wustyle Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/936681/gallery/32 :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Lampy całe :th: Grilla szkoda Komu załadowałeś w dupsko ?
wustyle Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 lampy cale, ale do wymiany, zaczepy polamane... do tego, maska, grill od S4, obie chlodnice, wiatrak, tablica, zderzak stalem w wawce na skrzyzowaniu lopuszanskiej i jerozolimskich w strone sluzewca przede mna passat ruszylismy na zielonym, rowno, nie szybko, a skrzyzowanie opuszczalo juz na czerwonym seicento gosc w pasku po heblach, slonce mialem z tylu wiec jego stopu nie zauwazylem i bum policja byla po 4 godzinach dopiero cala wina poszla na mnie, 400 pln i 6 pkt - amen
krzyniek Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 po co czekałes na policje ?? dokładnie, ja w ogóle nie wzywałem, napisaliśmy oświadczenie i się rozjechaliśmy, jedynie ucierpiała dziewczyna bo w momencie zderzenia piła cole szkoda autka, ale dobrze że nic się nikomu nie stało.
Nowak_zg Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 lampy cale, ale do wymiany, zaczepy polamane... do tego, maska, grill od S4, obie chlodnice, wiatrak, tablica, zderzak stalem w wawce na skrzyzowaniu lopuszanskiej i jerozolimskich w strone sluzewca przede mna passat ruszylismy na zielonym, rowno, nie szybko, a skrzyzowanie opuszczalo juz na czerwonym seicento gosc w pasku po heblach, slonce mialem z tylu wiec jego stopu nie zauwazylem i bum policja byla po 4 godzinach dopiero cala wina poszla na mnie, 400 pln i 6 pkt - amen do zaczepow kup zestaw naprawczy szkoda tego grila z s4
mcm Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 identycznie pukłem swoją miesiąc po przyprowadzeniu, ale płakałem
wustyle Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 po co czekałes na policje ?? gosc z passata wysiadl z auta i od razu zadzwonil po policje byli wscielkli jak przyjechali ze nie zalatwilismy tego miedzy soba proponowali mi lapowke nie dalem a grilla z S4 najbardziej zaluje...
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 proponowali mi lapowke nie dalem Nawet gdybys dał to by nie była łapówka. Szkoda autka ;(
Flyer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 proponowali mi lapowke nie dalem Ja bym to zglosil hyhy
slaweq Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 proponowali mi lapowke nie dalem Ja bym to zglosil hyhy Ale zaraz zaraz, kto proponował łapówe? policja??
wustyle Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 nie powiedzialem Wam najlepszego mam sasiada na osiedlu, blok obok, ktory przywozi pogniecione bryki z reichu glownie beemki serii 7 i mercedesy klasy S, ale tez i audi (teraz sciagnal TT) ma wlasna duza firme z certyfikatem, gdzie dokonuje napraw blacharskich i mechanicznych widzialem te auta przed i po - robota majstersztyk zgadnijcie gdzie mi odcholowali auto?
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 wklej zdjęcie , nie każdy ma tam konto
wustyle Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 proponowali mi lapowke nie dalem tak, policja z 5 razy pytal mnie ila ma pisac ja mowie ze tyle ile trzeba on - 500? ja - tak on - no to ile mam pisac? ja - jak najmniej on - 499? ja - jestem slaby z negocjacji on - to ile? ja - tyle ile mozna on - 400? ja - ok on (po namysle) - ok Ja bym to zglosil hyhy Ale zaraz zaraz, kto proponował łapówe? policja??
Korzeń Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 jakie konto[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2008, 16:42 _________________________________________________za stłuczke sie nalezy 300zl i 6 punktow ale czesto daja 200zl i 6 punktow wiec nie wiem za co te 400zł !!!
wustyle Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2008 tez nie wiem moze dlatego ze w kolizji braly udzial 3 auta?
Diego Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wustyle, zrob mirrora na innym serwerku, np. www.imageshack.us , fotosik , picasa. Jak napisal Trzeniu nie kazdy ma konto na NK.
Rekomendowane odpowiedzi