Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wogóle z przodu pasują amory z b6??
nie

Dzięki Krycha:wink:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli bedzie jedyne na swiecie b5 air z hakiem?:wink:

Opublikowano
  • Autor
Czyli bedzie jedyne na swiecie b5 air z hakiem?:wink:

dokładnie:grin:

Opublikowano

dziękuję za życzenia i za pamięć :):wink:

Opublikowano
  • Autor

spoko wypijemy na andrzejach:naughty:

jutro jade obczaic jak tam prace z autem, bo z chłodnicą klimy walczyli ostatnio jak byłem

Opublikowano

spoko wypijemy na andrzejach:naughty:

jutro ajde obczaic jak tam prace z autem, bo z chłodnicą klimy walczyli ostatnio jak byłem

ależ oczywiście że wypijemy :decayed: , potwierdziłem pozytyw ;)

Opublikowano

no kawal fury kupę kasy i serca włożone :naughty: a powiedz mi będziesz wycinał miejcie w podłużnicach na galki ??

Opublikowano

Kowi odebrana fura?? Jak to się teraz odpycha??:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Silnik odpalony, wszystko wyglada że cacy chodzi(ciszej chyba) i że w lepszym stanie niż mój poprzedni, jeszcze nie jeździłem nim, bo znowu przód spadł, mam do wymiany chłodnice klimatyzacji, bo moja spawali i spawali i ciagle coś tam puszczała to im powiedziałem ze szkoda czasu na to, niech dają nową, dzisiaj montuja alternator na nowych łozyskach:wink: teraz musze znaleźć warsztat który mi ogarnie zawieche bo ich sprzęt nie moze sie połaczyć laserem bo za nisko:facepalm: tylny gwint do wymiany mam, amory do regeneracji:thumbdown: tak wiec na zime wleci KW tylko jeszcze klucze do regulacji musze kupić:whistling:

jako ze znowu wyebałem worek zielonych to auto raczej zostanie ze mną(no chyba ze radio zet da wygrać pieniadze) tak wiec plany na nastepny sezon to:

- skompletować Airride(bez napinki na spokojnie będe sobie polował)

- przedni zderzak zrobić na gładko i jakies customowe mocowanie tablicy - demontowalne(zderzak i tak musze lakierowac bo uszkodziłem klar w 2 miejscach)

- przerobić boczki pod maskownice z passata(chyba że dorwe boczki z B6) skończyć wygłuszenie i zmienić głosniki przednie(mam tam 80w na kanał wiec jest czym napędzić:naughty: )

- dach prawdopodobnie pójdzie na czarno pewnie malowanie...

- podjebki BBS RS

- korekta softu z nowym map sensorem 51C

tylko narazie sajgon w pracy mam i jeszcze film z ostrowa do ogarniecia wiem wiem:facepalm:

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

no kawal fury kupę kasy i serca włożone :naughty: a powiedz mi będziesz wycinał miejcie w podłużnicach na galki ??

a w jakim celu mam to robić?

Opublikowano

To git że fura już chodzi,ciekawe ile wypluje po korekcie:kox: Kraverowi pewnie chodziło o wycięcie miejsca na wachacze by się bliżej ziemi kładł:wink:

Opublikowano
  • Autor

jak odpale zawieche to bede wiedział czy chce costam ciąć czy nie, narazie o tym nie mysle, auto musze doprowadzic do stanu użytkowego bo zima sie zbliza a parkingów przybyło na wiosce tej wiosny:grin: jeśli pójdzie do cięcia to i tak zaspawał bym takie czapki zeby nie było tam dziur:whistling:

Opublikowano
jak odpale zawieche to bede wiedział czy chce costam ciąć czy nie, narazie o tym nie mysle, auto musze doprowadzic do stanu użytkowego bo zima sie zbliza a parkingów przybyło na wiosce tej wiosny:grin: jeśli pójdzie do cięcia to i tak zaspawał bym takie czapki zeby nie było tam dziur:whistling:
a co masz taka mega glebe ze Ci klepie o bude? :facepalm:
Opublikowano
  • Autor

to sie tyczyło o aira...:facepalm:

Opublikowano

to sie tyczyło o aira...:facepalm:

:facepalm:
Opublikowano
  • Autor

a w miedzy czasie felga na zapas, z racji że moja jedna spawana(niby nic sie nie dzieje, ale krawat ogarnał w dobrej cenie felge jak i malowanie:hi:) to wrzuce spawacza na miejsce zapasu tak by mieć:grin:

20130917_150249_zpsa13f7839.jpg

Opublikowano

Polecam się :wink: a u mnie na zapasie też spawany flat siedzi :grin:

Opublikowano

To git że fura już chodzi,ciekawe ile wypluje po korekcie:kox: Kraverowi pewnie chodziło o wycięcie miejsca na wachacze by się bliżej ziemi kładł:wink:

Dokładnie o to mi chodziło :wink:

Opublikowano

Nic nie trzeba ciąć,jak będzie air to sie samo uklepie przez jeden sezon i nie wygląda to tak strasznie jak wycięta japa:wink:

Opublikowano
Silnik odpalony, wszystko wyglada że cacy chodzi(ciszej chyba) i że w lepszym stanie niż mój poprzedni, jeszcze nie jeździłem nim, bo znowu przód spadł, mam do wymiany chłodnice klimatyzacji, bo moja spawali i spawali i ciagle coś tam puszczała to im powiedziałem ze szkoda czasu na to, niech dają nową, dzisiaj montuja alternator na nowych łozyskach:wink: teraz musze znaleźć warsztat który mi ogarnie zawieche bo ich sprzęt nie moze sie połaczyć laserem bo za nisko:facepalm: tylny gwint do wymiany mam, amory do regeneracji:thumbdown: tak wiec na zime wleci KW tylko jeszcze klucze do regulacji musze kupić:whistling:

jako ze znowu wyebałem worek zielonych to auto raczej zostanie ze mną(no chyba ze radio zet da wygrać pieniadze) tak wiec plany na nastepny sezon to:

- skompletować Airride(bez napinki na spokojnie będe sobie polował)

- przedni zderzak zrobić na gładko i jakies customowe mocowanie tablicy - demontowalne(zderzak i tak musze lakierowac bo uszkodziłem klar w 2 miejscach)

- przerobić boczki pod maskownice z passata(chyba że dorwe boczki z B6) skończyć wygłuszenie i zmienić głosniki przednie(mam tam 80w na kanał wiec jest czym napędzić:naughty: )

- dach prawdopodobnie pójdzie na czarno pewnie malowanie...

- podjebki BBS RS

- korekta softu z nowym map sensorem 51C

tylko narazie sajgon w pracy mam i jeszcze film z ostrowa do ogarniecia wiem wiem:facepalm:

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

nie lepiej folia?