Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPG] Audi A4 B7 TFSI 200 KM S-LINE nowe fot.str.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myslalem ze na AKP sa dane fabryczne

no właśnie...ci z fabryki nie ruszają quattro jak należy :cool1:

FWD moze tez nie :gwizdanie:

to mnie zaciekawiliscie :mysli:

chetnie byl zobaczyl taki pojedynek w realu

PS.automatem ruszasz zawsze tak samo(nie ma tu problemu ze zla "obsluga"sprzegla),a Quattro w tipie ma gorsze przyspieszenie niz FWD tip. :co:

Opublikowano

kurde temat wałkowany setki razy?!

co Wy w statystyki sie bawicie i nabijacie sobie posty kto wiecej.

Garmin zderzasz sie :wallbash: z ludzmi, którzy wiedzą co mówia. Nie wnikam ile masz lat ale zachowujesz sie jak przepraszam dzieciak.

Opublikowano

Panowie a teraz coś o magnetyzerze

Audi kolegi 2,7 biturbo

1/4 mili czas z magnetyzerem (przy tych samych warunkach pogodowych) lepszy o 0,6 s niz czas bez magnetyzera .

Wyniki z hamowni przrost ok 20 km.

to sa fakty.

Tak jak faktem jest to ze lzejszy samochód pojedzie szybciej.

Porownajcie wagę samochodów i ze auto wolniej sie rozpędza.

Wystarczmy i skończmy ten temat.

Ja staram się nikogo nie obrażac wiec proszę o trochę obiektywizmu

Pozdrawiam Garmin

Opublikowano

Wyniki z hamowni przrost ok 20 km.

:polew: :polew: :polew: To ile kucy przybędzie jak kolega zalozy strumienice? Strzelam-50 :>

Opublikowano

Spróbuj w swoim straganie założyc albo nie ryzykuj bo rozpadnie sie ze starości i nie bedziesz miał czym makulatury wozić :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

chyba zamiast zmieniac auto zaloze se z 5 magnetyzerow... niech policze.. to bedzie ze 100 koni wiecej!

dzieki. juz prawie chcialem wyrzucic 100tys w bloto... uff

Opublikowano

temat staje się idiotyczny, proponuję dla ochłody wszystkich zamknąć go na jakiś czas (sorki garmin).....

Opublikowano

temat staje się idiotyczny, proponuję dla ochłody wszystkich zamknąć go na jakiś czas (sorki garmin).....

Zgadzam się Przemek - przy okazji robi się tutaj nieprzyjemnie, a i od czytania tego co tutaj jest napisane głowa boli.

Zamykam dla ostudzenia emocji.

Opublikowano

sedan w pięknym stylu. Ale Quattro to kox. :kox:

Opublikowano

Dzięki Madas Jedno mnie smuci, są tylko 2 sztuki z tym silnikiem.

Opublikowano

na pewno jest więcej tylko się jeszcze nie zdecydowali się na uczestnictwo w naszym klubie, pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Kerczi załóż osobny temat :wink4:

Zle wkleilem, poprawiam sie :)
Opublikowano

Nieźle się post rozkręcił :) Już wkrótce wrzuce zdjęcia swojego audi - ja mam silniczek taki sam ale właśnie z quattro z tiptronic i łopatkami przy kierownicy. Powiem że na zimę - quattro rewelacja to co można zrobić tym samochodem jest niebywałe. Sam przód faktycznie tego nam nie da ale nie jest jakąś tragedią - passat DSG diesel 170km z napędem na przód też ładnie z zakrętów wychodzi. Jedyne co to szokuje mnie spalanie bo mój model pewnie też przez automat pali w trasie ok 12 a miasto 15l. Myślę że na ten silnik to trochę dużo w porównaniu do silnika 3.2 250km w passacie (z audi) znajomemu też przy automacie i 4 kołach spala 9-10. Nie mówię o spalaniu kiedy się przyciśnie :) Ale generalnie macie racje quattro to jest to, spod świateł wychodzi jak rakieta zero uślizgu. Pozdrawiam

Opublikowano

furmanka jak najbardziej :good:

a quattro jak najbardziej by się przydało, sam żałuje ze nie mam przy marnych 150 konikach

Nie martw się nie tylko ty żałujesz :wink4:

Sorki za OT :)

Opublikowano

Nowe fotki ,nowe buty:) e17f47ab418241c3.jpg 671f8f428b72402b.jpg 32f4c8f7693d329c.jpg 0224e1d1abb6f3fa.jpg 8f37d3f9c2f8128e.jpg d7f4f80482ef38ef.jpg 04c7235efdc7db07.jpg 4c6d9a2482dcbcb7.jpg 6fc809da9537b575.jpg ee925b554de7adcc.jpg 7a4624d3cd041f17.jpg

Opublikowano

będziesz coś robił dalej w kierunku "black"? bo jak na razie to tak średnio te fele pasują :wink4:

Opublikowano

Do zmiany grill i chciałbym zamienić srebrną listwę dookoła szyb na przydymioną jak w S4.