po śniegu ? Nie rozumiem powiązania podniesienia gwintu z powrotem wycieraczki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 W dniu 20.10.2017 o 23:13, granatowy napisał: Na tych 19" z RS6 są zimowe opony jak w zeszłym roku ? Jak się jeździło w tym rozmiarze po śniegu ? Nie rozumiem powiązania podniesienia gwintu z powrotem wycieraczki :-) Teraz jest lato 225 35. Na zime mam 235 35. Jezdzi sie spoko jak latem:p Poprostu tyl jest wyzej i lyso to wygladalo jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ostatnie czasy zawiele się niedzieje Audiczka nabija bezawaryjne kilometry. Jedynie trzeba było wymienić klocki i tarcze. Wybór padł na sprawdzony zestaw OZ + Ferodo A na sezon 2018 prezentowała się tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jak to wszyscy poszli w złoto w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 tutaj jest piękna - w ręcz idealna nie przesadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Wiem. Dlatego wróciły srebrne felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi