garmin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Audi A4 B7 TFSI 200 KM S-LINE - S-line - RNS-e - kierownica multifunkcyjna skóra - tapicerka pełna skóra - 18-stki fele model RS6 - szyberdach - tempomat - podgrzewane fotele - FIS - pełna elektryka szyb - sportowe zawieszenie - filtry K&N - magnetyzer Dynamic fuel Reference
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Fajna fura...no i grunt, że jest magnetyzer
Nowak_zg Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Fajna fura...no i grunt, że jest magnetyzer co do audi to fajna czarna s(zt)uka jakies mody przewidujesz do niej ?
marewel Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 jakies mody przewidujesz do niej ? Napisal ze magnetyzer chce wstawic :polew:
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 A jak Ci sie podoba magnetyzer w takim śilniku :> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09a6abd27437b54b.html Stary bez urazy, taki magnetyzer pięknie wygląda zarówno w fiacie 125p jak i skylinie GT-R... Tylko, że nie robi nic więcej poza...ładnym wyglądaniem Stożek oczywiście warto założyć ale nadal jeżeli nie planujesz mocy +300KM to nic ci stożek nie da poza dźwiekiem :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Piękna, czarna, nic dodać nic ująć Super auto :th:
KmK Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 bardzo mi się czarny kolor podoba, s-line również :th: szkoda tylko, że fwd groźnie brzmi nazwa tego magnetyzera gratulacje :th:
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 A napędu na 4 koła nie chcialem bo to zbędne 250 kg i 20% straty dla tego silniczka Od dzisiaj zostałeś oficjalnie moim ulubieńcem :kox: :kox:
Tas2die4 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 moim chyba tez.. od dzisiaj bede sie do Ciebie modlił, garmin
Iverson Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 moim chyba tez.. od dzisiaj będę się do Ciebie modlił, garmin może lepiej sie modlić za Niego a nie do niego...zresztą jak kto woli.Kolego Garmin-poczytaj info o quattro najpierw ,a później się wypowiadaj.
ykk Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 A napędu na 4 koła nie chcialem bo to zbędne 250 kg i 20% straty dla tego silniczka pozdrawiam Garmin I pali o pol litra wiecej..
poziek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 moim chyba tez.. od dzisiaj będę się do Ciebie modlił, garmin może lepiej sie modlić za Niego a nie do niego...zresztą jak kto woli.Kolego Garmin-poczytaj info o quattro najpierw ,a później się wypowiadaj. Wiem już jak było...po prostu najpierw kupił auto a potem trafił do nas na forum...i dlatego nie wie nic o Q :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 akurat dla mnie 1 skojarzenie z firmą Audi to zawsze był napęd Quattro!!!
Muskel1 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Piekna :th: A wnetrze i wyposazenie jakie? moze kilka fotek wrzucisz? P.S. Zadales sobie tyle trudu z wymazywaniem tablic to jeszcze z szybki naklejke wymasz
Korzeń Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 A napędu na 4 koła nie chcialem bo to zbędne 250 kg i 20% straty dla tego silniczka pozdrawiam Garmin I pali o pol litra wiecej.. przy cenie paliwa w USA ~1,9zł za litr faktycznie robi wrażenie ;D
bulk_1986 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 przy cenie paliwa w USA ~1,9zł za litr faktycznie robi wrażenie ;D kolega garmin to raczej z USA nie ma za duzo wspolnego bo na zdjeciach ma polskie blachy a w tle widac polskiego Mini - Cinquecento :kox:
letallec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 zaje isty czarny sedan. Daj foty co tam w srodku chowasz, ale skoro jest z USA, to pewnie full wypas
Tomeks Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 zaje isty czarny sedan. Daj foty co tam w srodku chowasz, ale skoro jest z USA, to pewnie full wypas jak z U.S. to raczej bieda a auto :th:,zwlaszcza silniczek
PABLO Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 A napędu na 4 koła nie chcialem bo to zbędne 250 kg i 20% straty dla tego silniczka Od dzisiaj zostałeś oficjalnie moim ulubieńcem :kox: :kox: A tak w ogóle to tylko pogratulować wyboru :th: Tylko szkoda ze nie Q tak jak KmK mówił.
KmK Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Auto jest ze Stanów panowie a nie ja!!!!A co do Q to opinie są naprawdę różne ja po waszych postach nie zmieniłem zdania. A pomyślal ktos jakie sa straty na starcie?Mam zaprzyjaznionego mechanika który modyfikuje a4 2,7 biturbo od dawna (to jego silnik na zdjęciach) quattro i to jego zdanie gdy sie sciga na 1/4 mili. pozdrawiam wszystkich [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 22:16 _________________________________________________a żartownisie wsadzcie sobie w dupe ta waszą fachowośc :th: Dość kontrowersyjny post, proponowałbym więcej kultury tak na początek, jestem na tym forum dość krótko, ale ludzi, którzy wiedzą co piszą jest tutaj mnóstwo. Silnik nie jest jakimś mocarzem, ale poczekaj na deszcz, nie mówiąc o zimie. Ale z Twojego toku rozumowania wnioskuje, że szybkość w zakrętach nie ma znaczenia.. Mimo wszystko życzę szeeeroookieeej drogi
Rekomendowane odpowiedzi