jedrekx Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Truskawa, czemu dalej nie ma zgłoszenia? szybko, szybko bo czasu mało!
Gość Edyta Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Arek dzięki Truskawa, czemu dalej nie ma zgłoszenia? szybko, szybko bo czasu mało! tak jest szefie poszło
Satanko Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam Edytko No więc założyłem w końcu konto na tym forum i pewnie za jakiś czas również i temat swojej A4 - za Twoją namową oczywiście:) pozdrawiam
Satanko Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 a witam no to zaczynamy działać No właśnie, wczoraj udało mi się spolszczyć menu NAVI i okleiłem tylne lampy, tak więc jakieś mody ruszają
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 a witam no to zaczynamy działać No właśnie, wczoraj udało mi się spolszczyć menu NAVI i okleiłem tylne lampy, tak więc jakieś mody ruszają Jeszcze kilka postów w dziale tech. i będziesz mógł założyć własny wątek
domin79 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 juzzałozył http://a4-klub.pl/a4-s4-b6-73/b6-alt-avant-satanko-311527/ Edytka sorka za ot:wstydliwy:
Gość Edyta Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Bart wątek już jest jak pisze Doniek:wink: Kamil no w końcu nie jestem sama:grin:
kivlov Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja niestety trochę zaniedbałem forum, ale i także auto, gdyż teraz więcej jeżdżę Fabią 2011r. 1,6TDI. Nie ma co porównywać do Audi, ale niestety przez pracę nie mam kiedy cieszyć się jazdą moją Diczką.
Gość Edyta Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja niestety trochę zaniedbałem forum, ale i także auto, gdyż teraz więcej jeżdżę Fabią 2011r. 1,6TDI. Nie ma co porównywać do Audi, ale niestety przez pracę nie mam kiedy cieszyć się jazdą moją Diczką. nie tylko ty swoją nune zaniedbałeś, z racji stanu w jakim jestem moja też narazie ma wolne od rezania:facepalm: ale wszystko się nadrobi z jakiś czas:naughty:
Gość Edyta Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 dzięki temat nuny stoi,a raczej mało posuwa się do przodu jedynie co to najważniejsze, ale stajnia się powiększa
Ryba22 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ooo następny do kolekcji hee na dziesięciu to się na pewno nie skończy
Gość Edyta Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ooo następny do kolekcji hee na dziesięciu to się na pewno nie skończy nie marudź tylko rób prawko kochana:grin: na 10 ma się skończyć niby :polew::polew:
siara Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 dzięki temat nuny stoi,a raczej mało posuwa się do przodu jedynie co to najważniejsze, ale stajnia się powiększa http://s29.postimg.org/kras5czr7/DSC_0045.jpg A gdzie ramki klubowe?
Ryba22 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 ooo następny do kolekcji hee na dziesięciu to się na pewno nie skończy nie marudź tylko rób prawko kochana:grin: na 10 ma się skończyć niby :polew::polew: kierowca zawodowy niby hehe nie no mnie to wyklucza :/ a propos dziesięciu to znam gościa co mówił 10 i stop wystarczy a teraz ma już 30 (dojnych krów) hehe niby nie ma z tego transportu wielkich pieniędzy ale , ale jednak się opłaca hmm
Karol89 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Edyta twoja a4 naprawdę ślicznie się prezentuję często widuję ją na ulicach bytowa ciężko by nie zwrócić na nią uwagę byle tak dalej. Postaram się dorównać Ci ale nie będzie łatwo. Już nie mogę się doczekać jak " cudotwórca Darek" weźmie się za wyrzucanie mojego środka:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi