Armi Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Sprzęgło od AVF-a nie podejdzie do AFN-a. AWX jest P&P, temat wałkowany na forum od 3 lat.
daros Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 A co powiecie na koło jednomasowe z 1Z i sprzęgło z AWX do Passata B5/A4 b5 AHH skrzynia 5? Sprawuje się taki zestaw na 160KM? Duża strata na komforcie?
wesz82 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak dla mnie to będzie duża strata,przecież po coś dawali te sprężyny w tarczy do jednomasu... W sumie do dwumasu też dawali. Ale niech wypowie się ktoś kto wie więcej:wink:
Kowicz Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja mam jednomasa wzmocnionego u radzika i zdecydowanie odradzam! Dla mnie to tragedia... szarpie jak nie wiem, mówil ze się dotrze i ulozy ale jakoś nie chce a juz ze 40 tys zrobilem i baaardzo żaluzje ale teraz szkoda mi kasy na nowe.
Kowi87 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 A co powiecie na koło jednomasowe z 1Z i sprzęgło z AWX do Passata B5/A4 b5 AHH skrzynia 5? Sprawuje się taki zestaw na 160KM? Duża strata na komforcie? tego sie nie da złożyć ze sobą albo koło jednomasowe i sprzęgło 1z albo dwumas i awx:whistling:
tomasz102 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zawsze lepiej dwumas. Sprzęgło ma lżej i skrzynia biegów. W przypadku AFNa to mam zabezpieczenie w razie dalszych modyfikacji nawet do 200 KM. Dlatego przy najbliższej zmianie wezmę komplet z AWX
Rekomendowane odpowiedzi