sławek85 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie mam pytanie. Jak padła mi końcówka drążka kierowniczego to zmieniam tylko ta co padła i oczywiście zbieżność ustawiam czy trzeba obie końcówki wymienić? Mam jeszcze jedno pytanie czy w A4 B6 quattro ustawia się kąty? Końcówka oczywiście LEMFORDER
evil_71 Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Kolego wymień komplet i ustaw zbieżność i bedziesz miał spokój. Nie jest to raczej duży koszt.
novwy Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 To zależy ile temu wymieniałeś końcówki, jeśli sam tego nie robiłeś tzn od kiedy masz samochód (ile czasu) to może i warto wymienić komplet bo jeśli wymieniałeś lub masz pewność że były wymieniane jakiś czas temu to wymień tylko tę która padła.
tomcrack27 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 ja tam wymienialem zawsze dwie i jezdzilem spokojnie
janusz_stg Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Jeśli wymienisz obie ,to będzie nadzieja , że za chwilę nie padnie ta niewymieniona i drugi raz nie pojedziesz na zbieżność. A ustawienie zbieżności jest chyba droższe od końcówki drążka.Kąty się ustawia.
novwy Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 dlatego napisałem kiedy była wymieniane, jak nie wie lub minęło już trochę czasu to pewnie że komplet lepiej wymienić
Rekomendowane odpowiedzi