seboolVU Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam mam ja ponad 6msc, ale teraz wlasnie nadszedl ten czas, zeby pokazac Wam moje nowe autko:) No to lecimy: Audi A4 B5: -rok produkcji 2001 -poj. silnika 2.5 TDI V6 -moc silnika 150KM -skrzynia 6-cio biegowa Wyposazenie: -4x air bag -ASR -FIS -4x el. szyby -domykanie szyb z pilota -radio 2din symphony -skora -skorzana, wielofunkcyjna kierownica -climatronic -el. przednie fotele Plany: -gwint -kolo najmniej 18" -grzane fotele -lekko ciemna szyba -jakies audio -xenon Zrobione: -tylne lampy cale czerwone -przednie lampy zrobione na ciemno -zolte halogeny -niebieskie zaciski -ramka grilla w czarnym macie -a'la drewno oklejone folia carbon 3M -biale postoje Taka byla na poczatku Niebieskie zaciski Kilka stickerow Ciemna lampka i zolte halo Carbon
slavko87 Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Ładny szaraczek, brakuje gleby i kola:decayed:
JONNYxPL Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Ładny Avant:wink: lampy od Gwerty pasuja idealnie:) tez o takich myśle... powodzenia w modach i bezawaryjnosci:hi:
seboolVU Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 Lampy od Gwerty? Czegos nie rozumiem
kaju Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Idzie ku dobremu! A jaki ori przebieg? wyrzuć jej kata, będzie lżej od dołu, pokaż jeszcze te lampy z tyłu całe w czerwieni
seboolVU Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 Przebiegu nie znam.. Kata juz nie ma Lampki pokaze jutro jak nie zapomne
JONNYxPL Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 Lampy od Gwerty? Czegos nie rozumiem a bo własnie te VALEO robi gwerty na czarne z Bixem:) myslałem ze od niego:)
seboolVU Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 Lampy od Gwerty? Czegos nie rozumiem a bo własnie te VALEO robi gwerty na czarne z Bixem:) myslałem ze od niego:) Nie nie sam to robilem:)
gucionexia Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Szare 2.5 tdi Jak moje . Pokaż lampy tylne jak wyszły i powiec czy malowałeś czy oklejałeś? Jednak Czarne przednie lampy z tym lakierem pasują idealnie, Bezawaryjności
seboolVU Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 obiecalem fotki lamp tylnych sorry za jakosc, ale fotka robiona telefonem... A teraz mam pytanie od czego sa te kostki? Myslalem, ze sa one od subwoofera, ale niestety w tym co kupilem jest jedna czerwona kostka:( pozdrawiam sebool
..::KoNik::.. Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 Ladne V6... mody narazie na plus do ziemi z nią i będzie malyna Jak co to moge ci odstapic tanie 18'
Rekomendowane odpowiedzi