Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obadacie w Ostrowie, ja jestem mega zadowolony :decayed: Nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze :decayed: Ludziom kopara opada, więc musi być git :kox::kox::kox:

Opublikowano

Przehujaste jest to koło :naughty::slina:

Opublikowano

Wygląda super:slina:

Opublikowano

Jutro od rana lecimy z intercoolerem :banan::banan:

Opublikowano

A drzwi kiedy ?

:kox:

Opublikowano

Łooo takie coś :grin: Są ważniejsze rzeczy, a poza tym zaprawka już zamówiona :decayed:

Opublikowano

Od dziś lecimy z Twoim turbo i FMIC :) zobaczymy jak będzie dmuchać ... jaki IC wybrałeś ?

Opublikowano

Tak w ogóle dzięki za stabiliwator :) IC mam 550x230x65 :D

Naciapane z kalkulatora :)

Opublikowano
Ciężko będzie upchać w seryjny zderzak ...

z sentymentem wspominam swoje a3 http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a3-8l-1-9tdi-ahf-swap-asz-74782/

upchane na lajcie :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

Wszystko już skończyłem, zostało tylko pospawać wszystko ładnie, bo teraz jest tylko połapane. Zaczęliśmy o 16 i do 20 było gotowe :naughty::naughty::naughty: Zrobiłem foto na początku, bo potem miałem za słabą baterię :whistling:

2013_06_20_15_05_51.jpg

2013_06_20_17_31_33.jpg

2013_06_20_17_31_47.jpg

---------- Post dopisany 03-07-2013 at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany 20-06-2013 at 22:46 ----------

Nic się nie dzieje ostatnio, bo pracuję, ale jutro auto staje na cały dzień do lakiernika ogarnąć zaprawkę na drzwiach i tylnej klapie. Po korekcie jeździ się bardzo przyjemnie :decayed: Niedługo może jakaś sesja będzie. Aha, no i kupiłem trochę środków do szmalcowania lakieru :naughty:

Opublikowano

graty graty :naughty:jedziesz z koksem

Opublikowano

Kibel :facepalm:

:decayed:

Opublikowano

Lakiernik się postarał i mało mnie skasował, zaprawki porobione :decayed: Zostało tylko spolerować, bo np. na klamce odkleił mu się papier i mam zaciek :facepalm: Ale ogólnie jestem zadowolony :wink:

---------- Post dopisany 07-07-2013 at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 22:50 ----------

A jutro wracam z wydechem do serii :cry: Koniec warczenia :cry: A tak poważnie to zaczynało już po prostu męczyć. Cofka jest mega, ale poza tym nic fajnego :wink: Na koniec trzeba będzie jakiś filmik pożegnalny nagrać :grin:

Opublikowano

Audi A3 1.9 TDI ASZ 195km 400NM 20-140 + mokra nawierzchnia - YouTube

Nagrałem krótki filmik z przyspiechy, niestety za mokro i średnio to wyszło :decayed: Dalej nie jedzie :grin: Do setki jakoś wiele się może nie zmieniło w porównaniu do samego programu, ale powyżej 140 jest już fajnie, bo 200 jest w moment :decayed: Zaraz dorzucę jeszcze przyspiechę po samym programie :wink:

---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

Seria + program:

Audi A3 1.9 TDI ASZ 172KM 384NM - YouTube

Następnym razem z esp off, bo mnie to mega ogranicza :decayed:

Opublikowano
Następnym razem z esp off, bo mnie to mega ogranicza :decayed:

Następnym razem to ty zatankuj a nie :grin:

Opublikowano

Nigdy nie mam więcej niż pół zbiornika, zbędne kilogramy :polew::polew::polew: A tak poważnie to właśnie jadę dziś na bogato 30 litrów zalać :decayed:

Opublikowano

Paragon pokaż ! :polew: