Gość arti180 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 a więc jest taki problem (nieduży co prawda) moja audi czasami podczas przyspieszania od 2000 obr do 3000 obr/min ciągnie jak szalona i przy 3000 obr/min następuje takie jakby zdławienie i idzie dalej ale mniej dynamicznie - dzieje się to niezawsze jeżeli ruszam to moim zdaniem powinna już rwac od samego początku a ona wciska w fotel dopiero od 2000 obr/min miałem podpiętego pod VAG-a i szpec powiedział że na jego oko przepływka do wymiany POMÓŻCIE
xavier Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 a na moje oko to kierownice w turbo ci się przycinają. ze zwalona przepływką to w ogóle nie ciągnie. ale skoro miałeś VAGa zapiętego to pokaż logi
Gość arti180 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 ale ja ich nie mam[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2008, 21:35 _________________________________________________a jak sie naprawia te kierownice i ewentualnie jaki koszt[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2008, 21:36 _________________________________________________miałem zaaplikowany nowy przepływomierz QAP i nie czułem tych zblokowań podczas przyspieszania i rwał od samego dołu ale na biegu jałowym auto czasami kulało na obrotach i jadąc np na 5 biegu po puszczeniu gazu i ponownym jego wciśnięciu czułem takie szarpnięcie auto ma 175 tyś przebiegu
voxan69 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Kolego zacznij od przeczyszczenia przepływomierza i rozruszania kierownic turbo - było dużo razy na forum - następnie zrób logi i wrzuć do oceny - z powietrza to ciężko wywróżyć :th:
Musashi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 zorb logi, wtedy bedzie dokladnie wiadomo czy dobrze mierzy i w jakiej kondycji jest motorek
Gość arti180 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 a jak rozruszac kierownice w turbo?
Rekomendowane odpowiedzi