pol22rr Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Proszę o pomoc w dopasowaniu silnika do mojego auta. Czy mam szukać tylko AEB? Czy inne też podpasują? Czy z passata pasują? Czy mam szukać tylko silników które pracowały w quattro czy może być z ośki? Czy mogę inne oznaczenia silnika?
pioteros Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 najlepiej to AEB bo ma szerokie kanały w głowicy i nie będziesz musiał zmieniać wiązki silnika, czy ośka czy Q to bez różnicy, z passata AEB też podpasuje
pol22rr Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 dzięki, więc wybieram się na allegro a może Wy (forumowicze) macie jakieś sprawdzone źródło? Czy anglika brać? Wiem że tam silniki w najlepszej kondycji nie są
pioteros Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 czemu nie są? na pewno nie są krecone tak czesto jak z DE smiało bierz angola jak znajdziesz, na forum od czasu do czasu też się trafiają aha, AJL 180KM to ten sam silnik więc też możesz szukać i takiego
pol22rr Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Opublikowano 26 Lutego 2013 ale czy jak ja go wrzucę do mojego osprzętu z AEB to wszystko będzie działało? A moc wzrośnie czy nie?
Rekomendowane odpowiedzi