Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed: tak tylko wrzuciłem :tongue4:
Opublikowano

koleś powiedział że zawiecha jest praktycznie nowa, wiem ze były dwie takie aukcjie i w jednej była mowa o jednej luźnej nakrętce gwintu, zobaczymy :cool1: najwyzej sie dotoczy odpowiednią, aby skurfiel nie był miekki bardzo :gwizdanie:

skrzypienie zniszczy Ci psychę :polew:
Opublikowano
  • Autor

koleś powiedział że zawiecha jest praktycznie nowa, wiem ze były dwie takie aukcjie i w jednej była mowa o jednej luźnej nakrętce gwintu, zobaczymy :cool1: najwyzej sie dotoczy odpowiednią, aby skurfiel nie był miekki bardzo :gwizdanie:

skrzypienie zniszczy Ci psychę :polew:

to wylecą wpisdu, proste :wink4:

Opublikowano

przez 2 lata nie zaznałem skrzypienia tego zawiasu, nie wiem skąd się ta teoria wzięła :no:

Opublikowano
  • Autor

przez 2 lata nie zaznałem skrzypienia tego zawiasu, nie wiem skąd się ta teoria wzięła :no:

z forum, Cristoforo czy którys tam wytłumaczył w czym lezy problem w wątku o tej zawieszce, wiec tym sie jakos bardzo nie przejmuje, zawiecha powinna być w nastepnym tygodniu u mnie, jak zabba88 sie nie rozmysli wpadnie jeszcze jeden gracik, narazie wszystko ustalone na + :good: czekam na dane do wpłaty

a tym czasem pikczers

zdjeciee.jpg[br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 15:57_________________________________________________Pierwsza paczka jest :kox:

gwint.jpg

Opublikowano

Pierwsza paczka jest :kox:

gwint.jpg

:naughty: nie ma to jak zakup TA technixa po tym jak się każdemu gadało że to największy szajs jaki może być :naughty: ile Ty ludzi wyśmiałeś za TA technixa... aż sam kupiłeś :polew: Już nie wspomnę o tym jak mówiłeś że za darmo byś tego nie chciał :polew: no ale umrzyj :D niech Ci skrzypi dzielnie i długo :good::polew:

Opublikowano
  • Autor

gwint.jpg

:naughty: nie ma to jak zakup TA technixa po tym jak się każdemu gadało że to największy szajs jaki może być :naughty: ile Ty ludzi wyśmiałeś za TA technixa... aż sam kupiłeś :polew: Już nie wspomnę o tym jak mówiłeś że za darmo byś tego nie chciał :polew: no ale umrzyj :D niech Ci skrzypi dzielnie i długo :good::polew:

wiem, ale za 250zł a za 800zł to róznica no nie :gwizdanie:

ps. to nie znaczy ze go jeszcze załoze, jak sie KW wkońcu trafi to moze też łykne, pozatym dowiedziałem sie że tu siedzą spręzyny z zestawienia -40 :gwizdanie: wiec jak bedzie xle to wlecą supersporty po 44E :tongue4: i bedzie Ci głupio

Opublikowano

gwint.jpg

niech Ci skrzypi dzielnie i długo :good::polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

gwint.jpg

niech Ci skrzypi dzielnie i długo :good::polew:

:tongue4: zagłusze spokojnie to skrzypienie :polew:
Opublikowano

Qrcze ja to mam już ponad rok, i nic mi nie skrzypi... :mysli: chyba jakaś dobra partia mi się trafiła :kox:

Opublikowano

Qrcze ja to mam już ponad rok, i nic mi nie skrzypi... :mysli: chyba jakaś dobra partia mi się trafiła :kox:

no nie trzyma normy :polew:

Opublikowano

co nie trzyma normy ?? jeśli chodzi o tłumienie to najlichszy ma 75% a najmocniejszy 78% sprawdzane na przeglądzie na koniec października :decayed:

Opublikowano

ps. to nie znaczy ze go jeszcze załoze, jak sie KW wkońcu trafi to moze też łykne, pozatym dowiedziałem sie że tu siedzą spręzyny z zestawienia -40 :gwizdanie: wiec jak bedzie xle to wlecą supersporty po 44E :tongue4: i bedzie Ci głupio

jak ja kupowałem cały komplet za niewiele więcej (chyba 400) to żeś jęczał jak pojeb@ny że gówn@... a teraz sam za 2 szt. dałeś 250 :tongue4: Luz mi to ryba :) Ja ostatecznie nie założyłem, tera Solar skrzypi w LC :)

Opublikowano
  • Autor

jak ja kupowałem cały komplet za niewiele więcej (chyba 400) to żeś jęczał jak pojeb@ny że gówn@... a teraz sam za 2 szt. dałeś 250 :tongue4: Luz mi to ryba :) Ja ostatecznie nie założyłem, tera Solar skrzypi w LC :)

nie piertol bo nie kupowałeś za 400 :decayed: zresztą do ośki ten gwint kosztuje 900zł :tongue4:

Opublikowano

nie piertol bo nie kupowałeś za 400 :decayed: zresztą do ośki ten gwint kosztuje 900zł :tongue4:

dau 400
Opublikowano

no komplet za 400 dziadu :polew: :polew: :polew: a potem Solarowi za tyle samo oddałem (no może z malutkim zyskiem na piwo) :decayed: :decayed: :decayed::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

no komplet za 400 dziadu :polew: :polew: :polew: a potem Solarowi za tyle samo oddałem (no może z malutkim zyskiem na piwo) :decayed: :decayed: :decayed::tongue4:

dobra nie jaraj sie

124_690_big.gif

Opublikowano

dobra nie jaraj sie

124_690_big.gif

przystojna ta Twoja laseczka :naughty: i nie gulaj się już :decayed:

Opublikowano

_________________________________________________Pierwsza paczka jest :kox:

gwint.jpg

:facepalm: