wilku213 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam Panowie. Od jakiegoś czasu nie mam regulacji ciepło/zimno z poziomu panelu klimatronika. Powodem jest padnięty silniczek. O to i on: Pytania są następujące: - Czy to jest prawidłowy silniczek? Wszystkie jakie widziałem miały kostkę do wpięcia...a w ten- kable idą w środek w dodatku na torx, którego akurat nie mam w komplecie ^^ Czy u was kable też idą w środek silniczka, czy macie kostkę do wpięcia? - Jakie są inne numery/zamienniki tego ustrojstwa? - Gdzie to można dostać? Widzę, że to bosha więc to nie jest chyba ori... Po numerze nie idzie nic znaleźć... Czekam na wskazówki.
Klejk Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 ostatnio padlo mi to samo.... Kable w tym sa na stale...ale za jakies 20 cm no moze 10 powinna byc kostka... Co do zamiennika nie mam pojecia czy jest ja szukalem na forum bo w aso krzyczeli mi za to prawie 600 zl xD
wilku213 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Opublikowano 27 Lutego 2013 Ehh, nie zauważyłem, że dalej jest wtyczka No nic, muszę szukać, napisał w dziale Kupna i czekam. Jak ktoś posiada to cudo, piszcie ! Pozdrawiam.
darko Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 kolego ja taki sam za 50 zeta kupiłem na szrocie około rok temu i jak narazie spokój
wilku213 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 No na allegro takich praktycznie nie ma. Znalazłem jeden za uwaga 150 -.- no ale szukam dalej.
Klejk Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 tylko jak szukasz sprawdzaj dokladnie... bo sa dwa rodzaje jedne na 7V a inne na 12V
wilku213 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Tak tak wiem, ale dzięki za radę.
wilku213 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Tak silniczek już mam, ale potrzebuje też cięgno (jak na zdjęciu). ziomek ma mi to wysłać. Pytanie brzmi jaki numer ma cięgno zaznaczone na zdjęciu Bo na zdjęciu nie widać... Proszę o szybką odpowiedź !
wilku213 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Tak tak o to, ale już dawno znalazłem, silniczek już do mnie idzie z cięgłem. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi