Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam, pacjent to VW Sharan 2003r., fabryczny centralny zamek - auto po otwarciu z pilota zamyka się automatycznie po paru (parunastu) sekundach - prosta sprawa, pewnie uszkodzona jest krańcówka w drzwiach, ale tym nie chciał bym się zajmować, mam zatem prośbę czy jest możliwość wyłączenia tej opcji VAG'iem?? Jeśli tak to gdzie i jak??
tomek20stencel5 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Szczerze mówiąc wątpię żeby dało się to wyłączyć vagiem... A samochód zamyka drzwi po ich otwarciu, czy po prostu kiedy otworzysz tylko pilotem a drzwi cały czas zamknięte?
Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 auto nie jest moje, ale z tego co znajomy opisywał przez telefon to sytuacja ma się tak: otworzy auto z pilota otworzy drzwi - zamknie drzwi i centralny po paru/parunastu sekundach rygluje zamki Jak by od razu zapalił auto (wsadził kluczyki do stacyjki i włączył zapłon) to drzwi się same nie zaryglują
Stichy Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Niech sprawdzi czy jak otworzy inne drzwi to tez sie rygluje - jak nie otworzysz zadnych to sam sie zamyka chyba po 10 sek
Lukasz_mk2 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Opublikowano 14 Lutego 2013 wiem do czego zmierzasz, zresztą pisałem o tym w pierwszym poście - jest to sprawa krańcówki w drzwiach, ale ja bym chciał to poprostu wyłączyć - jest taka możliwość, czy nie??
Rekomendowane odpowiedzi