Tomeks Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 myslalem ze na AKP sa dane fabryczne no właśnie...ci z fabryki nie ruszają quattro jak należy FWD moze tez nie :gwizdanie: to mnie zaciekawiliscie chetnie byl zobaczyl taki pojedynek w realu PS.automatem ruszasz zawsze tak samo(nie ma tu problemu ze zla "obsluga"sprzegla),a Quattro w tipie ma gorsze przyspieszenie niz FWD tip.
Korzeń Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 kurde temat wałkowany setki razy?! co Wy w statystyki sie bawicie i nabijacie sobie posty kto wiecej. Garmin zderzasz sie z ludzmi, którzy wiedzą co mówia. Nie wnikam ile masz lat ale zachowujesz sie jak przepraszam dzieciak.
garmin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Panowie a teraz coś o magnetyzerze Audi kolegi 2,7 biturbo 1/4 mili czas z magnetyzerem (przy tych samych warunkach pogodowych) lepszy o 0,6 s niz czas bez magnetyzera . Wyniki z hamowni przrost ok 20 km. to sa fakty. Tak jak faktem jest to ze lzejszy samochód pojedzie szybciej. Porownajcie wagę samochodów i ze auto wolniej sie rozpędza. Wystarczmy i skończmy ten temat. Ja staram się nikogo nie obrażac wiec proszę o trochę obiektywizmu Pozdrawiam Garmin
marewel Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Wyniki z hamowni przrost ok 20 km. :polew: To ile kucy przybędzie jak kolega zalozy strumienice? Strzelam-50 :>
garmin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2008 Spróbuj w swoim straganie założyc albo nie ryzykuj bo rozpadnie sie ze starości i nie bedziesz miał czym makulatury wozić :polew:
OLO_GDA Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 chyba zamiast zmieniac auto zaloze se z 5 magnetyzerow... niech policze.. to bedzie ze 100 koni wiecej! dzieki. juz prawie chcialem wyrzucic 100tys w bloto... uff
pre_pl Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 temat staje się idiotyczny, proponuję dla ochłody wszystkich zamknąć go na jakiś czas (sorki garmin).....
lukaszr Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 temat staje się idiotyczny, proponuję dla ochłody wszystkich zamknąć go na jakiś czas (sorki garmin)..... Zgadzam się Przemek - przy okazji robi się tutaj nieprzyjemnie, a i od czytania tego co tutaj jest napisane głowa boli. Zamykam dla ostudzenia emocji.
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 sedan w pięknym stylu. Ale Quattro to kox.
garmin Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 Dzięki Madas Jedno mnie smuci, są tylko 2 sztuki z tym silnikiem.
Madas Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 na pewno jest więcej tylko się jeszcze nie zdecydowali się na uczestnictwo w naszym klubie, pozdrawiam
KERCZI Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Kerczi załóż osobny temat Zle wkleilem, poprawiam sie
Młody Darek Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Nieźle się post rozkręcił Już wkrótce wrzuce zdjęcia swojego audi - ja mam silniczek taki sam ale właśnie z quattro z tiptronic i łopatkami przy kierownicy. Powiem że na zimę - quattro rewelacja to co można zrobić tym samochodem jest niebywałe. Sam przód faktycznie tego nam nie da ale nie jest jakąś tragedią - passat DSG diesel 170km z napędem na przód też ładnie z zakrętów wychodzi. Jedyne co to szokuje mnie spalanie bo mój model pewnie też przez automat pali w trasie ok 12 a miasto 15l. Myślę że na ten silnik to trochę dużo w porównaniu do silnika 3.2 250km w passacie (z audi) znajomemu też przy automacie i 4 kołach spala 9-10. Nie mówię o spalaniu kiedy się przyciśnie Ale generalnie macie racje quattro to jest to, spod świateł wychodzi jak rakieta zero uślizgu. Pozdrawiam
danii1987- Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 furmanka jak najbardziej a quattro jak najbardziej by się przydało, sam żałuje ze nie mam przy marnych 150 konikach
PABLO Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 furmanka jak najbardziej a quattro jak najbardziej by się przydało, sam żałuje ze nie mam przy marnych 150 konikach Nie martw się nie tylko ty żałujesz Sorki za OT
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie >> Najładniejsza A4 na forum <<
Piechol Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 będziesz coś robił dalej w kierunku "black"? bo jak na razie to tak średnio te fele pasują
garmin Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Do zmiany grill i chciałbym zamienić srebrną listwę dookoła szyb na przydymioną jak w S4.
Rekomendowane odpowiedzi