pioteres Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam. Pacjent - AJM, auto po wymianie turbiny na nówkę garreta (stara już gwizdała i totalnie przeładowywała). Mam wrażenie że w porównaniu ze starą zużytą turbiną auto ma mniejszego kopa, wolniej się zbiera - turbodziura sprawia wrażenie mega wielkiej. Pewnie gdybym nie jeździł tym autem na starej turbinie to uznałbym ze wszystko jest ok - ale mam porównanie i wydaje mi się, że coś jednak jest nie tak... (a może to tylko takie odczucie i niepotrzebnie szukam dziury w całym?? ) Dodam, że auto pół roku temu dostało również nowiutki EGR bo stary trochę się rozciekł. Pozostałe elementy są w stanie nieruszonym, tj. tak jak przy starej turbinie. Poniżej komplet logów. Uprzejmie proszę o wskazówki i sugestie Pozdrawiam Piotr statyczne normalnie Grupy: 000,001,003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004,007,013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 014,018,023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM statyczne BS Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dynamiczne Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Rek1n Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 jak dla mnie to "szukasz dziury w calym" Lej i jedz. Czasem mozesz wyprostowac rure zeby rozruszac geometrie
Rekomendowane odpowiedzi