grippen Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 kupisz oczywiście ale na pewno nie na takim wyposażeniu jak miałeś wcześniej (webasto itp) ale trzeba i tak troszkę kasy dołożyć rozrząd itp. Ja jak miałbym sprzedać za 6 tyś sam z 95 roku to już wolałbym aby został w domu i żeby teściowa tukła a kasy na mody troche poszło
Kris691 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Czy kupie na takim wyposazeniu na pewnoe nie bo webasto jest rzecza dokladana w tym samochodzie ale widzialem juz kilka sztuk z naprawde wysmieniatym wyposazeniem i w dobrych pieniadzach nie mowie tu o ponad 10-15k za 18 letnie auto ;p Kazdu samochod uzywany wymaga wkladu finansowego wiec nie wiem po co kazdy pisze ze trzeba sie liczyc z naprawa czegos itp to jest normalnie samochod ma ponad 10 lat wiec nie ma co wymagac ze bedzie on w idealnym stanie nawet jak kupisz audi za ponad 10k mozesz w nia wpladac pieniadze.
grippen Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 ok twoja decyzja tak na szybko w alledrogo zeknołem i wpisując cene do 6000 tyś 1.8 + gaz i dosłownie może ze dwa samochody warte uwagiresz to
Kris691 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Ja nie pisalem ze jest takich samochodow na peczki poprostu misu byc okazja i ja wlasnie takiej wypatruje.
Buncorek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Ale Audi z 97r za 10 lat i tak będzie więcej warte niż ford czy renault z 2005 bo te auta to będą już szroty zardzewniałe a o Audirke jeśli dbasz to jeszcze kupeeeeeeee lat pojeździ:wink: i nie mówcie mi że za 5K kupicie jakąś nubire igłę bo ta igła za 5 lat nie będzie nic warta a Audi dalej będzie w cenie. Audi to po poprostu marka a dla nie których kierowców sposób na życie
Mati_23 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 fakt ile jest warte audi np 97 powiedzmy 10k a inne 2003-05 10 k i jak to sie ma to wartości
Buncorek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 heh Audi było jest i będzie nie zawodne dlatego są w cenie a kupić coś conajmniej 5 lat młodszego i dać te same pieniądze a i tak za parę lat tego wynalazka ruda zje i się rozpadnie a Audi dalej będzie śmigać
Kris691 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 i tak za parę lat tego wynalazka ruda zje i się rozpadnie No czlowieku nie przesadzaj z twojej wypowiedzi wynika ze nie ma zadnego innego lepszego auta od audi i tylko audi ma blachy ktore rdza nie zje haha Nie kazdy kupuje samochod aby nim jezdzic z 5 lat albo dluzej, ja wychodze z zalozenia ze samochodem pojezdze 2 lata w maxie
Mati_23 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 jeżeli z takie założenia to ok ja kupiłem żeby pojeździć troszkę a ogólnie zostawić sobie, kązdy robi jak chce w sumie A6 C5 też rok i sprzedałem wiec to zależy hehe powodzenia w szukaniu
Kris691 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Dzieki jak cos znajde i kupie to na pewno sie pochwale na forum ;p
Olaf Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 to po co wogle zakladales watek auta ktorego juz nie masz dla mnie to bzdura bo robi sie tu off top nic przy aucie robic nie bedziesz wiec prosba do admina o zablokowanie tego watku albo calkowite usuniecie Po co zakladales ten watek jak auta nie ma ? kup se nawet fiata pande w dislu albo porsche jak znajdziesz za 6 kola !!
arnold27 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 koledzy czasami mozna cos wyrwac za rozsadne pieniadze.mnie kosztowala 6400.
Olaf Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 96 97 rok i zywkle 1,8 a nie 1,8t jak kolega chce
arnold27 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 tak,ale chodzi mi ze mozna wyrwac cos ladnego.jak szukalem swojej to w tym stanie krecily sie grubo ponad 7000.nie dawno koles w mojej okolicy pozbyl sie 98rok 1.8t za 6700 bo mu komornik na karku siedzial
MAGIC87 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 za 6 k..... mozna kupic dwa dobre rowery:wink: wiosna idzie to Dla Ciebie i dla twojej kobiety idealne na wiosenne wypady
Kris691 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Dobra koniec spamu i zbednych powsow jak kupie to sie pochwale i posmieje z co niektorych osob. Jak ma ktos cos do powiedzenia na temat samochodu zaprezentowanego przeze mnie w 1 poscie to zapraszam do komentowania
Buncorek Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 dobra to ja już zamilkne bo to niema sensu:facepalm: powodzonka w szukaniuuuuuu:grin:
Rekomendowane odpowiedzi